Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke


Doporučené příspěvky

Tak prozatím to vypadá jen na nový zadní náraznik.Sere mě to neskutečně...člověk se o to auto stará jak nejlépe umí a nějaký pražský Pepík to nedobrzdí a dvě hodiny v hajzlu...

 

Horší je že do 13.5 už asi nevyjedu.Mám slíbený náhradní vuz od BMW tak jsem zvědavý :(

 

Jardo: hoší z Prahy se mi zatím neozvali ale přední světlo máme vyndané.Měl by tam jet přiští týden i brácha tak uvidime jak to celé dopadne.


 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romane, jen se pozeptej na odpočet amortizace od pojišťovny, v pátek jsem se na to ptal .... opravdu tam je suma na kilometr, kterou pojišťovna neproplácí a je odvislá od tvého auta v servisu, koukali jsme do tabulek a na tvoji bramboru to je 3,40 č za kilometr. Denní sazbu půjčovného hradí 100%.

Odkaz ke komentáři

Romane, ohledně toho půjčení auta od servisu tam je taky nějaká maximální doba, kterou pojišťovna proplácí. V mém případě to bylo 10 dní, pak už nepropláceli. Navíc opravdu chtějí sazbu za km. V mém servisu se to řešilo tak, že to servis udělal tak, že jsem nikdy neplatil nic, ale tam je potřeba, aby se k tomu servis patřičně postavil. Nevím jak to zařídili, ale zařídili to. On mi to vysvětloval, ale já už si to nepamatuji.

Odkaz ke komentáři

Já měl po bouračce od odtahovky půjčenou fabii (jako poškozený) V den registrace felicie jsem jí vrátil, 30 dnů po nehodě. Cena za den byla 1000Kč. Pojišťovna Triglav nezaplatila, pak zkoušeli že já zaplatím víkendy, tak jsem je poslal do patřičných míst. Po dvou letech mi od advokáta z Prahy přišlo, že odtahovce dlužím 30000Kč (ačkoli jsem jim podepsal plnou moc, že peníze půjdou k nim a můžou to za mě vyřizovat). Tak jsem do advokátní kanceláře zavolal, poslal kopie dokumentů, oni to začali řešit s Triglavem, ten jim napsal, že je to promlčený a bylo. A já si od zmíněné adv. kanceláře nechal vystavit papír, že po mě už nic chtít nikdy nebudou, že je celá věc vyřízená. A bylo.

Odkaz ke komentáři

Taky že mi zalepilo.... Ale naštěstí jsem měl schovaný všechny dokumenty k nehodě, takže prokazování bylo docela jednoduchý. Nemít je, asi by to bylo horší. A když jsem jim poslal kopii techničáku, kde bylo datum registrace felicie stejné, jako datum vrácení půjčené fabie, uřž s tím nemohli nic dělat.

Odkaz ke komentáři

Auto bude v servisu prý cca deset dni.Nechápu co na něm chtěji dělat deset dni...ale budiž(výměna zadního nárazniku)

Jinak mám nárok na náhradní vuz bud na trojku nebo nižší řadu a budu platit pouze projeté pohonné hmoty a rozhodně jim to muže být jedno zdá s tim autem budu jezdit za kurvičkama nebo do práce.To mi snad nikdo nemuže nařizovat :huh:

 

Baworák má prostě dobré brzdy :( vepředu asi v 80km rychlosti začala "tancovat" Felicie a jela jakoby vlevo aby to nenarvala do zadku auta které bylo před ní tak jsem šel na brzdy a ten vzádu jelikož ještě měl zimní gumy tak to nestačil dobrzdit a vletěl do mě.To byla taková rána že jsem si myslel že mám půlku auta v p***. Naštěsti budou jen měnit zadní náraznik za nový a dva parkovací senzory.

 

Odkaz ke komentáři

Nevim jak na 3, ale na 5 chodily nektery dily lakovany z fabriky.

 

Romane hlavne necekej, co jak ti sami reknou, na vsechno se aktivne ptej a pripadne si to nech dat pisemne.

 

Ja mel nahradni auto cca mesic a pul a neplatil jsem ani korunu, mel jsem prave obavy, jak to je, tak jsem se zeptal a na ferovku mi rekl, ze tohle se u nich vubec neresi (autorizak skodovky), pojistovna jim to skutecne cely podle ceniku pujcovani nezaplati, ale oni vezmou to co jim da a z toho ti vypocitaj pujcovny a neplatis nic... ty opravy bez amortizace ted jsou pro ne takovej vejvar, ze proste tohle by bylo hrozne trapny resit.

U bmw je to asi jinak, tech aut je min a servisu taky, tak treba budou delat ofuky, ale nedej se, jako platit koruny za kilometr je ubohy, to bych cekal spis u Dacie....

Odkaz ke komentáři

Když tátovi klepli zadní nátazník na 5er, tak to měl u BMW asi tejden, dostal jedničku a platil jen PHM. Podepsal plnou moc, že ho může servis zastupovat při jednání s pojišťovnou a o ostatní se prej nemá starat. Dostal auto s plnou, a s plnou ho vrátil, dostal svýho vínovýho a frčel.

