Guest dejvi4 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Máte někdo zkušenosti s nachipováním motoru 1.6mpi. Dle tabulek se dá nachipovat o 7-10psi.Je to znát na výkonu a spotřebě? Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Nedělej to, Pokud myslíš motor 74-75Kw, spojka to dobře nesnáší a už vůbec ne převodovka. Moje zkušenost. Když tohle někdo po mně chce, tak to odmítám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dejvi4 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 díky za názor. Nedělej to, Pokud myslíš motor 74-75Kw, spojka to dobře nesnáší a už vůbec ne převodovka. Moje zkušenost. Když tohle někdo po mně chce, tak to odmítám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Ahoj, máte někdo zkušenost s úpravou přechodových stavů od cimbu? Píše, že dělá i motor BSE. Jde mi o to, že mám mírně opožděnou reakci plynového pedálu a rád bych se ji zbavil, tak jestli se tahle investice vůbec vyplatí, diky;-) Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 kingdave mi asi i volal, a stále nepochopil, že je lepší investovat do údržby. Tak mu to někdo povězte. A pokud si to nedáš vymluvit, jde to, tak můžeš prachy utratit klidně u mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Kingdave ti asi....nebo spíš určitě nevolal! Ptám se na cimbu, tak proč bych obtěžoval motorpower? Logické ne? ;-) Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Předevčírem dopoledne mi někdo volal, a ptal se na toto, tak mě napadla souvislost. Udělej radši údržbu. Za další bys mě neobtěžoval, je to moje práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Já to fakt nebyl, ale můžu ti zavolat, s tím problém nemám :-D Ne, teď vážně. Údržbu mám už za sebou. Nové svíčky ngk , rozvody ina, všechny filtry mann, olej Millers, tankuji na Benzina + přidávám aditiva vif. Což o to, motor jede pěkně, na to si opravdu nestěžuji , ale ta prodleva plynu mě docela štve. Proto se ptám, zda-li úpravu od Cimbu někdo má? Píše, že ji umí odstranit, ale tobě se to jaksi nezamlouvá. Tak nevím, co jsem špatně udělal nebo nepochopil.... Ale i tak díky za cennou radu. Vzdávám to, myslel jsem, že má někdo zkušenost s touto úpravou. Mizím Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Já to fakt nebyl, ale můžu ti zavolat, s tím problém nemám :-D Ne, teď vážně. Údržbu mám už za sebou. Nové svíčky ngk , rozvody ina , všechny filtry mann, olej Millers, tankuji na Benzina + přidávám aditiva vif. Což o to, motor jede pěkně, na to si opravdu nestěžuji , ale ta prodleva plynu mě docela štve. Proto se ptám, zda-li úpravu od Cimbu někdo má? Píše, že ji umí odstranit, ale tobě se to jaksi nezamlouvá. Tak nevím, co jsem špatně udělal nebo nepochopil.... Ale i tak díky za cennou radu. Vzdávám to, myslel jsem, že má někdo zkušenost s touto úpravou. Mizím Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk Já to fakt nebyl, ale můžu ti zavolat, s tím problém nemám :-D Ne, teď vážně. Údržbu mám už za sebou. Nové svíčky ngk , rozvody ina , všechny filtry mann, olej Millers, tankuji na Benzina + přidávám aditiva vif. Což o to, motor jede pěkně, na to si opravdu nestěžuji , ale ta prodleva plynu mě docela štve. Proto se ptám, zda-li úpravu od Cimbu někdo má? Píše, že ji umí odstranit, ale tobě se to jaksi nezamlouvá. Tak nevím, co jsem špatně udělal nebo nepochopil.... Ale i tak díky za cennou radu. Vzdávám to, myslel jsem, že má někdo zkušenost s touto úpravou. Mizím Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk Já to fakt nebyl, ale můžu ti zavolat, s tím problém nemám :-D Ne, teď vážně. Údržbu mám už za sebou. Nové svíčky ngk , rozvody ina , všechny filtry mann, olej Millers, tankuji na Benzina + přidávám aditiva vif. Což o to, motor jede pěkně, na to si opravdu nestěžuji , ale ta prodleva plynu mě docela štve. Proto se ptám, zda-li úpravu od Cimbu někdo má? Píše, že ji umí odstranit, ale tobě se to jaksi nezamlouvá. Tak nevím, co jsem špatně udělal nebo nepochopil.... Ale i tak díky za cennou radu. Vzdávám to, myslel jsem, že má někdo zkušenost s touto úpravou. Mizím Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk Se omlouvám,nešlo se mi připojit,tak se mi příspěvek několikrát zkopíroval. Prosím o promazání, díky Odesláno z mého 6039Y pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Tak to mi opravdu zavolej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Říjen 24, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2020 Diskuse skončila, ale zeptám se: přechodové stavy u BSE - umí to dneska někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.