Přejít na obsah

Radio DVD z číny


Doporučené příspěvky

vevca-za prve:Neni to do 250tis!!!Ale km!!! za hodinu a za druhe kdyz si objednas antenu do 130km/ tak ti to bude hrad max do 80km/h a to tak tak jak kde!Kdyz si objednas ten zesilovac co maj v radiu a ktomu jsou 2 anteny a rychlost max 250km/ tak ver ze na dalnici pri 130km/h ti to bude porad hrat!!!!A to neni zmoji hlavy ani vymysl!!!Ty mas digi prijem?Nebo analog!?Ze tak soudis??

 

Huba-zjistoval jedno radio 380dolaru,2 radia 360dolaru atd.. cim vic jich objednam krati se cena i posta!!! Tak mi to napsala!!

 

Tech 360dolaru myslim za jedno radio pri odberu 2kusu pokazde to je cena za radio takze kdyz vemu 3kusy cena za jedno 340dolaru! ;-)

Odkaz ke komentáři

oprava samozřejmě do 250km přepsal jsem se, ale o to nejde, no každopádně reálně jsem to neviděl ani v BMW, osobní zkušenost mám s XC 60, BMW X6, Audi A8, Cayenne, panamera, pokud to dokážou čínani proč ne, ale dobrý příjem aby to neskákalo, neboli čtverečky, tak jsem zatím na 100km neviděl ;)

Odkaz ke komentáři

No nejak nerozumim pojmu antena do 100 km a nad 100 km.... to jako ma antena signal o rychlosti a potom jestli tu rychlost prekrocis tak prestane prijimat??? Co si pamatuji za zakladni parametry anten se bere citlivost a selektivita... Ale jestli se pletu rad se necham poucit...

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

lidi potřebuji radu, také jsem se nechal zlákat a objednal jsem si rádio z Hongkongu :D... No vzhled super,funkcí 3 pr**le, ale co mě zaráží, tak že sic to přišlo i s can bus dekodérem, tak ale všechny funkce neběhaj tak, jak maj. Jo abych nezapomněl, mám ho v OII před face,rok07. Nekomunikuje mi s maxidotem,resp. ano,ale blbě, když vyberu v maxi dotu audio, tak už pak z něj nejde vyjet zpět do menu. Dále couvací senzory to jednou ukazuje, po druhý nic, multifunkční volant ač maj deklarováno, že jdou nastavit tlačítka,tak ani boh, jde jich 5 ze 7 a nedjou měnit a poslední věc,když poslouchám mp3 a z jakéhokoliv média, tak v pozadí slyším, takový jakoby škvíkání, řekl bych, že to je dekódovaní mp3. Setkal jste se někdo u nějaké číny z některým výše uvedeným problémem? Napadlo mě, jestli to nemůže být tím, že jsem na + drát,který leze s can bus dekodéru do rádia napíchl + drát k tv anténě??? jinak rádio je toto :

http://www.erisin.com/erisin-es1268v-8-hd-car-stereo-wifi-3g-dvbt-mpeg4-nav_p365.html?page=4&number_of_uploads=0

 

Díky za jakýkoliv postřeh. Lukáš

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám sice trochu jiné, ale také z Chiny, každopádně používají prakticky stejný SW, jen se mění design těch tlačítek okolo. To s tím menu mohu potvrdit, jakmile dáš na maxiku Audio tak zpět se dostaneš jen po vypnutí rádia. Zkoušel jsem už všechno možné, ale v AUDIO menu si přebere signály od tlačítek páčky a zpátky už to nejde no :(

Výhoda prio nemajitele MF volantu že mohou ladit nebo přeskakovat tlačítky na páčce no.

Co se týká couvání, doporučuju couvací kameru. Za pár stovek super věc, a nemusíš řešit zobrazení na displeji. Spíš mi vadí dvě věci které neumí, ale dá se bez nich žít:

1) hlasitost podle rychlosti jízdy

2) ztlumit rádio na nastavenou hranici při zpátečce aby byly slyšet senzory

Tolik mé postřehy s Chinou.

P.S: Jestli můžeš, napiš jakou máš verzi FW v tom rádiu (Menu - Info - Help). By mne zajímalo jestli už mají novější nebo tam cpou pořád to samý, rejžofilové. Dík!

