Atrix24 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ahojte, tak som vymenil autíčko ako už niektorý viete...Kúpil som Audi A6 Avant s úpravou motoru v ABT. Úprava zahrňuje nové ABT Turbo + software.Konečný výkon je 300 koní a 600NM pokial sa nemýlim Auto je 2008/03, ktoré som kupoval od známeho. Viem úplnú históriu.Teraz nejaká výbava: Tiptronic 6st.BixenonS-Line interier bez znakovSedadlá RS6 Koža + Alcantara + komplet elektrikaMMI High 2G + farebný MaxidotDigitálna klímaDažďový + svetelný senzorBOSE Surround System (12 repro)3 - ramenný perforovaný multifunkčný volant + radenie rýchlostíCD Menič + MP3Bluetooth HandsfreeČierny interiér vrátane stropuMilión Airbagov (neviem presne kolko)Osvetlenie nástupného priestoru v zrkadláchLight Packet (Osvetlenie dverí + nôh)Sieťka medzi kufrom a zadnými sedačkamiOstatné keď ma napadne, dopíšem ;-)Teraz už úpravy: LED ŠPZLED parkovačky + denné svietenieVýmena brzdových doštičiek ATE CeramicIntegrovanie USB jednotky (AMI - Audi Multimedia System)Update MMI na 5570 + ČeštinaUpdate Mapy 2012Gumové koberce + vanička do kufraNalepená zadná ŠPZPlánované úpravy: Výmena nárazníka za S-Line (neviem prečo niektoré modely S-Line majú obyčajný nárazník)Leštenie komplet karosérie (odhadovaný čas 3 dni)Úprava koncoviekZníženie podvozku, zatial pružinami o - 4cmLetné disky Audi RS6 19" + 255/35/R19 pneumatikyNeskor úprava brzdičov do farby + možno niečo viac Update software TiptronicuPrvé fotky sú rozlúčkové :-/ Octavka mi chýba, zažil som s ňou toho moc ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nádhera. To musí krásně táhnout s tímhle výkonem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Na to sa nič iné ako nádhera ani nedá povedať.. super výmena.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Rozmýšlam dať všetky matné plastové doplnky do čiernej lesklej, ale bojim sa to robit hlavne na Grile, pocitam ze jeden kamienok a je po celodennej robote :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 No konecne! Aspon uz nemusime psat SZ Jinak, co si daval do tech SPZ osvetleni? To sviti jako svina! A koukam, ze mas v pase zacvaknutou jen tu koncovku, aby to asi nepipalo, tak to se da odkodovat. Jinak ty sedacky jsou bomba uplna! Vykon supr, tez snad casem bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 O tom páse viem, ale chcem to mat zatial zapnuté, myslím upozornovanie bezpečnostných pásov. Mam VAG-COM a ohladom výbavy viem toho kódovat vela, niečo mi ešte robí problém, ale to asi nejde ani nakódovat...je to CORNER. LEDKY som dal Unique Power 5000K. Cena 20€, slovenský výrobca, doživotná záruka. Výkon je super hlavne na rýchlu reakciu pri predbiehaní (0-100 je cca 6,4 na zimnych gumach v daždi, co som tak skúšal), inak jazdím kludovo, často aj na spotrebu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Posles odkaz na ty ledky? Ja mam ode dneska odemknute hidden menu, tak jsem nektere funkce zapnul, ale jeste to k tomu chce mit vag, takze to pak doladim. Treba protoceni rucicek budiku pri startu, mereni tlaku v pneumatikach, stav hladiny oleje apod Zrychleni bude podle me lepsi v lete na suchu, pocitam tak kolem 6s. Ja mam 6,9s a to je o 60k mene. Jezdis nekdy na Moravu? Bys me mohl svezt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nejazdim tym smerom vôbec... Mas nejaký návod ako spraviť pretočenie ručičiek tacho? Davnejšie som to skúšal no nejako to nešlo :/ Tlak som si tak isto zapol ale hladinu oleja nie, nato máš tak isto návod? Pohádž mi to sem, ak áno, diky. Inak sa dá pridať aj Battery Level :) Tu je link: http://www.autoledky.sk/Item/unique-sulfid-power-bright-36mm/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ty wogo...to podsvícení je docela brutální,všechno svítí,bliká:) To bych asi nedal člověče.Jinak supr kára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 http://www.audienthusiasts.com/VagCom.html Tady mas nejake navody, je tam i na ty rucicky(gauges). Battery level mam uz taky no. Olej jsem zatim nerozchodil, musim najit nejaky navod, jen se ta funkce zapla a ted se objevuje v MMI. Jeste rozchodit ten tlak v pneumatikach musim, to je dobra vec. Romane, no joo, holt to neni tak nudny jako bawo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 moc peknej kousek gratuluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ďakujem Olaf Michal, LAP TIMER ti asi nepôjde, lebo podla mňa nemá auto LONG CODING, či ty vo facelifte máš? Na tlak v pneu potrebuješ senzory do diskov, ked ich mas, je to jednoduchá vec. Ja ich plánujem na letné kolesá :) Teraz pozerám že skoro každý návod je cestou LONG CODING HELPER, ja som si to v mojom aute nevšimol, skúsim ešte pozrieť, ale asi to tam nemám :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Je