bruno128 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Asi dobréj šílenec... nebo na to má a maličkosti neřeší. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 :D to je blazon... tak zrejme ma ta vymena spojky neminie... v lete uvaujem o vylete do prahy, tak by som tam nechcel niekde ostat... viete aspon nejaku pribliznu cenu? mam tam vlastne dvojhmotu? potrebujem menit aj zotrvacnik? ci staci len lamela a pritlacak? cize napriklad toto? prave vo vypredaji... http://www.autoplus-...ctavia-tdi.html edit: ta sada nebude pre mna... pre 1.6stku tam pisu iba polo, zle som to pozrel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 tak ako je to s tym zotrvacnikom? je ho lepsie preventivne vymenit tiez ? a este mi napada, nasiel som pre 1.9/2.0tdi navod na regeneraciu dpf, robi sa to tak isto aj na 1.6? alebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 tak dneska prezute, no neviem, tie disky vyzerali na zemi asi lepsie ako obute alebo aspon na octavku mi to vobec nepasuje... ked sa nastvem tak ich buduci rok dam z vnutra strieknut ciernou... a mozno to bude zaujimavejsie... ale pozitivne je to, ze auto mi pride odost pohodlnejsie, kedze neskace ako hlupa opica hore dole na kazdom kopceku jak na 15stkach dalsie pozitivum je ze sa mi podarilo nakodovat corner, odblokovat kolumba a nastavit si manualny(nemam senzor) comming home na hmlovky( ajked nemam pocit ze to v buducnosti vyuzijem). nepodarilo sa mi nakodovat pretacanie ruciciek, nejako som to tam nenasiel + mam mensi problem, zrazaju sa mi 5te dvere so zadnym naraznikom, na dverach sa uz olupuje farba, a naraznik je oskrabany, rozmyslam, ze ci ho to tazne zariadenie nejak nemohlo vytlacit vyssie... alebo ? pomohlo by nejake nastavenie? neviem co sa mohlo ponut... dvere sa zamykaju v poriadku... co s tym? samozrejme sa uz mozem pozriet po opravnej sade na lak... uz je tych skrabancov viac a na tieto dvere ani neviem ci by to este vobec pomohlo, je to po celej dlzke... idem to nafotit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Pekne auticko :) No veru, nejak mi tam tie hliniky nepasuju, mohol si siahnut po nejakej originalnej klasike a rovno hned 17" :( Nevadi, tieto ostanu na zimu :lool: Inak, znaky menit nebudes? A co LEDky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 dakujem za pochvalu znaky urcite, ved na prednom uz nie je ani ta priehladna krycia vrstva a ledky by sa mi pacili tiez, ale casom :) teraz budem asi kupovat osram nighbreaker do hlavnych svetiel, za mesiac bude treba menit olej v motore a tak dookola...hlavne musi jazdit, vzhlad je az na druhom mieste :) V lete potom musim kupit cosi na umyvanie/lestenie/voskovanie co zhltne kopu prachov, lebo nazivo vyzera o dost horsie, cela doskrabana, tak to musim dat trosku viac dokopy len na vela miestach to je uz na opravnu sadu, musim sa popytat ako na to :) ci sa to da vylestit aj rucne bez lesticky uvazoval som o draconisoch tuna z fora, akurat ze som potreboval fakturu, takze od pana odtialto som ich nemohol zobrat, a za novy original by som sa nedoplatil no co uz, zatial to bude takto, mozno sa mi zapacia ... 17stky som nejak ani nechcel, bal som sa ze by to bolo velmi tvrde, a zaroven je tam aj dost cenovy skok :) prikladam fotky z fotaku, su trosku upravene, kedze bolo uz pritmie, ale aj na povodnych sa nejak prehnane leskla... vidno tam ja tie piate dvere a orypany naraznik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Hm, je to teda dost odrete :( 17stky som nejak ani nechcel, bal som sa ze by to bolo velmi tvrde, a zaroven je tam aj dost cenovy skok :) No ja musim povedat, ze oproti 15" to teda o moc tvrdsie nie je, co sa sam divim...a to jazdim prevazne po bratislavskych cestach. Ano, cenovy skok je tam trosku vacsi...zial :( Ale ako teraz na to pozeram, tak to nevyzera az tak zle, no pristali by jej rozmerovo vacsie hliniky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 mas ju peknu ;) co