Odkaz ke komentáři

Přesně můj případ, taky na maxíku nejde vylést zpět, pokud dám audio, a to ztlumování mě pěkně štve, jinak ale zase musím říct, že MF mě valí až na posouvání skladeb jakože přetáčení, protže to funguje trochu jinak, jinak to valí, celý ten MF, ale časem stejně pořídím originálku kolombína.

Odkaz ke komentáři

zdar, na ten software schválně kouknu, ale měl by to být win ce6,nebo tak něco, jinak to moje když dám zpátečku,tak samo vypne zvuk a hodí autíčko se senzorama na obrazovku. Jo a tu dinamickou hlasitost to má taky.

To Vevca : takže ti taky MF jde až na dvě levá mrtvá krajní tlačítka? Ještě k tomu zobrazovaní senzorů - nemusí se nakódovat v getway? Do teď jsem tam měl navigaci cruise a ta to nepodporovala, tak jestli ji třeba nemusim odkódovat,nebo prostě někde něco, aby to šlapalo tak, jak má....

Odkaz ke komentáři

Takze,to radio co mas tak neznam!Tim padem nemam odzkousene!Ja co se tady bavim tak je vyrobce audiosources.net co vyrabi jedny s nejlepsich napodobenin co se tyce originalu,to znamena ze uvodni loga a menu jsou totozna se skoda,vw,seat

Jinak nez bych si koupil radio tak bych si zjistli od vyrobce vsechny potrebne veci a koukl na par videi nebo ho vyzkousel!Pokud je ta moznost!Radia od firmy audiosources jsou na velmy dobre a kvalitni urovni!Probiha spousta testu a vylepseni!

To ze neumi pri vyssich rychlostech pridavat hlasitost je logicke kdyz nelze nakodovat na geteway tudiz nepozna ze auto zrychluje!To ze nejde prepnout s maxidotu ven kdyz si zadas audio tak funguje jak u ktereho vyrobce a je to zpusobeno zase tim gateway i kdyz je k tomu can bus tak zaruci ze se to sparuje ale uz nevi jak ma odtama vyjet!Ale tohle se v audiosources testuje a v roce 2014 budes moc jejich radio nakodovat s autem takze bude umet vse co origo!Pri zarazeni zpatecky umi rovnez zobramzit kameru s park senzory jak je tomu na columbu,vypnou automaticky zvuk!

Sem tam se musi pocitat ze se sekne pri velkych mrazech kdyz auto stoji venku a to hlavne pri prehravani filmu s usb,ze nastartujete a po chvilce se sekne ale pri dvd to nedela je brat v potaz ze je tam win6 columbus to nema tudiz se nesekne!Navic je u audiosources mechanika samsung,procesor hitachi sirf4,led hd display sharp procesor dual core 700mhz a ram 128mb zarucuje plynulost a rychlost radia!

Lepsi nez neco koupim je dobre si o tom precist a zhlednout videa!!

Odkaz ke komentáři

Tak ono to je asi všechno na jedno brdo z té Číny si myslím, oni to všichni ti rejžáci umí moooc dobře vychválit :-D ať si zadáš audiosources,erisin,eonon,apd. na všechny na netu najdeš i negativní povídání + videa s poruchama.... Co se týče těch technickejch parametrů, to maj taky skoro všechny hodně podobný.(Samo sebou ve stejné cenové relaci). Já si toho před koupí pročetl hodně i videa sčíhnul a jsem v podstatě spokojenej. Jo a už jsem asi přišel na to, proč mi těch pár blbostí nefunguje na 100%, ono to bude asi tím, že to bude rádio pro OII Face a já mám před face.... A oproti Columbusovi za nekřesťanský peníze to aspoň něco umí...

Odkaz ke komentáři

princes: Však já si nestěžuju, právě naopak, já když jsem ho poprvé zapnul, tak jsem byl v úžasu, jak to maj kluci vychytaný :-), přehledný menu, HD obrazovka, dotyk, atd atd. :-),akorád jsem byl rozhozenej těma prkotinama,který nefrčej na 100%,ale ty už jsou mi jasný, musím k tomu rádiu pořídít OII Face a povalí to na 100% :D. No hele,ti nevim, ale tipuju,že ani za těch 30tis by se to funkcema nevyrovnalo té číne :D. Akorád jsem zvĚdavej, až se někomu ten čínskej zázrak rozsype,jak se to bude opravovat :D, protože posílat to do Činy,nevim,nevim :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...