Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke


Doporučené příspěvky

Souhlas s Lancelotem, ono i Báwo stálo jako nový trochu jiný peníze než tehdejší pašík, takže to nemůžeš porovnávat. A při tvojí péči si tvůj brumla cenu udrží ještě dlouho za ten stav. To Passat, i když věřím, že by o něj tatík pečoval stejně pečlivě, jako ty o báwo nebo on o předchozí CC, si cenu tak dlouho neudrží. Já teď taky přemýšlím o něčem novým, ale nějak ztrácím chuť, protože když vidím, jak je všechno z tvrdých plastů, motory úplně na prd, tak se obávám, že si nemám z čeho vybrat.

Odkaz ke komentáři

Klucí dík za útěchu no :)

Dnes jsme byli s tátou v tom Barthu svézt se v reálu v Passatu a domluvit organizační věci,měli ho tam v R linu ale naftu 140kW.Projeli jsme ho ale na mě to je fakt slabý :) moc to netáhne,nevím jestli to je tím že to je těžká krabice?

Nakonec to snad dopadne - dvoulitr,ukecali jsme tatíka.Moc se mi líbí ten Passat až na tu palubovku a jejich digitální budíky,mě to připadalo že sedím u nějaké počitačové hry :( fakt zklamání.

Má moc pěkný zadek koncovky chromované na každé straně a v tom dvoulitru navíc je v ceně ten lepší podvozek a nastavování tuhostí tlumičů.

Jinak jsem včera konečně přezul Brumlu,už vypadá jako dospělý frajer :)


 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Je pravda ze nové auto jsem neměl.Vždy buď referenční nebo auto skončeném leasingu.

 

Tvrdit ze vrzou všechny auta je tak trochu zcestné a kdyby jste vybirali mezi novým vozidlem.a petiletym tak jen blázen by sahnul po tom bmw.

 

Sorry, ale zrovna já bych sáhnul po tom BMW. Zvlášť s takovou historií, jako má to Romanovo. Nový auta jsou plechovky jen na pár let. Dělám v Kvasinách na Superbech a Yeťákách, a i když jsem velký fanda Škodovek a rád bych si novou pořídil, jsem z některých věcí zejména Superbu zklamanej. Yeti je ještě docela stará škola, tam je spousta věcí ještě poctivejch, ale Superb už je jako OIII. Jako nový možná, odbýt si případné vady v záruce, ale kdoto koupí ojetý po pěti letech bude dost plakat.

 

Odkaz ke komentáři

jen blázen by nevzal raději pětiletý poctivý bmw než jakýkoliv nový koncern (krom audi) :-) nic proti škodovkám - tady je to asi nemístné :-D ale jak si může škodovka dovolit montovat do octavie tak zku*vený plasty a říct si za to takový prachy? To je nehoráznost. Ať sedím ve fábii za 300 nebo v Octě za 800, tak chytnu madlo dveří a zavrže při bouchnutí stejně v obou autech a ten rozdíl 500tis. mám hledat jako kde? :) Škoda, že to lidi stále kupujou a příspívaj tomuhle zvěrstvu..

 

Zlatý bmw, vůbec bych to s novým pašíkem ani za mák nesrovnával. Ať už motorově, tak celkově z pohledu materiálu a posezu za volantem. (fakt by si nezasloužil alespoň passat tlustší věnec volantu??..) Pokud se v dnešní době alespoň trochu někdo snaží, tak audi, kde jsou ty materiály stále na skvělé úrovni, ale taky si za to nechá pořádně zaplatit.

Odkaz ke komentáři

Dyt si říkal Pepo jak je to super auto a dcc nevrze :)

Mě jenom stačí ják to tam turujete za studena a milion studených startu. A pak do návodu škodovka napíše ať 1500km nevyužívas plně otáčky :D

 

Ale já netvrdím, že Superb je špatný auto, ale mám obavu, že ta životnost tam prostě není. Jinak DCC fakt nevrže.

 

A co se týká tůrování, bohužel je všechno o lidech a taky to závisí na tom fofru výroby. O Superba je teď takovej zájem, že jedeme mimořádky a valíme jeden kus za druhým a pořád se nestíhá pokrýt poptávka. Ale nedělej si iluze, že to někde funguje jinak. Nový auto se nějak musí odvézt z linky, a potom tam je spousta testů a zkoušek, tomu se nevyhne nikdo.

 

Odkaz ke komentáři

tak to asi TPI od mbéčkářu kecá a já asi mám špatný sluch :)

 

jj chápu to, ale na vlastní oči sem to tam viděl jak to tam honěj po polygunu a hned chcíp :D

jinak si asi zvolil dobře práci, zatím dobré ne? a co tam přesně Pepo děláš, jestli to není tajné. Akorát to máš trošku dál ne?

 

 

@jorde přesně tak, Fabie má super interiér na tu cenu, ale O3 rozhodně ne... bohužel

post-24077-0-86401300-1459182029_thumb.jpg

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

je fakt, že by to asi neměli hned chcípat, ale na polygonu jsou předepsaný úkony.

 

hele, já tam jsem krátce, tak o všech problémech nevím, ale jak jsem psal, těch bolístek je u nových aut zkrátka až moc. Je to i nedostatečným testováním. Vše se udělá na kompu, nasimuluje, ale až praktický jízdní zkoušky odhalí problémy.

 

Jinak takové info, možná i pro Romana a jeho tátu, interní výstupní kontrola hotového auta vyšla líp u Superba než u novýho Passata.

 

A není tajný kde dělám, v Kvasinách, na montáži, hala M3 :loool: a nemám to tak daleko, teď bydlíme s rodinou v Novým Městě nad Metují a to je coby kamenem, navíc jezdíme ve čtyřech, takže i náklady pohoda.


Jen doufám, že nás Roman nevykostí, že mu to tady tak zajetelujeme :smich:

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři

Pepino:tak Ty uz nejezdis kamionem? Jakto? Lepsi nabidka?

 

Jord: bohuzel musim s Tvym nazorem souhlasit akorat to neni problem jen u Skodovky.

 

Dejve: asi jo. Mas asi pravdu i kdyz ja kdyz jsem dovezl bawo tak mi tato znacka nic nerikala a nechavala me bez emoci. Ja si na to nehraju.

 

Jinak budu muset vymenit asi predni brzdy ale neskutecne me to sere jelikoz palubak ukazuje do vymeny 30 tisic a celkove ty brzdy vypadaji dobre akorat jsou nejspis zvlnene kotouce. Z 200 kdyz jdu na brzdu tak se mi malinko rozklepe volant dop***

 

Proc se ty kotouce zvlni? Co to zpusobuje sakra?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...