sa tyka tych diskov nevyzeraju najhorsie no vedel by som si ju predstavit aj na inych a nad tvrdostou na 17 palcovych kolach suhlasim s kyselinkom ja som tiez presiel z 15 na 17 a velky rozdiel v tom zatial nepozorujem az som praveze milo prekvapeny a tie 5te dvere to vyzera az na reklamaciu ked ti montovali tazne mas ho pod naraznikom alebo rezali do narazniku?? lebo to nemoze az tak driet o seba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 no oni sa pytali otca ci to maju vyzerat alebo len ohnut, tak je to ohnute... neviem praveze kde ten naraznik drzi, ci je mozne aby ho to tazne odtlacalo az tolko... alebo mohli spadnut dvere nizsie? zamykaju a odomykaju sa stale bez zmeny, a bez problemov... a jasne ze by jej cosi vecsie pristalo, no zatial to staci mozno za nejaku dlhu dobu ked uz nebudem mat kam davat peniaze :D ale uz ajtak je to velka zmena, hlavne co sa tyka vlastnosti... normalne som prekvapeny, ze pocujem aj ako pracuje pruzenie/tlmice ked skocim do diery alebo na nejaky hrbol, predtym som si tie zvuky nikdy nevsimol, zrejme vecsinu nerovnosti poberali pneumatiky alebo co... no fakt som si pripadal strasne uskakany na tych 15stkach, to fakt nebolo ani pohodlne, lebo clovek lietal po celom aute...a to som mal winter contacty, ziadnu blbost... a teiz cim viac na tie fotky pozeram, tak tym viac sa mi zacinaju pacit ps : fakt nie je takato nabliskana jak vyzera a z vnutra je to este horsie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 myslim si ze vo dvarach to nebude ;) ak ti tatne tlaci ten naraznik dohora co je moze tak to radsej vyrez lebo to budes mat take iste ked to opravis a tu ciernu udrzis cistu len ked ju po umyti prikrijes a das do garaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 v nedelu som bol v mycke, a vcera som dosiel po skole k auto a mal som tam spravenu perlet z prachu :D vedla opravovali cestu... :D inak to budem opravovat asi nejakym takymto sposobom... teda samozrejme az ked sa mi to nebude dotykat... bud nerezom, ale ta lista na naraznik mi uz pride prehnana... a pozeram ze ta spodna lista uz ani nejde tak daleko ako ta plastova... takze nic znej asi http://www.obautodil...z-id:3764.eshop http://www.obautodil...d-id:3765.eshop alebo chromovu listicku a plastovu krytku na naraznik ... len ta cena za tie listy je uchvatna... http://www.obautodil...a-id:2811.eshop http://www.obautodil...ny-id:935.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 len ked tam nalepis tu listu aby si potom kufor zatvoril 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 no prave ze sa to musi dost posunut :D ale inak to osuchane je praveze viac po bokoch ako v strede... ale tak to bude asi tvarovanim kufra ci? skusim sa spytat tuna nejakeho toho mechanika nech mi povie ci to je tym tazny alebo niecim inym... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 dneska som sa previezol prvykrat po tme s cornerom, a on je naozaj aj uzitocny, nie len na paradu inak cistil som sosovku svetla, vysledok je podla mna perfektny, ajked z vnutra je este trosku zapackana ale nie je takato zlta ako druhe svetlo, budem to musiet skusit este raz, alebo sa v lete nastvem a rozrezem zadok svetla, aby som tu sosovku mohol pekne vybrat von a vycistit. Inak praca to rozobrat a zlozit je tak 10minut, cistenie je na dlhsie troska. (vybrat svetlo, vybrat ziarovku, odsrubovat 3 torxy ktore drzia sosovku, pootocit sosovku, a vybrat tak ako tam v teme prikladam fotky, viac to nejde no :D ) http://forum.octavia...1 prikladam fotku aj sem lave svetlo je vycistene, prave nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 chalani nejak som to tu nenasiel, zrejme zle hladam,po kolko km sa vlastne meni vzduchovy a pelovy filter? zachvilku budem menit olej po 15tkm, samozrejme aj s filtrom, tak ci potrebujem aj vzduchovy pripadne pelovy? dakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 vzduchovy by som vymenil tiez stoji par evri a