Přejít na obsah

Fekiho greenlinovka

Doporučené příspěvky

kazdy ma ine priority, ktorym vsetko podriaduje... 17stky by uz museli ist 225tky, co je na pneumatike skok cez 30eur, a *4 to nie je malo nehovoriac o diskoch... nejdem z toho auta robit ziaden vytuningovany sportiak, je to predsa len kombik, a predsa len rodinne auto, pre moje potreby sedi dobre aj na 15stkach, ajked to trosku plave palec.gif uvedomujem si ze to bude vyzerat malicke, no zatial sa zrejme vecsich nedocka, raz mozno pivo.gif

Odkaz ke komentáři

a pod tym obrazkom bol este tento presne na ciernej... mal si pravdu, vyzeraju dobre. :palec: no ajtak ma stve ze som nenasiel ziadne dvojfarebne disky ktore by sa mi pacili a boli v dobrej cene...

a seib, preco by nerobili vsetky rozmery aked im ta pneumatika vyhrava testy? no nie? :pivo:

akurat, neviete kde by som pripadne tie draconisy kupil na fakturu? sharma fakturu nevie

post-24561-0-36070300-1362656192_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

v rozmere 205/55R16 mam skusenost s premium contact 2 na mojej octavii, s eco contact3 mam skusenost v rozmere 185/70R14 na maminej Corse... oboje fajn, ale priamo to zrovnat neviem, premium je vyssia trieda oproti eco... ale s conti chybu neurobis, robil som s gumami a vacsinou som odporucal Conti... ja budem mat sport contact

Odkaz ke komentáři

jasne ze nemusi byt skodovkarsky vzor, no vedla v teme o diskoch sa niekto zmienil ze talianskym diskom sa treba vyhnut.. tak zas neviem rolleyes.gif

nasiel som momentalne tieto, co poviete?

http://www.pneuok.sk/m6%7Cmt1758%7Cmo75337/com-4-wheels-6-5j-x-16-5-112-et50-66-6/

alebo skorsi favorit boli tieto, no maju inu stredovu dieru, je to problem? da sa to urcite vymedzit ale tak zas komplikovat si zivot ked nemusim... pri tych prvych sa tej diery ani nvm dopatrat...

http://www.premiosport.sk/www-premiosport-sk/eshop/36-1-Hlinikove-disky/154-2-Akciove-disky/5/2283-BROCK-RC19-Black-SGVP-hlinikovy-disk-6-5x16-ET50-5x112-cierny-lesteny

Odkaz ke komentáři

podla ceny mi to tak aj prislo rolleyes.gif tak sa ospravedlnuejm ze som ich hodil vsetky do jedneho vreca, pozriem teda este ich ponuku palec.gif .. no ajtak sa mi zatial najviac pacia cie c4w co som posielal

http://www.com4wheel...CIMUS_BLACK.jpg

pisal som maila na jeden eshop jak to maju so strediacimi kruzkami, a ako je to s dostupnostou... este mi potom ostava vybrat niekde skryte ventilceky pivo.gif

seknu jej?

Odkaz ke komentáři

tak v eshope mi odpisali ze disky su nedostupne... tak ostavaju v hre asi tie brocky http://www.elektrony...7&category_id=1

alebo som nasiel anzia turn, vraj su nemecke ... no su nejak velmi lacne :huh: a hlavne som nenasiel vecsie et ako 45... ajked to je minimalny rozdiel no aj nechcem fakt riesit nejaku neuznanu poistnu udalost kvoli inemu et...

http://www.centrumko...ieborny-118181/

nechystam sa sice havarovat ale ... :D

z wsp som nejak nic nevybral, co bolo krajsie tak uz bolo daleko za tym co chcem investovat...

Odkaz ke komentáři

tak ked vravite ze to et by nemal nikto riesit tak sa na nich mozno necham nahovorit, cena je pekna, z centra mi neodpisali(nevolal som), no z elektrony.sk mi odpisal chalan asi 10min po odoslani mailu o 22.29, ze vraj je kvalita velmi dobra, nakolko sa stale vyrabaju v nemecku, no ajtak by to chcelo aby to este niekto iny potvrdil rolleyes.gif

kazdopadne sa uz tesim ked nieco objednam, obujem, a prezujem palec.gif

akurat na elektronoch.sk nemaju Eco contacty skladom, iba premium conctacty, tak neviem, aky rozdiel v spotrebe by medzi nimi mohol byt? 0.1l? premium contacty by mali lepsie drzat aj na mokre, no eco maju tusim vyssi najazd a nizsiu spotrebu... blink.gif

v sobotku som auto z vnutra vysaval, poutieral prach, zlozil zimnu clonu z masky, vycistil masku, a poutieral bordel z plechov okolo dveri, auticko znova ozilo(toho bordelu co tam bolo...), akurat ze som to dokoncil po tme tak bez fotky, polepsim sa rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

jedna foto z dneska pred prevadzkou, tie cesty ale boli katastrofa wallbash.gif z rana nebolo nic vidiet, a poobede sice uz nefukalo ani nesnezilo ale cesty stale jedna katastrofa, nech ziju cestari vychodneho slovenska lol.gif

do konca vikendu sa chystam uz objednat tie disky a pneu, eco contacty nemaju vo vybranom eshope skladom, iba premium, takze to bude kombinacia anzio turn 6,5jx16 + 205/55r16 continental premium concact palec.gif +skryte ventilky, tesim sa na ten komplet dost wub.gif

akurat by to este chcelo nejaku kozmetiku, nech to auto poriadne umyjem, a aspon nejaky vosk na zaciatok, nech je trosku ochranena, ked zatial nie su peniazky na vylestenie... musim nieco povyberat rolleyes.gif

post-24561-0-91024300-1363375676_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

feki: nedá se přesně říct, kolik by vydrží spojka. Jsou lidi, kteří s jednou najedou i 200t km, ale jsou i tací, kteří jí zničí po 20t km. :rolleyes:

Ale pokud máš podezření na vadnou spojku, nebo spíš opotřebovanou, existují určité postupy, jak si to i v domácích podmínkách vyzkoušet ;)

Odkaz ke komentáři

no poznam postup zaradit 4rku a vyskusat sa pohnut... ak motor zdochne tak je spojka este ok... su este ine? tachometrovo mam skoro 175tisic, no je tam nejaka sanca ze niekto nejakych 10-15tisic stocil(ukazalo sa pri napichnuti na pc, mozno kvoli predaju a vymene rozvodov)... takze si myslim ze ta spojka bude aj realne pred smrtou rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...