DIAGNOSTIK. Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Data pro navigace najdete na navigation com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Ak niekto potrebuje odblok obrazu na nových MIB jednotkách v O3, novom Golfe, Leone alebo A3, tak v Bratislave bez problémov na počkanie B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
statik_08 Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Zdravím ve spolek, rád bych se Vás zeptal, zda někdo vyřešil k plné spokojenosti synchronizaci kontaktů Columbusu s mobilním telefonem s Android. Já mám problém zejména při synchronizaci adres u kontaktů. Navigace mi při náhledu ukáže řádkový výpis adresy u daného kontaktu, ale pokud bych tu adresu chtěl zobrazit na mapě nebo nedej bože se nechat navigovat na adresu kontaktu, tak mi vždy vyskočí zadávací obrazovka adresy. Ta funkcionalita navádění na adresu by měla fungovat. Jedině mě napadá, že mám uloženou špatně adresu v kontaktech v mobilním telefonu. Telefonní seznam se mi synchronizuje správně. Adresy mám zadané v tomto formátu: ulice včetně čísla popisného/orientační, město, PSČ Pokud Vám to někomu funguje bez problému, dej nám sem vědět v jakém formátu máme zadávat adresu do kontaktů androidu. Předem děkuji za postřehy při používání Columbusu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
statik_08 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Zdravím, S tímto problémem jsem kontaktoval přímo ŠA. Ta mě odkázala na mého dealera. Tak jsem se obrátil na můj servis a zkoušeli jsme to přímo v autě a po vyzkoušení několika telefonů požadovaná funkce stále nefungovala. Tak servis zase odeslal žádost o technickou podporu ŠA, leč opět bez úspěchu. Nakonec to chtělo nápad a podařilo se mi na to uživatelsky přijít. Snad to někomu pomůže plnohodnotně využívat navigaci, protože je to velmi pohodlné než pořád zadávat úplnou navigační adresu. Jde o to, že při přidávání adresy do kontaktu se přímo v telefonu (značka Samsung) vyplňuje do jednoho řádku. V servisu jsme zkoušeli připojit Nokii, co jede na Windows a tam to šlo. Jenže u této Nokie se adresa na rozdíl od Samsungu s Androidem vkládá do jednotlivých políček (např. ulice, město, PSČ, stát). Napadlo mě tedy po čase synchronizovat mé kontakty s google účtem a pohybovat se pouze ve webovém prostředí. A světe div se, tam se adresa u jednotlivých kontaktů vyplňuje do jednotlivých políček. Takže jsem si upravil všechny adresy, které mi Samsung natlačil pouze do políčka ulice. Synchronizace telefonu s webem a posléze i s Columbusem proběhla automaticky. Takže teď už se stačí navigovat na jméno v kontaktech a není třeba otrocky zadávat celou adresu manuálně. Takhle se vyplní sama z dat v kontaktech telefonu. Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Tak toto by ma s tými adresami nenapadlo, ale keď tak nad tým rozmýšľam, znie to logicky. Proste musia byť správne zadané vstupné údaje... V každom prípade vďaka za tip pre ostatných, aj keď asi tu veľa ľudí s novým Columbusom nie je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 VIM / odblok obrazu za jízdy v Prostějově také na počkání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Teraz už len prísť na to, ako poriešiť toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Odblokovat ve škodovce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 No odblokovať môžeš v Škoda servise len to zariadenie, s akým auto odišlo z výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Mám otázku - jaké SD karty vlastně Columbus podporuje? V návodu není přesně uvedená velikost/typ. Podporuje vedle SDHC s velikostí do 32GB i SDXC s velikostí do 128GB. Má někdo zkušenosti? Tím odblokováním videa myslíte, aby pokračovalo prehrávaní obrazu i po rozjetí auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Všeobecně jen do 32GB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Hlavne s veľkými kartami zvykne byť problém, len nie vždy je možnosť odskúšať ich. Mám jednu 32GB SD kartu, ktorú nový Columbus ani Bolero nečítajú. Ide čítať len na počítači alebo v notebooku. Odblokovanie videa = možnosť prehrávať video, aj keď je auto v pohybe. Štandardne je to z bezpečnostných dôvodov zakázané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest polis123 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Neviete poradit, ako by bolo mozne z columbus-u v octavii III dostat video signal t.j. VIDEO OUT na zadne monitory do opierok. (kludne by stacil aj mirror-ing hlavneho monitora). ziaden interface, ktory je na trhu nema video out. rad by som pouzival columbus ako prehravac videa(odblok. obraz uz mam) len neviem ako, nikto sa bez toho aby k tomu bol niaky interface nechce pustat. vie niekto poradit? pripadne ci ma zmysel sa tym vobec zaoberat dalej? dakujem za odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Aktuální mapa pro COLUMBUS, AMUNDSEN je 11.2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peli1 Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Ahoj, je tu někdo od Brna kdo dělá odblok obrazu za jízdy?? