celeston Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Zdravim chci se zeptat vyplatí se softwarově potlačit funkci EGR ventilu či nikoliv? Předem díky za každou odpověď. Octavia II 1.9 TDI ( r.v2008) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ne každý motor TD PD má výměník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Zdravím nevíte ,kde v Praze za dobry peníze delaji uavření EGR ventilu softwarove? Psal jsem sem - http://www.profi-chiptuning.cz/kontakt/ a chtejí po mě 2 tis. Je to adekvátní cena? Zdá s emi o dost. Předem díky za odpověď. (Octavia II 1.9 Tdi) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sodo Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Je to asi normalni platil jsem tu samou cenu.Ostrava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 OK. a vypli to taky chybovou hlášku aby ti to neukazovalo na budících? Bojim se aby nevypli vsehchny chybove hlasky a auto mi pak neukazolo žandou poruchu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sodo Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ano.Dělal to člověk který opravdu tomu rozumí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No,a toho já se právě bojim. Aby nevyply celkové hlášení poruch a já poznám houby.. Viz ten okdaz no..Nevim jestli jim veřit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sodo Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Přece se dá dopředu zeptat jak to bude a když tak skusit hned po upravě vysunout konektor některého čidla v motoru jestli to vypíše chybu.Pokud dělají takové upravy tak určitě mají program na zjištování chyb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Pokud neni duvera k dobre odvedene praci, tak bezte jinam, kde budete verit, ze delaji to co maj. Patlalu je spousta, vymazane veskere zavady v softweru jsem tady mel nejednou, auto nejede a nic nepise, to jsou ty FAP OFF za levno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 jj, přesně tak a pak to má někdo opravovat... člověk do toho dá origo SW a nestačí se divit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ale obyčejný člověk to nepozná přeci zda vypne někdo všechny hlášky či pouze EGR ventil. Taky bych asi svěřil auto TDi Funovi ale jelikoš to mám 500km tak asi Dieselpower :) pouze ověřený firmy a lidi ;-) a stěmahle firmama zde jsou lidi spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Kde sidli ten dieselpower? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 http://race.dieselpower.cz/ internet je mocnej lidi málo uměj hledat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 na tohle jsem koukal ale nebyl si jistej jestli myslis tohohle presne ;-) Takze Praha ok.A tomu rikas verit jo? ze vymaze pouze tu jednu chybovou hlasku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Takze auta co maji ten vymenik tak se EGR po 60 stupnich zavre a uz se neotvira? Jak zjistim zda ho mam ci ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato24 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Poradte, ta trubka čo posiela z vyfuku spaliny do EGR chladiča mi praská. Menil som už 3krát. Neviete, čo môže byť problém? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato24 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Dakujem, zajtra to zaukolujem v servise. Olej mi to zerie tak 1l / 10 000 km. Vraj to je normal. Mal som pred tym len benzinovu Fabiu (1.4 OHC) a ta olej vratila vsetok do kanistru po 15 000 km, tak neviem posudit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 necituj bezprostredne predchadzajuce prispevky, je to proti pravidlam fora... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato24 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 pardon. Uz som to upravil. Dik. Pavel vyndej ten vymenik a vycisti bude plny karbonu a ucpany a ujisti se jestli ti motor nezere olej :-) este by som mal dotaz ako suvisi spotreba oleja s upchatym EGR chladicom. Napada ma, ze ak je studeny motor tak okolo piestnych kruzkov pusta viac oleja do vyfuku a ten sa pocas fazy ohrievania dostava i do EGR chladica. Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato24 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 ono sa to vzdy zlomi (najprv kvilenie od unikajucich plynov a potom uplny lom) v tom vlnovci co je uprostred tej trubky. Mam to i nafotene. Prikladam obrazek. Ono to skor vypada, ako by s tou trubkou nieco cvicilo. Mechanik co menil posledny kus vraj zobral za EGR chladic a zdal sa mu uvolneny. Nerobi ale Skodovky tak casto, tak to nechal tak. Nevies ci ma mat EGR chladic nejaku volu? Tu EGR cestu ale vycistit necham. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 vsechno je pevne pridelany na motoru, takze je mozny ze je neco povolenyho a tema vibracema a kroucenim se ti to vzdycky pokazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 No,tak jak zjistím, zda-li mám výměník nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 kouknes se za motor ;) a uvidis hned zda je nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 No koukal sme tak to nejak posli nebo posli fotku kde je a kde neni? abych to poznal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Z toho nejsem moc moudrej.. Musim ais neoc oddelat ne? Kdyz otevřu motor vidim jen plasty :-D Hele takže když má auto vyměník jak tady nekdo psa,tak se po zahřatí motoru EGR vůbec neotvírá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 celostone prejdi k veci co resis za problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 No řešim to,že chci nechat softwarove zaslepit EGR ventil,ketyr zbytečně zanaší motor. Pak tady nekdo an foru napsal ze nekdtere Octavie maji uz nejakej vymenik a EGR se otvíra jen do te doby nez se zahřeje motor pak už ne... Ale pochybuju ze ho tam mam. Mám rok vyroby 2008. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Kód motora máš aký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fulltank Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 pokud mas rok 2008 mas tam ten vymenik urcite, ale to neresi problem zaneseni motoru tema srackama, protoze ten EGR pracuje pomerne casto. Klidne bych ho nechal odstranit softwarem a zaslepit plechem, udelaj jen dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Aha Ok. jeste zaslepit plechem jo? To softwarové nestačí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.