feki Odesláno Březen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 kazdy ma ine priority, ktorym vsetko podriaduje... 17stky by uz museli ist 225tky, co je na pneumatike skok cez 30eur, a *4 to nie je malo nehovoriac o diskoch... nejdem z toho auta robit ziaden vytuningovany sportiak, je to predsa len kombik, a predsa len rodinne auto, pre moje potreby sedi dobre aj na 15stkach, ajked to trosku plave uvedomujem si ze to bude vyzerat malicke, no zatial sa zrejme vecsich nedocka, raz mozno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 (upraveno) A chceš kupovat nové nebo bazarové? Protože zrovna ty draconisy jsou tady v bazaru >> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=17109 i když píšeš, že ti nesedí, ale viděl jsi je jak vypadají na autě? Jinak zdenaal tam prodává siriusy >> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15527 Upraveno Březen 6, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 tak potrebujem urcite nove kvoli fakture, takze zdenaalove urcite nie. tie draconisi este pozriem, skusim najst nejake fotky s nimi alebo kto ich odtialto ma obute? aby som sa mrkol k nemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 ECO Contact v rozmere 205/55R16? to mi nejako nesedí, tieto pneu robievali do rozmeru 195/65R15... hmm, to bolo pri trojkách, EcoCOntact 5 sú aj 205/55R16... časy sa menia, akosi som z toho už vypadol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 já mám i 15 a nebrečím, dojezdím je a koupím asi 16". Nepotřebujeme větší ;-) jinak sem našel tohle,vypadají celkem pěkně. Pokud pak rveš naplno zatáčky, což já zkoušel snad zatím 2* tak ty 15 jsou nahouby, ale kdy jedu jak blázen do zatáček, skoro nikdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 a pod tym obrazkom bol este tento presne na ciernej... mal si pravdu, vyzeraju dobre. no ajtak ma stve ze som nenasiel ziadne dvojfarebne disky ktore by sa mi pacili a boli v dobrej cene... a seib, preco by nerobili vsetky rozmery aked im ta pneumatika vyhrava testy? no nie? akurat, neviete kde by som pripadne tie draconisy kupil na fakturu? sharma fakturu nevie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 pokiaľ viem, Conti vyhráva testy aj s pneu Premium Contact, aj Sport Contact... nie všetky pneu sa robia vo všetkých rozmeroch a pri teste 195/65R15 budú určite trochu iné testované parametre ako pri 225/45R :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 jj to som cital, a co by si bral ty pre 205/55? premium alebo eco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 v rozmere 205/55R16 mam skusenost s premium contact 2 na mojej octavii, s eco contact3 mam skusenost v rozmere 185/70R14 na maminej Corse... oboje fajn, ale priamo to zrovnat neviem, premium je vyssia trieda oproti eco... ale s conti chybu neurobis, robil som s gumami a vacsinou som odporucal Conti... ja budem mat sport contact 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak co neco jineho, nemusi to snad byt vzor primo Skoda kol ne? http://www.autokseft.cz/p-140671/Alu-kola-VOLKSWAGEN-Hamamet-70x16-5x112-ET45-Antracitovy-lak-lesteni.html http://www.autokseft.cz/p-139755/Alu-kola-AUDI-Cosma-Two-70x16-5x112-ET42-Antracitovy-lak-lesteni.html http://www.autokseft.cz/p-140706/Alu-kola-VOLKSWAGEN-Rheia-65x16-5x112-ET54-Cerny-lak-lesteni.html ...Jestli teda chces dvoubarevna kola ;) Nebo si nechat kola nalakovat, oblepis je a lakyra strikne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 jasne ze nemusi byt skodovkarsky vzor, no vedla v teme o diskoch sa niekto zmienil ze talianskym diskom sa treba vyhnut.. tak zas neviem nasiel som momentalne tieto, co poviete? http://www.pneuok.sk/m6%7Cmt1758%7Cmo75337/com-4-wheels-6-5j-x-16-5-112-et50-66-6/ alebo skorsi favorit boli tieto, no maju inu stredovu dieru, je to problem? da sa to urcite vymedzit ale tak zas komplikovat si zivot ked nemusim... pri tych prvych sa tej diery ani nvm dopatrat... http://www.premiosport.sk/www-premiosport-sk/eshop/36-1-Hlinikove-disky/154-2-Akciove-disky/5/2283-BROCK-RC19-Black-SGVP-hlinikovy-disk-6-5x16-ET50-5x112-cierny-lesteny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Nastuduj si poradne o te znacce WSP, uz jsme to tu dokonce i na foru nekde resili. Na netu toho najdes celkem dost. Jsou to velmi kvalitni disky ;) neni se ceho bat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 podla ceny mi to tak aj prislo tak sa ospravedlnuejm ze som ich hodil vsetky do jedneho vreca, pozriem teda este ich ponuku .. no ajtak sa mi zatial najviac pacia cie c4w co som posielal http://www.com4wheel...CIMUS_BLACK.jpg pisal som maila na jeden eshop jak to maju so strediacimi kruzkami, a ako je to s dostupnostou... este mi potom ostava vybrat niekde skryte ventilceky seknu jej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 tak v eshope mi odpisali ze disky su nedostupne... tak ostavaju v hre asi tie brocky http://www.elektrony...7&category_id=1 alebo som nasiel anzia turn, vraj su nemecke ... no su nejak velmi lacne a