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peli1 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Ahoj, mám SW 0101 a chtěl bych update SW 0202, dá se někde stáhnout nebo musím do autorizovaného servisu Škoda. Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 pokud vím dobře, tak SW se nikde zatím stáhnout nedá. Můžeš stáhnout nové mapy - stav aktualizací je k 06/2014 ;) Návod k instalaci nových map je ZDE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 V týdnu jsem prvně aktualizoval mapu na navigaci(trochu jinou metodou než uvádí výrobce) a doba trvání 30 minut víc určitě ne...kdo bude rychlejší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Ahoj, je tu někdo od Brna kdo dělá odblok obrazu za jízdy?? :-) Uzivatel Alessi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest olakuba67 Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Zdravím všechny! Chtěl bych se zeptat,jak je to s nahráváním POI do tohoto nového Columbuse?Použil jsem návod myslím s O II ale nějak mě to nejde.Na SD kartě vytvořím adresář PersonalPOI,do tohoto uložím data vytvořená na http://www.volkswagen.de/de/navigation/rns-510/poi-listen-sammlung.html s koncovkou .db3.Navigačka načte SD kartu nebo USB,pak načte i ten adresář PersonalPOI ale tím je konec a dal nic nejde udělat.Co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Ten návod co jsi použil, tak je na staré navigace RNS! Nový návod na řadu Discover je pod tímto odkazem. Čistě teoreticky by to mělo fungovat i na webu Škodovky, ale tam mi to osobně přijde dost nepřehledný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest olakuba67 Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 (upraveno) Díky za pomoc! Udělal jsem vše podle návodu ale zase nic.Když vložím SD kartu tak se nahoře na obrazovce objeví "download softweru".Pak jdu do Nastavení atd.......podle návodu.....hledá,hledá....pak napíše že je chyba a mám vložit zdroj nebo ho skontrolovat.Možná nevhodná SD karta.Skusím znovu během dne. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem olakuba67 Odstranění citací předchozích postů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest olakuba67 Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Zdravím! Tak jsem zkoušel to samé s fleškou(16Gb,USB 3.0) a žádný pokrok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 V nejbližších dnech vyzkouším na svém vehiklu, tak dám vědět zda se dílo podařilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Tak jsem v pátek provedl aktualizaci mapových podkladů dle postupu ze stránek ŠA a vše proběhlo v pohodě. Stahování teda trvalo asi 9 hodin, rozbalení archivů přes program 7zip na 32Gb SD-kartu asi 2 1,5 hodiny a samotná aktualizace zabrala 2 hodiny a 6 minut. Vše jsem dělal za jízdy, takže v pohodě. Důležitý fakt je použít k rozbalení program 7zip; jiné programy vyhodí chybu a je po ptákách. @olakuba67: nemáš náhodou na tom médiu (SD-kartě) ještě jiný soubory, např. hudbu? Jsem to na začátku zkoušel i s hudbou na kartě, a to pak nic nebylo nalezeno k aktualizaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koci Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Zdravím, potřebuji radu. Dají se nějak přehrát ze starého Columbusu z OIIFL do nového Columbusu OIII všechny uložené trasy? Díky za radu. Táta v út dostane novou OIII tak se snažíme zjistit informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Ahoj, príde mi oneldho O3, columbusa tam chcem, kolko by ma vyšla jednotka s dorábkou? Ak by niekto mal záujem o plne funkčnú dorábku Columbusu do O3 v BA a okolí, ozvite sa mi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Na update portálu škodovky jsou k dispozici nové mapy ECE 2015/2016. Staženo, přeformátovaná SD karta a bez problémů přehráno do auta (za 1:43h). Zatím je tam mám dva dny; mám pocit, že se změnil styl/design mapových podkladů a např. ve Wolfsburgu / Braunschweigu / Hannoveru přibylo mnohem více budov v 3D zobrazení. Jak to je v jiných městech Německa, ČR a Rakouska ještě nevím - zatím jsem zkoušel jen po dobu cesty do WOBu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Ahoj lidi, lze na Columbusu číst SMS? Na starším v Superbu II šlo bez problémů a nyní jen oznámí SMS, ale číst nejde. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 (upraveno) konečně nějaká trošku budoucí navigace, jenom za jízdy dotykové ovládání není moc pohodlné.. Upraveno Září 24, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.