feki Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 z cistenia druhej sosovku/svetla som vcelku sklamany, kazdopadne mliecne zakalenie podla mna 100%tne zmizlo, no pri lepsom pohlade vidno vseliake mapy, akoby od vody... a k tomu mam pocit, ze lave svetlo, ktore som cistil davnejsie ako prve je uz zas mliecne... som perfekcionalista, takze tieto mapy ma dost zlostia, v lete sa asi bude rezat alebo neviem... hydraulik, tebe sa nic taketo nestalo? pre porovnanie fotky : prve dve a druhe dve su v paroch, podla nastavenia fotoaparatu :) 1) cistene davnejsie len mechanicky, mam pocit ze je zase mliecnejsie ako bolo po cisteni... k tomu tam bola nedavno aj menena ziarovka, tak asi preto je to svetlo belsie... cistene dnes, kombinaciou destilky s ipou, a stetcekom...akurat ze sa mi to komplet zarosilo, fotil som cez nezarosenu dierku... zajtra musim dosusit... nie je tam ziaden mliecny povlak, svetlo krasne prechadza cez sosovku, nic sa na nej nerozptyluje akurat su na sosovke taketo mapy, na fotaku som zvysil cas expozicie, znizil clonu, preto je fotka svetlejsia pre porovnanie fotka laveho svetla pri druhom nastaveni ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 zdravim, poradili by ste mi, ci by som reisit geo, ked mam na 2ch zimakoch take zubky? alebo je to normalne? :) ono to nie je nic strasne, no zadne su hladke, aj ked cez nich prejdem nechtom, ale na prednych sa mi zasekava nechet o zubky...zajtra idem k mechanikovi, tak ci to s nim mam vobec riesit, alebo to bude robit zbytocne prva je predna zubkovana, druha je zadna hladka... teda sudim pdola zubkovitosti, poznacene ich nemam alebo nebodaj tlmice? kedze je to po celej ploche rovnake 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 podla mojho nazoru vacsinou je problem ze zadne kola byvaju vyskakane. podla foto to je tazko rozoznat :( inak ak das spravit geo autu neublizis a ani gumam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 no moj tip na to ze su to predne kolesa viacmenej potvrdzuje poraneny disk, otec spadol z mostika pred nasou lekarnou a tie 2 zubkovane ani nie su ozubkovane rovnako... vyskakne myslis kvoli tlmicom? aby som neplatil zbytocne ak je to okay, tak sa najprv pytam tuna zadarmo mam aj dalsie fotky, ale ajtak prd vidno, fakt su to mini zubky, ale stvu ma, tak chcem vediet ci je to okay 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 pneu byvaju vykakane koli zlej geo ;) hlavne po prechode napr z 15palc na 17palc atd. a co sa tyka samotnej geo tak by sa mala robit kazdy rok po zime ja sam ju tak nehavam robit tiez tych par € ma nezabije a nemusim sa bat o pneu PS : povypichaj si tie kamienky nie je dobre ich tam nechavat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ja ji delam na jare a na zimu ;-) a vse ok! ;-) taky jsem mel zadni gumy oskakane a po geo vse ok ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ok, kamienky povyberam, a tu geo tam zajtra pozriet, zaroven idem menit tie oleje, mechanik ma pritom nasral, dnes som mal ist k nemu, posunul termin an poobede, a poto mvolal ze nestiha... a pritom este aj zabudol na to, ze som chcel menit olej v prevodovke a presviedcal ma o tom ze netreba, ze to nemenil a tak... ale nakoneic zajtra rano ma caka aj s olejmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 tak at to dobre dopadne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 dikes, mechanik je v pohode, otcov dobry kamarat, pracoval v autorizaku, ale zriadil si doma dielnu a maka sam na seba... akurat som ho prave prehresil kvoli tym jeho kamienkom na dvore... 2 gumy som mal ciste hned ale dalsiu som cistil polhodinu, a posledna ma caka prisli aj dalsie drobnosti, chcel by som nafotit rozdiel v ziarovkach niekde na ceste, akurat prsi a nevyzera ze by to chcelo prestat, tak neviem ci to bude dnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ako cenovo vychadzaju tie osramy??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 11.5eura za h1, 18eur za h7, a 3.3e za dopravu. s dph bral som od www.comco.sk, maju ich skladom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 u nas v autokelly 270kc a nebudes litovat!Ja je mam v dalkovych a sviti to silene ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 jj tiez si myslim, akurat sa bojim vydrze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 No ja mam na to specialni vodu 15mega ohm vodivou takze destilka je proti tomu spina nenechava to kapky .... takze parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ja uz uvazujem ze trosku orezem tie drziaciky/odcvaknem, a mohlo by to pekne vyskocit von, a dalo by sa to cistit uz kedykolvek pekne handrickou... alebo porad co za fajnovu vodicku mas, v lete to skusim vycistti este raz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 snazil som sa tu vymenu aj