hlavne som nenasiel vecsie et ako 45... ajked to je minimalny rozdiel no aj nechcem fakt riesit nejaku neuznanu poistnu udalost kvoli inemu et... http://www.centrumko...ieborny-118181/ nechystam sa sice havarovat ale ... :D z wsp som nejak nic nevybral, co bolo krajsie tak uz bolo daleko za tym co chcem investovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Dle meho ET pojistovna urcite resit nebude, pojistovna opisuje spravny rozmer pneumatik. To je tedy pro ne smerodatne. To by uz musela byt nejaka poradna havarka, kde doslo napr. k umrti a auto by ohledavali treba soudni znalci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Zavolaj do centrumokolies.sk, chalani su velmi pohodový a povedia ti, ci su to dobré disky alebo ako sú natom kvalitovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 tak ked vravite ze to et by nemal nikto riesit tak sa na nich mozno necham nahovorit, cena je pekna, z centra mi neodpisali(nevolal som), no z elektrony.sk mi odpisal chalan asi 10min po odoslani mailu o 22.29, ze vraj je kvalita velmi dobra, nakolko sa stale vyrabaju v nemecku, no ajtak by to chcelo aby to este niekto iny potvrdil kazdopadne sa uz tesim ked nieco objednam, obujem, a prezujem akurat na elektronoch.sk nemaju Eco contacty skladom, iba premium conctacty, tak neviem, aky rozdiel v spotrebe by medzi nimi mohol byt? 0.1l? premium contacty by mali lepsie drzat aj na mokre, no eco maju tusim vyssi najazd a nizsiu spotrebu... v sobotku som auto z vnutra vysaval, poutieral prach, zlozil zimnu clonu z masky, vycistil masku, a poutieral bordel z plechov okolo dveri, auticko znova ozilo(toho bordelu co tam bolo...), akurat ze som to dokoncil po tme tak bez fotky, polepsim sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 jedna foto z dneska pred prevadzkou, tie cesty ale boli katastrofa z rana nebolo nic vidiet, a poobede sice uz nefukalo ani nesnezilo ale cesty stale jedna katastrofa, nech ziju cestari vychodneho slovenska do konca vikendu sa chystam uz objednat tie disky a pneu, eco contacty nemaju vo vybranom eshope skladom, iba premium, takze to bude kombinacia anzio turn 6,5jx16 + 205/55r16 continental premium concact +skryte ventilky, tesim sa na ten komplet dost akurat by to este chcelo nejaku kozmetiku, nech to auto poriadne umyjem, a aspon nejaky vosk na zaciatok, nech je trosku ochranena, ked zatial nie su peniazky na vylestenie... musim nieco povyberat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 tak prirastok, akurat s pneumatikami eshop nejak blbne myslim ze budem spokojny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 tak dalsie darceky su doma kruzky s ventilcekmi dosli az dnes dodatocne. buduci tyzden uz mozeme prezuvat, co myslite? snezit uz snad nebude :D ps: naco je na novej pneu tolko farebnych pasikov? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 podla far. znacenia sa triedia pneu v skladoch. kazdy rozmer pneu ma ine farby ktore udavaju sirku,vysku a pod. s vynimkou prvej vybavy ktora sa robi pre automobilky pre bezneho cloveka nic podstatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 dakujem za pekne vysvetlenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 nie je zac ;) inak vyber pneu chvalim ja som tiez vzal conti akurat sportcontact tak som zvedavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 vdaka, tak po dobrej skusenosti s winter contactom som nad inou znackou ani neuvazoval, akurat som sa rozhodoval medzi eco a premium... cena bola uplne rovnaka tak som vahal dost, ale myslim ze nebudem lutovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 ja som vahal medzi conti a pirelli a nakoniec zvitazili conti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 kolko km by mali vydrzat? tie tvoje, pripadne tie moje pneu? inak chalani, kolko km zvykne vydrzat spojka na 1.6tdi? kedy by ju trebalo menit? a co priblizne stoji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 tak to ti nepowiem presne ale desi som cital ze okolo 50-60tis ale co je na tom pravdy neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 feki: nedá se přesně říct, kolik by vydrží spojka. Jsou lidi, kteří s jednou najedou i 200t km, ale jsou i tací, kteří jí zničí po 20t km. Ale pokud máš podezření na vadnou spojku, nebo spíš opotřebovanou, existují určité postupy, jak si to i v domácích podmínkách vyzkoušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 no poznam postup zaradit 4rku a vyskusat sa pohnut... ak motor zdochne tak je spojka este ok... su este ine? tachometrovo mam skoro 175tisic, no je tam nejaka sanca ze niekto nejakych 10-15tisic stocil(ukazalo sa pri napichnuti na pc, mozno kvoli predaju a vymene rozvodov)... takze si myslim ze ta spojka bude aj realne pred smrtou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 tak kamarád v audině zničil spojku za 8 tisíc km, furt plnej kotel, držel ji když gumoval atd atd... prostě blázen. za 10k km zničil jednou kotouče a 2krát destičky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.