DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Možnosti.... Autorádia.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Swing Blues Bolero Columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Prosím ví někdo? Mají Columbus nebo Amundsen možnost spojit se s telefonem pomocí rSAP? Prošel jsem dost materiálů, ale vypadá to že nee Ví někdo přesně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 rSAP podporovaný podľa všetkého nie je. V materiáloch je spomenutá podpora len nasledovných protokolov: HFP - handsfree podpora PBAP - synchronizácia kontaktov AVCRP - ovládanie prehrávania hudby A2DP - prenos audia SSP - jednoduché párovanie bez pinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 hm, tak jsem koukal správně, tedy další chybějící možnost proti OII, koukal jsem na stejný obrázek jako ty, a tam rSAP není, problém je ten, že mobil chytá v autě špatně signál a tak jsem to chtěl rozchodit přes rSAP a anténu ve střeše a ...... houby nic, trochu divné je, že v těch samých materiálech se píše o anténě GSM na střeše ..... ale ta asi slouží spíše pro DAB, ten špatný signál v autě chytá mobil možná i díky vyhřívanému přednímu sklu, nevím, toho rSAPu je prostě Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 GSM anténa na streche je len v prípade tzv koppel-boxu. To je tá kúzelná krabička miesto prednej odkladacej schránky, ktorá zosilňuje GSM signál. Signál je zosilnení len v tejto krabičke, mobil treba položiť do nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest o3viki Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 GSM anténa na streche je len v prípade tzv koppel-boxu. To je tá kúzelná krabička miesto prednej odkladacej schránky, ktorá zosilňuje GSM signál. Signál je zosilnení len v tejto krabičke, mobil treba položiť do nej. Má někdo v autě "nové" 5" rádio swing s barevným displejem? Pokud ano, budu rád za nějaké hodnocení popřípadě foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Stále nikdo nemá zkušenosti s novým rádiem Swing? Popřípadě, kde ho sehnat nebo kolik bude stát? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Dá se na Bolero rádiu přehrávat nějaký druh videa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Neslyšel jsem o tom. Pouze jsem slyšel, že jde přehrávat fotky jako Slide show. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.