Přejít na obsah

Radio DVD z číny


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Mi to Psalo podobnou hlášku když jsem měl v menu zapnutou detekci ruční brzdy (handbrake). Neboli pokud jsem stal na miste se zatazenou ruckou tak to nepsalo. Musel jsem v menu tu detekci vypnoit a byl klid.

V menu jsem nic o brzdě nenašel,ani nic s podobným názvem,tak nevím. Asi kodovani. :angry:

Odkaz ke komentáři
Guest sozze007

tak jsem to nainstaloval a strasne spatne hraje radio. Kdyz dam automaticke hledani, tak nenajde nic, vse musim zadavat rucne a i tak hraje spatne. Cim by to mohlo byt? Pomohl by nejaky zesilovac?

post-28213-0-22308600-1366828110_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mi to Psalo podobnou hlášku když jsem měl v menu zapnutou detekci ruční brzdy (handbrake). Neboli pokud jsem stal na miste se zatazenou ruckou tak to nepsalo. Musel jsem v menu tu detekci vypnoit a byl klid.

Tak v menu o brzdě opravdu nic není a jediný drát,který jsem našel a mohl by mít možná s problémem souvislost je růžový s označením SPEED(rychlost),ale kde by měl být zapojený?

Přesný popis rádia http://www.carpcdvd.com/skoda-fabia-70-touchscreen-pip-rdsvcdc-audio-multimedia-player-dvd-gps-playerradiotv_p294.html

 

Goose...nepamatuješ si jestli jsi tam měl i nějaký drát s nápisem BRAKE a barvu?

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Sisin-mozna se zeptam hloupe,ale ten co ti to zapojoval tak proc zapojil ten drat na rucni brzdu?Co kdybys ho odpojil?Nebo proc ho vubec zapojoval?

Vyčetl to z manuálu, schéma zapojení drátů. Nenapojil to na ruční brzdu, ale ukostřil ho, takže by si to mělo myslet, že je ruční brzda furt zatáhnutá. Včera jsem to vypojil a napojil znova na kostru pod volantem, abych si byl jistý že to ukostřené opravdu je, ale výsledek stejný. Prodejce mi psal, že by tam měl viset drát s označením BRAKE, ale nikde nic. Žádné papíry už k tomuhle rádiu nemá, doprodal je a prodává jiné. Je tam i can bus krabička,ale co jsem pochopil tak je k ovládání rádia z MF volantu.

Ještě mi psal, že jestli tam drát BRAKE nikde není tak bude nejspíš někde napojený a špatně,možná servaná nálepka s označením. Na rádiu by měla být nálepka s popisem zapojení/drátů, ale to ho zase musím vyndat!!! :wallbash:

Nevíte někdo jakou barvu by ten drát měl mít?

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Tak mám vyřešeno a hraju, teda DVD hraje tak jak má. Elektrikář je debil, ukostřil růžový drát s označením SPEEd, který přeloženo znamená rychlost, takže ten bude mít něco společného s rychlostí jízdy. Měl ale podle nálepky s popisem drátů přerušit hnědý(elektrikáři se musí chytat za hlavu),který jde z konektoru rádia do Can busové krabičky a ten ukostřit!!! Cvaknul jsem ho a ukostřil pod volantem a hele....obraz nezmizí!!!

Takže elektrikář je debil a já ještě větší, protože jsem se měl nejdříve podívat na rádio a nálepku.

Nevím proč, ale jak jsem ho měl venku tak jsem si popisu s nálepkou vůbec nevšiml a to jsem u toho nechlastal. Možná to bylo právě tím. :wallbash:

A určitě na to měl kladný vliv i ten včerejší večerní šoust a odběr. :lool:

Takže všem moc díky za rady.

 

Ještě dotaz...máte někdo vyzkoušenou nějakou anténu do auta pro příjem TV?

Popřípadě odkaz.

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Za jízdy se koukat dá, ale ve volnějším prostranství. Jinak se trhá obraz. Ale třeba u nás v Lbc se dá koukat za jízdy i ve městě na silné stanice - nova, čt, barrandov, atd.... Když stojím a dám vyhledat, tak mi ta anténa chytí víc televizí, než kolik programů mám doma :D... Odkaz by ti byl asi k prdu, objednával jsem to přímo s rádiem - v Číně..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...