pofotit pred/po, ale nic tam nevidno... no je to super, aj na mokrej asfaltke s tlmenymi vidim pekne, dialkace ani nevravim, uz sa tesim ked ich vyskusam za sucha... prikladam male videjko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 No vidis ;-)fakt paradne to sviti!Ja jak dal poprve do dalkovych a pustil to tak najednou tolik svetla :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 jj je to parada akurat som dosiel od mechanika, presvedcil ma ze geo netreba robit, ze sa pneu zjazdievaju rovnomerne podla este nezjazdenych guliek na pneu (nove pneu) a ze tie zubky viacmenej mohli robit tlmice nakolko su rovnomerne po celej ploche pneu... na vymenu oleja v prevodovke krutil hlavou, ze 20rokov v skodovke ho prakticky nemenil, a nemenil ho ani odkedy robi doma, a to k nemu chodia auta s 200-500tisic km vraj s povodnym olejom... vymenit ho vymenil, ale bola to babracka lebo cez napustaci srub to slo strasne pomaly... taktiez si myslel ze mam 1.9tku, tak sme este chvilu cakali kym mu privezu olejovy filter na 1.6stku...a nechal som u neho 85eur, 21e prevodovy olej, 8.5e filter, motorvy vravel 40 a robota 15... a babral sa s tym 3hodiny, cize myslim ze cena je v poriadku k tomu ma poriadne drbol jeho papagaj, vyzeral milo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Hm, tie NB+ H1 svietia celkom dobre, asi vyskusam, uz aby sa mi vypalili tie povodne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 urcite sa to oplati :) ked bolo auto na dvihaku tak som si ho obzeral, a zarazila ma zadna naprava, po 4roch rokoch takto zhrdzavety naboj? + rozbity doraz nad tlmicom, vydrzi to este tak odhadom 20tisic do vymeny tlmicov? ci by to bolo vhodne vymenit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 jestli tlumič neteče, a víš že je budeš měnit, tak bych to nechal... vydrží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 tak vyměn jenom dorazy, seženeš v každých autodílech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 a da sa to vymenit doma? dole je jedna srubka/matka, akurat musi ist dole podblatnik? alebo sa to odsrubovava z vnutra? neviem ci sa tmilce budu menit, ale tak maju uz 176tisic km, tak predpokladam ze pomalicky budu koncit... tiec netecu, aspon som si nic nevsimol +jedna fotecka po umyti, z kamosovej chatky, fotil to on, podla toho stromu sudim ze uz mal vypite :D ale chudinka, na par miestach cestou na tu chatku som jej suchol brusko... a to tam kamos beha s pasatom bezne a nikdy neskrtol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Dorazy na zadných tlmičoch vymeníš bez problémov aj doma ;). Stačí povoliť 4 šróby na tlmiči(1 dole,2hore a 1,ktorý ho drží v uložení) a zhodiť podbeh,nič viac netreba robiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 inak ked si pozriet tu foto, nechyba mi tam nebodaj jedna srubka? na lavej strane ju pekne vidno, napravej je len prazdna dierka co stoja tie dorazy? a potom to uz le nejak stiahnem/odkrutim a vymenim kus za kus? to je tam nieco taketo? http://www.lacneautodiely.sk/octavia-ii/doraz-tlmica-octavia-ii-zadny-ovalny-1038/ a este, deje sa nieco ked je to takto rozbite? comu vlastne brani? aby to pri nalozeni/skoceni do diery neslo napr o podbeh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Ked ich necháš tak ako sú,tak sa Ti do nich dostane cez zimu soľ a môžeš ich vyhodiť.V tom linku,čo si dal je doraz staršieho typu,ty už máš doraz,ktorý má čisto kruhovitý tvar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 vdaka, tak ich niekedy v lete vymenim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 urcite sa to oplati :) ked bolo auto na dvihaku tak som si ho obzeral, a zarazila ma zadna naprava, po 4roch rokoch takto zhrdzavety naboj? + rozbity doraz nad tlmicom, vydrzi to este tak odhadom 20tisic do vymeny tlmicov? ci by to bolo vhodne vymenit? Ahoj,taky mám ten problém,ale pokud jsou tlumiče dobré tak stačí jen vyměnit ten doraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 no uvidim, v lete sa ide na stk, tak myslim ze tam skontroluju aj tlmice ze? inak dnes upgradnuty firmware columba na 4120 verziu, je to luxus, vsetko je ovela sviznejsie, nova grafika parkovakov, radiotext je celkom fajn, a takteiz dopravne info... navi som poriadne nevyskusal aaaaa pretacanie ruciciek pri zapnuti zapalovania taktiez pre istotu skontrolovane dpfko, mal som tam 0.47g, co je zrejme asi 3%, spokojnost... dakujem kolegovi ejne z clubvw.cz za tuto sluzbicku dokonca bol v ke iba na otocku a nasiel si na to cas akurat mi to nejak neberie karty, neviem ci som tu citacku mal vobec funkcnu, alebo sa len an cosi zabudlo... musim to s nim este doriesit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 co to je za hodnotu u toho dpfka? jak to měří nebo co měří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.