sisin Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Rolbař...nemusí tam být číslo popisné, stačí město. To je široký pojem. Už jsem něco podobného zkoušel navrhovat jako POI body v navigacích jako to někdo dělal na Feliciaclubu, ale nesetkalo se to s ohlasem. Bylo to taky jenom pro členy, kteří měli zaplaceno. Když jsem někde jel tak jsem si našel kdo by mi v nouzi mohl v dané lokalitě podat pomocnou ruku, člověk nikdy neví. Jenom tak náhodou....kdo bydlí v Ostravě Zábřehu(nebo tam jezdí) se stříbrnou jedničkovou Octávkou? SPZ jsem nestihl ,jel kolem kostela u Alexandrie,než jsem se otočil tak už byl pryč. Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem sisin Odkaz ke komentáři
CZmarekMB Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 prihodim neco k te mape s cleny, ja z RBR znam toto http://rbrplanet.php5.cz/drivers.php, treba to poslouzi jako inspirace do budoucna ;) Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Dnes na Jižní spojce Octavia Combi II RS před FL - stříbrná, snížená. Na první pohled zaujala svítícími předními blinkry a třemi "6" v RZ :) klubová samolepka na zadním okně. YES! To jsem já :lool: Haha, dneska Konětopy Mr. Cubecnik.... ta jeho SPZ nejde přehlídnout :lool: :lool: je to provar no... Ale tvojí jsem si nevšiml... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Pokud nekdo chce tech 900 lidi vytvaret jako poi do nejakych map pro ostatni tak klidne Ja sam to ani neumim :) Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 V sobotu 13.7. na Rohlence :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27&view=findpost&p=1386508 Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Můžeš mě o téhle oktávce říct více nebo hodit link? To je od kamaráda švára, co si ji nedávno koupil. Má tam právě ještě OC nálepku. Pochází prý z okolí Hradce, ale okta stává kousek od Brna. Okta je právě moc pěkná. RS předek, Maxidot atd. Kde jsi ji vyfotil? Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Vyfocená na trase HK-Pardubice na nové čtyřproudovce.Pan vypadal jako o něco hubenější Palo :D a poznal jsem ji hned diky tomu co má na střeše(sání či jak se tomu řiká) Co se týče dotazu na auto tak spiš přímo na majitele,myslím že to vlákno o autě tady nebylo ale nejsem si jistý,jedničky šli mimo mě :) Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Díky za odpověď, já si chtěl jen o ní něco více přečíst :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Myslim, ze se nemusis niceho bat, Palo stoprocentne o aute nic netajil. A vse sedi;-). Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Jsi blbě pochopil. Nejde mě o to, co tajil/netajil, jak se staral/nestaral. Moje auto to není, ale jen mě to prostě zajímalo :). Nic víc. Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Whookiii na které auto se ptas ? Na to modre s tim kolem nebo to agavecko ? Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Ptá se na tu Agave bejvalou Palovo Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Taky jsem dnes něco zahlédl Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 (upraveno) Rolbař...nemusí tam být číslo popisné, stačí město. To je široký pojem. Už jsem něco podobného zkoušel navrhovat jako POI body v navigacích jako to někdo dělal na Feliciaclubu, ale nesetkalo se to s ohlasem. Bylo to taky jenom pro členy, kteří měli zaplaceno. Když jsem někde jel tak jsem si našel kdo by mi v nouzi mohl v dané lokalitě podat pomocnou ruku, člověk nikdy neví. Jenom tak náhodou....kdo bydlí v Ostravě Zábřehu(nebo tam jezdí) se stříbrnou jedničkovou Octávkou? SPZ jsem nestihl ,jel kolem kostela u Alexandrie,než jsem se otočil tak už byl pryč. Hanyzzz myslim že to je pokud se jedno o Combi Upraveno Červenec 20, 2013 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Kraťas....neeee,krátká,combík ne. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 tak to netuším Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 (upraveno) honzako: makáš někde v MB? Makal jsem tam do půlky července, nyní sedlám jinou stáj. Jezdím často o víkendu směr HK, Šumperk a taky hledám spřízněnou duši. Asi mám na ostatní smůlu, ale nikoho nepotkávám. Nebo jsem slepej. Ideální je pozvánka na 5.sraz na zadním okně, to se nedá přehlídnout. :D :D :D Upraveno Červenec 22, 2013 uživatelem honzako Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 hlásím taky úlovek, pondělí 22.7. v 7:13 na Žebráku... sorry za kvalitu, ale foceno mobilem skrz přední sklo Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Ve středu 24.7 odpoledne černá krátká O2 SPZ -B- 34 36 nebo opačně. Mazal si to po dálnici u Prostějova. Kousek jsem za ní jel než jsem odbočoval na Hradčany-Kobeřice, ale nestihl jsem fotku. Stříbrná nálepka na kufru. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Surfman - jj bazy tam ted pracuje a bydli mam dojem:)) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Vitto, nezapomnel jsi na me s nalepkou? ;) Chtel jsem to lipnout na sexmaxe... Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Dnes cca v 14:00 D8 směr Praha... ...kdopak to je? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Hele sweeds mel jsi blikat a mávat třeba by si te dotyčný všimnul :-D:-D Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Ja blikal a pak jsem ho i dojel ale nic... Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Ono v dnešní době zastav někomu kdo tě dojede a bliká na tebe. Nevíš co z toho vyleze za kokota. Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Presne jak pises Mirouch76. Ja vetsinou kdyz jedu tak telefonuju a v tu chvili se uplne nesoustredim na to kdo jede za mnou... ...a myslim ze to byl i pripad kolegy Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 hlásím taky úlovek, pondělí 22.7. v 7:13 na Žebráku... sorry za kvalitu, ale foceno mobilem skrz přední sklo surfman to mas docela stesti ze jsi ho vyfotil ja tam jezdim porad a jeste jsem tam tu octu nevidel Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 no vidíš, a já už ho tam viděl dvakrát :lool: to musíš ráno, když Bazy ještě chrápe Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 no vidíš, a já už ho tam viděl dvakrát :lool: to musíš ráno, když Bazy ještě chrápe aha tak to jo no ja ze jsem z cerhovic a zatim jsem ho nikde nepotkal Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky