Přejít na obsah

bila pasta na vicku od oleje ? (emulze)?

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapci dnes jsem si poprve vsiml ze na vicku od oleje mam jakoby takovou bilou emulzi...obavam se ze bude tesneni pod hlavou v haji ale zase ... auto nehuli ,voda se neztraci,jede hodne dobre, nemycha se olej s vodou ani naopak ,normalne topi,a kdyz otevru expanzku pri zahratym motoru tak jen zasici a nevali vodu ven tak sem ztoho jarin ... mechanik mi zas rikal ze jeto vtomhle pocasi uplne normalni ze jeto jak se olej zahriva tak znej de para a ta kondenzuje ve vodu a ze to zpusobuje emulzi jinak by pry auto melo nejake priznaky ktere jsem popsal diky za postrehy :)...

Odkaz ke komentáři

Vůbec to neřeš, v tomto zimním počasí je to normální, zvlášť když se jezdí krátké trasy. Je to přesně jak říkal mechanik, je to kondenzace olejových par se vzdušnou vlhkostí a tím vznikne bílá emulze. V létě, když bude teplo, tak budeš mít víčko čistý :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ahoj kluci prosim vas chtel jsem se zeptat koupil jsem OI 2001 a po 14 dnech jsem zjistil ze je v haji tesneni pod hlavou tak jsem to odvezl zpet do bazaru a ten mi to opravil a vse vporadku ale vcera jsem jen tak nahodou otevrel bandazku od chladici kapaliny a byla tam takova divna sracka jako takove supinky nebo co v servisu mi rekli ze jse to obcas tam sype na utesneni a ze pry oprave nalily asi zpet starou chladici kapalinu.Mam mit obavy? Voda se neztraci topeni je taky vpoho.A jeste jsem se vas chtel zeptat do auta davam olej 10w40 vymena kazdych 10000 je ten olej vpoho nebo by jste dali jiny? Dekuji vam za odpoved

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...