pelovy podla potreby ale ked vymenis aj ten budes mat pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 zas tusim na autobazarfore bola tema na tento motor, a tabulkovo sa vraj vzduchac ma menit az po 90tisic km spolu z palivovym?? trosku prestrelene cislo hadam... no ajtak si myslim ze zas by este neico vydrzat mohol, najblizsie sa na neho pozriet, pripadne ho trosku prefuknem kompresorom :D vsetky filtre boli vymenene za nove, pri vymene rozdovov pred tymi 15tisic km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 vzduchac a po 90tkm??? ja idem buduci mesiac na garancku a dawam menit wsetky filtre aj pelovy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 netusim, vraj to tiez chlapik len tahal z nejakeho zdroja... http://forum.autobazar.eu/z-6-tdi-kod-motora-cay-77-kw-t48956.html zaroven budem objednavat uz aj nighbreakery, to sa bude svietit akurat este musim vycistit druhu cocku :) furt na to nebolo casu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 tak to co tam pisu az na prve 3body je podla mna hovadina :o a tie nightbreakery svietia fajn mal som ich na starom aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 ano defaultně každých 90k, ale osobně to vyměním všetko po 60 tisících. rozvody budu dělat mezi 100k až 120k, žádných 180k!!! olej taky jedu po 15k... neviem, já mám philips blue vision :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 dakujem, nakolko ten vzduchac bude mat 15k, tak ho este nebudem menit ja som mal nightbreakery na felicii a to bol poriadny rozdiel, tak im zostanem verny, a kedze mam denne svietenie tak by mohli uz aj cosi vydrzat, snad :) philipsky mi pridu drahe, ale urcite su tiez super inak rozdiel medzi vycistenou sosovkou a nevycistenou vidno dokonca aj za jazdy na asfalte, lave svetlo je odost belsie a olej v prevodovke je naozaj dozivotna napln? niekde som cital ze su to kecy a ze je to fakt dobre raz za cas vymenit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 olej v prevodovke si vymenit daj urcite :) zalezi vsak kolko mas nabehane km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Podla tachometra 175tisic, ale nejaka tisicka zrejme bola stocena, mozno kvoli predaju a rozvodom...no vela nie, spojka pomalicky konci, takze kilometrovo to priblizne sedi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 tak to by som dal uz pri vymene spojky vymenit aj olej v prevodovke a budes mat zas na nejakych 150tis km klud ja menit olej musim kazdych 60tis km hold Dsg je Dsg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Co se tyka světel tak je také lidem dost čistím pak nechápou ten rozdíl před a po hlavně čočka krásné prokoukne co se tyka oleje v převodovce určíte vyměnit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 a ako ich rozoberas? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 vytáhnout žárovky a parabolu normálně vypláchnout destilovanou vodou a lihem... aspoň já to tak dělal, pak nechat dobře vysušit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 a vycistilo to pekne aj sosovku? ja som ju cistil manualne, vysruboval som tie 3torxy a vytiahol som to najviac jak sa dalo... no ajtak tam ostali nejake smuhy a chlpky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 prave teraz som menil trisku zadneho ostrekovaca... a stale mi strieka na zadne sklo iba jeden rovny prud, vodu vobec nerozstrekuje... kde by mohla byt chyba? alebo to ma nebodaj striekat takto? napada mi ze by cerpadielko mohlo davat nizky tlak, ale mam pocit ze ta voda leti von pod dost velkym tlakom... k tomu, mam na 3tom brzdovom svetle zle tesnenie, zatekalo mi do dveri, a okolo laveho osvetlenie spz mi sa mi zacala olupovat farba a hrdzaviet... tie dvere cim dalej tym viac su zrele na celolak skusil som to zatial provizorne zalepit silikonom, no este aj ten ma stval kedze v spicke tuby bol zatvrdnuty, tak nedal vytlacit pekne von... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.