Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích

Doporučené příspěvky

normálně bych jel až do Zdib, ale jelikož jsem přemýšlel nad prací, tak mě ani nenapadlo že bych mohl být polapen někým z klubu :wallbash: :lool: měl jsem se pořádně koukat jestli bych nezahlédl samolepku taky ;)

jezdis skoro denne kolem reditelny clubu, tak to je jasny, ze musis byt jednou odchycen :) kdyz ne mnou, tak smer z Letnan ma pod palcem prave zikmester anebo dzordzino: D

A zárověn tam byla pěkná dvojková Octáva bílá s černou maskou v kombíku a mračítka na světlech, ale ta nálepku neměla. Tak jsem jí dal letáček za stěrač :-)

bud pochvalen :)

Odkaz ke komentáři

mi nerikejte ze se na tech 10 ulicich nepotkate :D :D

jinak okres brno mesto a brno venkov je vice než 50 aut.

praha mesto je 109 aktualne, ta pravdepodobnost je u vas sice nizsi, ale to mi nerikejte, ze to nekoho nechytnete :D

je videt,ze Brno by potrebovalo roznest letaky ve vetsim mnozstvi, hlasi se nejaky dobrovolnik na jaro? :D

Odkaz ke komentáři

klidně mi můžeš nějaké poslat, jsem teď stejně 5 dní v týdnu Brňák a ještě pár let to tak bude :-D

A beztak jezdíš domů přes Letovice a nestavíš se! :D

Jinak po Brně jsem snad taky ještě nikoho nechytil, jen jednou v Boskovicích a jednou na D8.

Odkaz ke komentáři

Hanzl:

KrPole jezdím hodně. U mě je problém, že na mém autě musí každý vědět, kde klubovou samolepku hledat. Ale tak když potkáš něco černýho s devítkama, tak ho třeba najdeš.

Vittorio:

El presidento, já letáky chystám umístit pěkně na ty 3 oktávky co stojí u nás u firmy. Do listopadu tu stávalo 20 služebních oktávek, ale ty se už přestěhovali do centra :palec:

Odkaz ke komentáři

V neděli jsem měl po delší odmlce jeden úlovek. Jedničkový sedan, stříbrná barva, Brněnská RZ a jel Králopolským tunel od Pisárek do KrPole. Ale fotku jsem nestihl - řídila ségra a než jsem vytáhl telefon, okta byla pryč :jelen: (čas před 15 hod)

Odkaz ke komentáři

Dneska v Trutnově cca 16:10- 16:25 jsem viděl jedničkovou octu žlutou vzadu s křídlem, prvky černé. Mám za to že to byla ta ze srazu, ale jist si nejsem. Dojela mě dcl rychle v městě.

Lumen1.8T mam dojem :)

muj odchyt :

20.1. kolem 15:00

ulice Vosmikovych, Praha kousek pod fitkem BBC

tmave modrametla Octavia 1 lifback, mam pocit ze xenony

3AV XX XX

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...