Mirouch76 Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 No jo tak snad příště. Letos to bylo takový hektický. Ani na klobásku do Pavlic jsem si nedojel. Ale Vavříka jsem zmáknul. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Až pojedu kolem tak ti jí koupím a pošlu poštou Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Už jsem si o ní napsal Vittovi. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 jedna z tak trosku neobvykle ulice by Alessi Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 :D :D my sme tamy byly tedkom v sobotu :D jo vypad že je je to na stopro Garrett jezdi tam kazdej rok na dovcu :) Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 (upraveno) Vcera kolem 17te vecer na Barrandove, jeli jsme za sebou do kopce. Upraveno Srpen 6, 2014 uživatelem Baloo Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 olaf : ta jde na fb :D Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Nezná někdo to modré RS ? , České Budějovice, parkoviště u Globusu, 31.7. nálepku sem neviděl, postavil se vedle mně i když bylo všude celkem dost místa na parkování... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Sakra skoda zes nemel letacky :))) Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Slnečné jazerá Senec, minulý víkend. I loni jsem na ni narazil, ale nestačil vyfotit. Ano, jsem to já, chycen na Slovensku Škoda, že jsme se tam všichni nepotkali, přijeli jsme v sobotu v poledne. Navíc včera odpoledne jsem narazil ještě na jednu klubovou Octu, byla to OII modrá kombi, a paní říkala, že jsou z Pelhřimova, ale na majitele jsem nenarazil... (spíš se mi v davu ztratil) :) Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 dneska cihlová jednička s RS nárazníkem v Karviné u Tesca, koukal po mě, ale nevím jestli si všiml nálepky na okně, kdo to byl??? Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Sakra skoda zes nemel letacky :))) No letačky sem zrovna neměl u sebe :( , nějaké si dám do auta... Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 (upraveno) Nezná někdo to modré RS ? , České Budějovice, parkoviště u Globusu, 31.7. nálepku sem neviděl, postavil se vedle mně i když bylo všude celkem dost místa na parkování... Jestli je z budějc někdo ho chytí. Upraveno Srpen 6, 2014 uživatelem Mirouch76 Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Pelhrimov : Martin OC karkulka - modra OII Combi :) mame ho :D krocanecek GaudysRS Krsi1 Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=344377&sznu=QSL3wh4eK2PcuTE4 Není to někdo z OC?? Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Taky mne to napadlo, jestli to neni nekdo z OC Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 To bylo první co mě napadlo, když jsem to video viděl:( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 presne, snad ne a pokud ano, tak doufam, ze se mu nic nestalo ;) Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 celkem děsivé záběry z místa viz zde Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) Cetl jsem na FCB ze je to kluk co ma dve ty zlute jednicky,druhou ma combajn ale netusim jestli je od nas..myslim ze Jindra ho zna.. Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Co jsem pochopil, tak je to nejaky znamy Jindry Cubecnika, a hlavni je ze je v pořádku, a že ten polský řidič s sebou nevzal i někoho dalšího... Odkaz ke komentáři
black@mates Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Včera kolem 14hod Nymburk BENZINA Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 jedna z tak trosku neobvykle ulice by Alessi Dvoupatrovej most na D1 coz :) Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Black-mates: ty jsi z nymburka? Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 (upraveno) Ano, jsem to já, chycen na Slovensku Škoda, že jsme se tam všichni nepotkali, přijeli jsme v sobotu v poledne. Navíc včera odpoledne jsem narazil ještě na jednu klubovou Octu, byla to OII modrá kombi, a paní říkala, že jsou z Pelhřimova, ale na majitele jsem nenarazil... (spíš se mi v davu ztratil) :) Potkal jsem tě tam i loni...cca začátek července. Pokud budeme mít na sebe takové štěstí, tak můžem dát příští rok pivko. Letos jsem stál 15m za tebou :D jedna z tak trosku neobvykle ulice by Alessi Není to dvoupatrový most přes Želivku? Byl jsem tam před dvěma týdny 14dní na dovči a chytal ryby :) Upraveno Srpen 9, 2014 uživatelem napajedlak Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Prave ted Brno ulice Ostravska cervena OI 3B9 ** 85 najizdela na Ostravskou smerem od spalovny. Odkaz ke komentáři
karkulka Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Ano, jsem to já, chycen na Slovensku Škoda, že jsme se tam všichni nepotkali, přijeli jsme v sobotu v poledne. Navíc včera odpoledne jsem narazil ještě na jednu klubovou Octu, byla to OII modrá kombi, a paní říkala, že jsou z Pelhřimova, ale na majitele jsem nenarazil... (spíš se mi v davu ztratil) :) Tak se přiznám Ta OII modrá kombi to jsem byl já. Slyšel jsem že jsi se na mě ptal ale nevěděl sem kde tě hledat. Neměl si červenou OII s Anetkou na zádi? Zaparkovanou za řetězem? Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Ztratil jsi se mi mezi lidma u toho plotu, šli jsme se taky podívat na tu helikoptéru. Jinak ano, ta červená OI byla moje, bydleli jsme v Targetu. Druhý den jsem se chtěl stavit, ale auto bylo pryč, asi jste byli na výletě :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky