magnum67 Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Tak problem s hucicim loziskem vyresen, nebylo to lozisko,ale oskakany gumy, ktery jsem jezdil loni vzadu a letos je dal dopredu :D takze jsem to zase prohodil a je klid ;) Chtel bych jeste doladit ten interier komplet do cerny, takze schanim nejaky sedacky z Elegance,aby byly cerny. Nevite nekdo o nejakych?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 fakt krasna ;-) Libi se mi jak to mas udelane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 jj moc pekna.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 akorad bych vimenil ten social interier :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Diky kluci ;) Ja budu radsit investovat do lepsiho podvozku atd, nez do vymeny socialniho interieru :) Klimu to ma, stejne ji skoro nepouzivam, servo taky, elektricky okna a central. Nic jinyho stejne nepotrebuju :) ;) Upraveno Duben 14, 2013 uživatelem Martinho22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Martine, třeba jen tak v rychlosti nalezený zde: http://aukro.cz/skoda-octavia-ii-iii-sada-sedacek-elegance-i3162830482.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 No to je presne ono :D Aukro jsem zrovna dneska neprojizdel... Vypadaj v dobrym stavu, takze pro ne asi zajedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 no vidíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 akorad bych vimenil ten social interier :-D Aspon nema kolotocarsky kola :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Vasek-kolotoc uz tam neni! :-D Pokud sis nevsim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Martine, byl jsi odhalen... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=17309&view=findpost&p=1359147 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Tak po delší době nějaká aktualizace. Po skoro dvoumesicnim cekani na podvozek (prodejce tvrdil, ze ho v nemecku nemaji skladem) jsem objednavku zrusil, objednal jsem ho jinde a za dva dny jsem ho mel doma a to dokonce za snizenou cenu! :) A uz delsi dobu si vozim zadek v novejch sedackach ze sport packetu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Snad budes s podvozkem spokojen ;) jestli ho jeste nemas na aute, mohl bys mi prosim vyfotit ten tlumic predni jakoby zespoda? Aby do nej bylo videt? Diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 chjetjov: podvozek na aute bohuzel porad nemam a nezapomel jsem na tebe s tou fotkou,ale mam ji ted ve fotaku v praci, takze se pokusim ji poslat co nejdriv ;) Jinak jsem se konecne dokopal k predelani toho kufru a ted uz je to dle mych predstav :) Udelani kastliku pro zesilovac nebyl celkem problem,ale vytvorit bednu do bocnice s pouzitim co nejmene laminatu bylo hrozny a laminat uz nechci nikdy videt! :D Zevnitr je ta bedna hrozna prasarna,ale na funkci to nema vliv a nastesti to neni videt. Az bude nekdy zbytecnej cas, tak se to prebrousi a necim pretre. Tady par fotek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 super práce Martine! pro mě by ale ten kufr byl moc malej :( jsi ještě v Praze, nebo kde se teď pohybuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Diky :) me se teda kufr zda dostacujici, urcite vetsi nez byl u predchoziho provedeni. Ale ty si asi nemuzes dovolit ani tohle... Jinak jsem porad v Praze. Mohli by jsme se nekdy k veceru srazit,co ty na to? Ale az pristi tyden, zitra odjizdim do Rakouska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Přes víkend budu v ČR, pak zase letím pryč. Ale jak to tak vypadá, tak bych měl být nějak v srpnu v Praze a koncem srpna pak na srazu v Žamberku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Me to prave vic vyhovuje pres tyden, takze to nechame az na srpen. Na Zamberk jsem se taky chystal, ale segra ma ten vikend 30tiny, takze tam budu muset byt :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 O víkendu se mi konecne podarilo nasadit APcka a musim rict, ze jsem vazne spokojenej, kdyz to porovnam s JOMem :) v tom porovnaní obou tlumicu je vazne videt jak je ta pruzina jomu slaba, nedivim se, ze to ten motor neuneslo. Auto se chova mnohem lip, uz tolik neodskakuje a je celkove konfortnejsi. Zadek i predek jsem stocil na maximum. Vzadu s tim jsem spokojenej,ale predek by jsi jeste centak zaslouzil,ale uz bych musel resit ty kratsi pruziny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Líbí se mi jak to ladíš, pěkná decentka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 :) dekuju, snazim se to moc neprehanet. Je to ale nekonecnej pribeh, porad je co vylepsovat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Tak uz i u me musel nastat winter setup, respektive jenom vymena kol, podvozek zustal zatim stocenej na max jako loni. Koupil jsem na letosek 16" s peknym ET40, takze to aspon tolik nevypada jako tramvaj :) No a pri te prilezitosti se udelal kompletni detailing, pri kterym jsem tam malem nechal ruce :D 6 hodin celkem... Ale vysledek je kazdopadne paradni, jsem moc spokojenej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Tu bocnici do kufru bych taky potřeboval nechceš mi ji udělat? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Super jako vždy :) Taky asi zůstanu stočenej dole. Nechci v zimě moc jezdit, tak uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Jardo, kdyby se tam nemuselo delat s tim laminatem, tak bych ti to snad i vyrobil :D Ale laminat uz nechci nikdy videt... :) Muzu ti poslat nejaky fotky z vyroby, kdyby si chtel videt, nicmene combik ma stejne jinak tvarovanou tu bocnici.. Michi: presne jako ty, taky pres zimu moc nejezdim,takze nemam obavy. Nejhorsi jsou zmrzly kusy ledu, to jsou pak rany :D I kdyz loni jsem dal i dvakrat zapadanej Spindl a v pohode :) Mam tady amaterskej virtual, jak by auto mohlo vypadat pristi rok (FL si nevsimejte) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Mas to super!Fakt povedena prace,jen tak dal a k tem plovouckam...zacina se mi to libit chlape ;-) snizeni super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Diky,diky :) plovoucka je na zimu vyndana a na pristi rok uvazuju, jestli neudelam jednotnou zvysenou podlahu, kam se schoval zesik a dalsi veci,aby tam nemusel byt ten schod. A pak plovoucka pres celej kufr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Tu bocnici do kufru bych taky potřeboval nechceš mi ji udělat? :-D Já chci taky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Nějaké novinky: nový kola na sezonu jsou koupený. Jsou to německý Rondelly 8,5x19 ET 45, zkoušel jsem je nasadit a hlavně teda předek bude ťip ťop :)Teď hlavně řeším co koupit za gumy. Urcite tam pujdou 225/35 ale nevím jakou značku. Koukal jsem, ze se zacali vyrabet Barum Bravuris 3, tak jsem myslel, ze bych je vyzkousel. Ale zatim jich moc nikde neni.... Takze mozna zase skoncim u Nankang,ale ne uz se sipovym vzorkem,aby to nehucelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.