Odkaz ke komentáři

Dle mne je to hlavne o servisu a pristupu k tobe jako zakaznikovi. Ja u sveho servisu Kia taky zadne penize za ujete kilometry neplatil. Dal jsem auto na opravu, podepsal plnou moc na zastupovani, dostal nahradni auto a platil jsem si jen projete phm. Ty strzene penize od pojistovny si jiste nahradili jinde ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dnes přijel ke mě likvidátor.Mám schválené veškeré nové díly tak jsem spokojený.Bez doplácení a bez velkého nátlaku :)

 

Jinak chci poděkovat Jardoví že mi stejně jako Palo pomohl s Prahou co se týče dovezení světla.Díky Jardo!

Snad už to bude fungovat jak má.

 

Ondřeji: díky za rady.Od 13 května jde auto na opravu a neměl bych platit nic mimo PHM.

 

snike: ano,souhlasím.Všechno to je o přístupu lidi.

 

Mirouch: fotky nějaky dám zitra :)

post-81-0-26006400-1429903168_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Rišo: happy end bude až 13 května,zatim jezdim s namrdanym zadkem :(

 

Miro: tak mám tu dvě fotky s DE jinak už mám konečně opravené denní svícení tak snad bude klid i v tomto směru...


P.S docela mě chybí sít čerpacích stanic Aral.Jezdil jsem tam rád.Bohužel.Když mám možnost tak raději vezmu plnou za hranicema at to je Rakousko nebo Německo ale je to tak čtyři až pětkrát do roka což je nic :(

post-81-0-32867600-1430129060_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tome: mám jen jednu fotky z mobilu když jsem to fotil pro pojištovnu ale je nic moc.Dám fotky až to vyfotí Stratos auto ale je to jak píšeš.Škoda jen 50 tisic tzn.že nový zadní náraznik,dvě čidla na lakování(odřená) plus ten spodní emkový.Člověk si řekne jen zadní náraznik ale u toho auta to je ranec.

 

Tady jsou fotky denního svícení.Rozdil před a potom.


P.S jsem si řekl že ještě jeden takový průser a prodám ho ale trhá mi to srdce protože vím že auto v takové výbavě už asi v životě mit nebudu.Je to těžky...

post-81-0-30833300-1430246209_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tome: mám jen jednu fotky z mobilu když jsem to fotil pro pojištovnu ale je nic moc.Dám fotky až to vyfotí Stratos auto ale je to jak píšeš.Škoda jen 50 tisic tzn.že nový zadní náraznik,dvě čidla na lakování(odřená) plus ten spodní emkový.Člověk si řekne jen zadní náraznik ale u toho auta to je ranec.

 

Tady jsou fotky denního svícení.Rozdil před a potom.

P.S jsem si řekl že ještě jeden takový průser a prodám ho ale trhá mi to srdce protože vím že auto v takové výbavě už asi v životě mit nebudu.Je to těžky...

Tak dej i tu nic moc fotku. Mi si psal, že ta moje odřenina je jen škrábaneček, ale kdo ví, jestli to nemám horší než ty ;)

Odkaz ke komentáři

Martine: to je na dlouho...ve zkratce jsem "otrokem" Bojím se zaparkovat před marketem a když už opravdu musim tak několik set metru od vchodu...

Chci auto o které bych nemusel mit strach,neměl k tomu citovou vazbu jestli mi rozumiš jak to myslím.

 

Mich: jj děkuju.Auto až jsem tomu nevěřil tak dostalo úplně jiný (mladý nádech) a doufám že už to bude v pořádku a neodejde půlka kroužku jako se mi to stalo měsic po montáží.

 

Ketys: jj pořešil jsem to tak že jsem vzal TOP co se prodává v současné době.Cenu jsem měl jinou jelikož se osobně znám s majitelem ale zkušeností dobré.Ze začátku to svíti sice trošku jakoby nažloutle ale během 5 tisic km se to krásně vypálí a svítí to nadherně bílým světlem.Mám to osobně vyzkoušené.Doporučuju.

http://www.obautodily.cz/eshop/xenony-vybojky/xenonove-vybojky/xenonova-vybojka-d1s/vybojka-d1s-12v-35w-osram-night-breaker-unlimited-70-id:9819.eshop

 

 

Tomas: tak já to ztáhnu a dam to sem ale nebude to hned.Dnes večer odjiždím s naprcanym zadkem směr Slovensko.Myslíš že kdybych měl škrábanec jako ty tak by mě likvidátor schválil úplně nové díly? A to jsem ještě dodatečně hlásil zadní dil výfuku.Zatim tam napsal kontrolu ale na 90% bude výměna cca 15 tisic za zadní dil protože to vypadá na prasklou přepážku kterou nelze opravit.Uvidíme...

 

 

 

 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...