tam long coding, u me na MMI 3G. Jinak s tim merenim tlaku nemas pravdu, jsou dve verze, jedna snima neprimo tlak pres abs, podle otacek kol, coz je muj pripad a da se lehce nakodovat, pokud je pro to abs jednotka pripravena. A druha verze je, jak rikas ty, senzory u ventilku, ty dokazou merit tlak primo a ukazujou hodnoty jednotlivych kol. Ale myslim, ze u A6 je pouze to neprime mereni tlaku, mozna allroad ma to prime a mozna i RS6. To uz nevim. Tady je navod na nastaveni toho tlaku. http://www.audigh.com/vag-com/tire-pressure-monitoring-system 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Dnes to vyskúšam a dám vedieť ako som dopadol :) Ale myslím že u mňa to tak nepôjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Moc nádhernej kousek Pěkně se nám ta oooo rodina rozrůstá, jen škoda že já tady budu mít za chvíli nejstarší a nejošklivější K tomu Slinu co jsi zmiňoval. Sline se dělí na interier a exterier co se týče příplatku !! Já mam vnitřek auta komplet sline a z venku nebylo nic slinového mimo podvozku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Viem ako to býva s S-Line výbavou, ale tuto na aute boli exterierové znaky S-Line ale naraznik obyčajný, ďalej interiér je S-Line bez znakov + RS6 sedadlá, nejaká Audi Exklusive edícia ale všetko bez znakov, tuším zato chlapík aj doplácal aby tam znaky neboli :D Smiešna vec, platíš zato, čo nechceš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Také jsem měl na lištách na dveřích znaky sline a zvenku serie ;) Opravdu výbava ''na přání'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Krasavice Tak at slozi a dela jen radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ďakujem, práve objednávam Strešný nosič a neviem presne ktorý, lebo chcem akú takú kvalitu ale nechcem za to dať veľa € lebo to využijem par krát do roka a to pár krát sa dá ukázať na prstoch 2 rúk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Takže dnes som videl jednu A6 facelift s kolesami aké chcem, tá istá farba aj disky, velkost atd. proste paráda :) A deaktivoval som upozornenie bezpečnostných pásov na prístrojovke :) + jedna vec, chcel by som si dorobit pameť elektrického sedadla u vodiča. Stačí podla vás kúpiť tlačítka a lištu + kodovanie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Doufam, ze nechceme stejne disky K te pameti: myslim si, ze to stacit nebude, bude tam nejaka jednotka, do ktere se uklada ta pamet, podle me. A pak to nakodovat no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak ty nebudeš mať asi rovnaké, lebo ja berem tie z RS6 4F. R19 a ET35, zevraj sa vlezu aj ET33 ale tam je stredová diera väčšia takže zoberem ET35. Len ja zase rozmýšlam či nebude 255/35 malá pneu, ci tam nedať skor 265/35. No zatial to vyzerá na 255/35 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Stredova dira neni problem, pouzijes vymezovaci(stredici) krouzky a je to. Ale ET35 staci. jo tak z RS6 nechci, to ma strasne moc audin. Tak pak nahod fotky az to bude, ja uz se nemuzu dockat jara. Co to snizeni? beres nakonec ty Koni nebo HR? Ja kdyz jsem se dival na podvozky koni (tlumice + pruziny) tak Koni v tom setu dava pruziny prave od H&R. To by mozna vysvetlovalo odkaz ze stranek HR na Koni. Moje dedukce je takova, ze Koni bere pruziny od HR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Ešte som neni úplne rozhodnutý, ale asi dám KONI alebo WEITEC? Lebo neviem či -4cm alebo -3cm :P RS6 disky chcem pre zmohutnenie auta :) PS: Skúšal už niekto také lacnejšie pneu? Jeden kamoš mi ich da za par € oproti obchodnej cene a ma tam viac značiek ako NEXEN atd. Tak že by som ich vyskúšal, lebo zatial nemám vobec skúsenosť medzi tymi lacnými značkami.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Jestli nechas standartni tlumice, tak dej klidne -40mm. Ale dal bych HR na tvem miste. Takhle vypadaji 8,5x19 ET35 s pruzinama HR -40mm Co se tyce gum, to bych asi sel radeji do mirne jetych 7mm treba, ale znackovych ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Kolik toho ročně najezdíš? Osobně bych si levnou gumu na auto nedal.. Koupil jsem auto na Pneumant, což jsou protektory a hrůza děs.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Najazdím teda dosť, tých 40 000 cca ročne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak to nekupuj nejake sunky, resil jsem to u sebe ve vlakne, daval jsem tam odkaz na test. Dobre gumy a za dobre penize jsou Hankook Ventus S1 Evo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Dnes som si dohodol termín u kamoša v dielne na polep fólií, takže budúci týždeň bude malá zmena :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Cerna strecha? Nebo cele auto, treba bily mat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.