Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke


Doporučené příspěvky

za 2,5 h interier vyčistíš, ale nebude to do detailu, který vidííš na matějovo stránkách.........

cena na první pohled hrozná,ale když si vezmeš časovou náročnost, cenu přípravků (posranej pikatec stojí 1500)........

tobě to možná vydrží i déle, jelikož parkuješ v garáži a máš malej nájezd

Odkaz ke komentáři

V Auto Zipo zacinaji v nejvyssi rade Swisse na 50 tisicich. Casova narocnost spravneho detailingu je extremni. Cenu hodnotit vubec nemuzu, ale superkvalitni material v nakupu stoji take velike penize. Myslim, ze pro tebe by neco na bazi keramiky bylo vhodne. Kamikaze neznam a keramika obecne jde zatim trosku mimo me. Na nejake reference vysledku zkus kouknout treba na Detailingworldu. Jinak Pikatec je podle me uplne mimo.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Jardo sam moc dobre vis ze to auto bude slouzit kdyz tomu das patricnou peci. Neco za neco. Ano. Je to o uhlu pohledu.

 

Cena mi neprijde ok. Vic jak desitku bych dal za auto ktere ma podstatne vetsi hodnotu. Uvidime na jare co s tim provedu.

 

Krocan souhlas. Tomu autu posledni dobou slouzim vic ja jak obracene. Vim ze to je spatne ale neudelam s tim nic. Jsem pacient jak uz me nekdo nazval :)

 

Jirko a Ketys: to cisteni vnitrku jsem absolvoval s profikem. ...taky rikal puvodne ctyri hodiny ale jak jsem u toho byl tak to zvladnul za polovicni cas a tak to je se vsim...

SirMike: 50 tisic??? To snad ani neni pravda! Masakr! To jsou auta za tri miliony ne?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Mně právě cena přijde více než dobrá a je to ještě částka, kterou bych byl ochotnej zaplatit. Na Allroada by mě to podle tabulek vyšlo na cca 10 tis.

Ale jelikož jsem se o detailing začal trochu zajímat, tak si práci na autě udělám sám. Sice to není třeba jako od Matěje, ale baví mě to a krásně se u toho odreaguju. Navíc teď mám tu výhodu, že mám auto od novoty, myju pouze ručně a na autě není jedinej škrábanec. Každopádně na jaře ještě budu muset dopilovat "super" předprodejní přípravu. Ale s tím si poradím a pak už bude údržba hračka.

Jinak Štěpán4x4 mi 2 roky zpět nabízel tu samou službu na Bawce za cca 17-18. To už mi tenkrát přišlo moc.

Odkaz ke komentáři

Vidim ze tady resite xenony :D a vybojky, barvy.. :D

 

Proste jsem dost toho resil ohledne xenonu na octe a na audi tedka co mam. Proste halogen jsou za me na hovno tak jsem si na obe auta poridil origo xenon svetla. Na octe jsem mel 4.300 kel. a proste to slapalo super a uzasne ale svetla bily nova. Vidim ze resis rozebyrani svetel... to neni vubec nuklerani fizika :D proste jsou odbornici na to a delaji to ok... mame ih tady v cerne hore tak urcite jenegdo v cz taky :D

 

Bracha privezl doma novej BMW 5 a gdyz jsem videl ze na auto 2013-2014 rok ma v svetle mlhu tak my malem spadla huba :D

 

Tak to neres, nak se ten kondenz tam dostane no.. a gdzy je pekne pocasi staci na jeden den otevrit vzadu ve svetle tam gde se strka zarovka blikacu nebo jak je to u me pro deni sviceni, a proste na konci dne tam uz nic neni...

 

Prsote lidi delaji problem a cocky pujdou do prd... gdyz tam davaji vybojky vic prez 5.000k, a to jsou vecinom china a home made vbojky ktere maji veci teplotu a casem se poskodi cocka.

 

Taky vec ohledne cocky. Proste se daji pekne vycistit rozebrat to vzadu sundat ten bi xenon cocku a pekne to vycistit a je svetlo jak nove. Jenom zalezi jestly cocka neni poskozena, gdyz by byla poskozena urcite se to da vymenit ale neverim jestly je u tebe problem. Proste asi mam to spinave, mas prach na tom, tak to svetlosni snop neni ok....

 

Tak ja za me bych bral Philips vybojky 5.000k nejvic ... misim ze to to je ok... Mam philips made by germany 5.000k svit i to uzasne, neni to na zluto a neni to uplne modre.. jsem uplne spokojenej..

 

 

Odkaz ke komentáři

Pres deset tisic za obe dve takze zitra jedu pro ty nightbreakry a snad to bude konecna jinak me slehne...

 

Ten kluk z VW clubu nereaguje na emaily na sms ani volani Jirko. Bohuzel.

 

Romane, jsou prázdniny, tak je třeba na horách na dovolené anebo s dětmi a rodinou ....

Odkaz ke komentáři

Tak veci se maji tak ze ten kluk co prodava vybojky zije v Nemecku a na Moravu jezdi k rodicum. Ted mi volal ale nedohodli jsme se. Nakonec ty nightbreakry stejne nema ale docela je chvalil.

 

Maro: ten kamenny obchod vyhrava. Kdyby cokoliv tak se mam kam obratit co se tyce zaruky. Sice zaplatim o 1500,- navic ale mam klidne spani.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Taky by se mi líbílo nakupovat v podobném obchodě v okolí Hradce Králové ale bohužel.

Jinak dnes jsem konečně vyřešil po týdnu laborování ty výbojky a vzal jsem Osram v té TOP řadě.Uvidíme jak to "rozsvítime"

 

Zitra směr Praha tak do pátku bude snad rozřešení.


Pepo Surfman: o Tvé nabídce pořád přemýšlím...ale nevím jak to paní podat :)

Odkaz ke komentáři

Tome: díky za odkaz.Některé součásti má za velmi pěkné ceny např.autobaterie ale např.to co jsem dnes kupoval tak dotyčný má o 100% dráž:

 

http://www.granex.cz/autodily/bmw/3-e90/325-d-145kw/karoserie?tecDocProductId=420199

 

já to mám za 1700,- kus vč.daně.

 

P.S Ty toho člověka znáš osobně?


 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romane, osobně ho neznám, pár krát jsme měli telefonát a jinak po mailu. Co jsem objednával, tak všechno za dobrou cenu a odesláno okamžitě a vždy mi dobře poradil a pomohl vybrat. Já jsem u něj poprvé objednával na doporučení z nějakého fora. Je možné, že nemá dobré ceny na všechno, třeba něco neprodává tolik, aby se dostal na lepší cenovky. Každopádně já při prvním nákupu, když mi poslal cenu, tak jsem mu napsal, že to není zrovna nejlepší cenovka(byť nebyla špatná) a že z toho asi nic nebude a on mi zavolal a domluvili jsme se na ceně za kterou to nemělo konkurenci. Vždy super poradil, reakce okamžité a odeslání bleskové. Zabaleno pečlivě a vše v cajku. Poslední nákup byly kotouče a destičky na přední nápravu na Volvo za 4.014,- včetně poštovného a druhý den byly doma.

Můžu říct, že je moje první volba, když něco potřebuji.

Kluci, ono asi záleží jak se mu co točí a co prodává a má na to dobré nákupky a co má jen s malým prodejem, tak se asi nedostane na dobré cenovky.

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...