Jurajus Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ahoj. Mám 1,9 TDi 81 Kw r.v. 1999. Jel jsem, najednou mi padli otáčky na nulu, na PC spotřeba 54l a motor přestal jet. Zastavil jsem, chtěl znova nastartovat, ale vůbec se mi nerosvítilo žhavení. Motor ale normálně točil, nenaskočil. Asi po dvou minutách jsem to zkusil znova, žhavení se rosvítilo a motor naskočil na první škytnutí. Výkon úplně normální, jako by se nic nestalo. Ujel jsem asi 20 Km a to samé. Kde mám začít kromě Vagu, ten musím pořešit až v úterý a potřebuju jezdit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Ahoj. Mám 1,9 TDi 81 Kw r.v. 1999. Jel jsem, najednou mi padli otáčky na nulu, na PC spotřeba 54l a motor přestal jet. Zastavil jsem, chtěl znova nastartovat, ale vůbec se mi nerosvítilo žhavení. Motor ale normálně točil, nenaskočil. Asi po dvou minutách jsem to zkusil znova, žhavení se rosvítilo a motor naskočil na první škytnutí. Výkon úplně normální, jako by se nic nestalo. Ujel jsem asi 20 Km a to samé. Kde mám začít kromě Vagu, ten musím pořešit až v úterý a potřebuju jezdit. Díky Rele 109 napajeni jednotky motoru... pozna se to tak, ze se nerozne kontrolka zhaveni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Aha, takže jen blbne to relé, když se to po dvou minutách normálně rosvítí a fachá dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 nejlepsi a asi nejlevnejsi zpusob: od nejakeho znameno kdo ma stejny motor si pujc to rele a vyzkousej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 skus to relé vyndat rozebrat opilovat silový kontakty a proletuj spoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Tak na VAGu to neukázalo žádnou závadu. Dost divný. Ale pro jistotu jsem to relé dal nové. 164,- Kč není moc. Ale že to nenapsalo žádnou závadu mě překvapuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 dal si nove rele a vysledek ?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jo dal, ale jen preventivně. Ono to udělalo jen dvakrát a pak už nic. Najel jsem sice od té doby jen 40 Km. Tak jsem zvědav. Snad to bylo ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.