jirka3 Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Jsem uplne stejnyho nazoru. Sice se o auto taky maximalne staram, ale kdyz potrebuju neco prevezt, tak to proste nalozim a jedu. Jen si davam pozor pri nakladani. To samy muzu rict, ze snizeny auta trpej a odchazej dily...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Tak od čeho je asi combi ? aby tam dal dvě balení vod pár potravin ? taky v tom vozím všechno :) dávám bacha sice na plasty ale auto slouží mě a né já jemu :)) takže auto musí trochu vypadat ale má to být dělník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 dakujem za podporu mojho nicenia auta inak prestalo mi fungovat ovladanie spolujazdcovho okna z mojej strany, od spolujazdca to funguje, takze predpokladam ze je problem v tlacitku? ako sa k nemu dostat/ ako to opravit? sundat cely tapec? ako sa to robi? kde by som nasiel navod? dakujem :) inak som sa dneska kusok hral so zimnym diskom, este to sice bue treba dokoncit, ale myslim ze je ajtak vysledok super cistil som to nariedenou HCL, nakolko to snad v zivote nebolo cistene ostali mi tam este asfaltove bodky ktore som prstom rozmazal, ale hcl im uz nic nerobila... inak to ,,spinave" je taktiez umyte vodou a kefkou na druhej fotke v dolnej casti vidno kde bola strieknuta hcl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 to musí být pro nohy dobrá koupel. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 aj umyt sa niekedy treba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Na predoslej Octavii som viezol cez 650kg z Belgicka. 650kg to malo mat, ale kolko to malo skutocne? No a sedelo mi to urcite viac a prezili sme to ;) Dole kopcom sa to nedalo brzdit a hore som bol rad ze som vysiel :-D. Tu vanu si urcite zagurtnoval ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Keby si mal náhodou pokazený ten vypínač na okná,tak mám jeden doma bez tlačítok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 a jinak vycvaknout madlo u řidiče a ovladač oken je jeho součástí = nemusí dolů tapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 vana drzala bez pohnutia, bola opera o stlpik vzadu( bola obalena kartonom ;) ) dakujem za radu, aspon, ze nemusim davat dole tapec, coskoro to premeram a ozvem sa, co by zhruba stal ten vypinac gracho? posledny velky nakup - 400kg dlazby, 14rkabic po 28kil (22m2), 2 krabice su na zadnych sedadlach ono sa tam toho vojde dost, no fakt treba sledovat vahu :) myslim ze aj toto bolo v pohode a zvladlo by to aj dlhsiu cestu, motor s tym nemal ziaden problem, brzdy taktiez, a ako tak to stale pruzilo, ajked zrejem viac museli pruzit gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 aby sa nepovedalo ze felicie setrim krabice, nakup, vo vreciach bandasky s benzinom (pssst) + konecne normalny autosampon bol v zlave za 8e takze parada inak ten vypinac som vycvaknut skusal, no nejak to neslo, teda rozskocilo sa to asi do polovice ale na lavej strane, teda tam kde je madlo, mi to nejak nechcelo rozskocit a uz som sa viac bal tahat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 dnes v noci, sme boli s kamaratom fotografom fotit za Sninou, v Ladomirove ( vraj najlepsie miesto na fotenei oblohy na slovensku) ja som sa trosku hral s mojou zrkadlovkou, no uz sa mi fakt nechcelo hrat s fotkami dlhsie, nakolko som bol poriadne unaveny, jeden snimol trval 30sekund, auto som obehoval s baterkou aby ho bolo vidno atd, proste babracka este ich skusim poslat kamaratovi ci ich neupravi trosku lepsie :) +prikladam jeho fotku mliecnej drahy zo vcera(trosku stratila kvalitu, je stiahnuta z fb, a potom nahrata sem)... kazdopadne toto miesto kazdemu odporucam navstivit :) nezabudnutelna a hypnoticka nocna obloha.... nechce sa vam ju prestat sledovat ps: na druhej fotke v interieri mi svietila nabijacka od mobilu, a ja som sa furt cudoval co tam to cervene svetlo robi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 to nebe je mazec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 vdaka, no moje fotky su hrozne, ale chcel som tam zachytit octavku aj hviezdy naraz nejak som nikdy nemal casu sa takto hrat s fotoaparatom, a ani mi to nikto nikdy neukazal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 vsetko je raz po prvy krat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 tak po dlheej dobe jedna eco jazda... mozno by to slo este o 1-2deci dole... parkrat som ju nazaciatku presliapol, + som sa zbytocne pokrutil po dedine hore dole kopcom a este 15km z cesty sme v aute boli 3ja, potom uz iba ja ... stale to este klesalo...mimo obce som siel 80 a v obci 60 ...sice nuda ale pekny vysledok na 205tkach premium contactoch premavka samozrejme nulova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) uff taku spotrebu som mal naposledy na 15tkach letnych :lool: a to hned po kupe auta ked som na nej jazdil opatrnejsie jak v autoskole :lool: Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 BTW: ty fotky hvězd jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 chalani pohravam sa s myslienkou oblepenia vsetkych list, po vzore majinka nejakou ,,brusenou" foliou, paci sa mi ale trosku tmavsia verzia, no bojim sa prave toho, ze ak by som bral foliu v rozmere 30*150, tak by mi ten vzor prisiel presne naopak orientovany, z fotiek na ebayi to vyzera ze je to presne naopak... alebo ked to pride naopak, tak to skonci na maske? http://www.ebay.com/...=item1c2224b71b alebo potom radsej iba obycajnu lesklu ciernu? aky je rozdiel medzi air-free a obyc foliou? inak octa funguje bez problemov, stale ma tazsi zivot ako pracant, tak nejak k tomu nemam co pisat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 možno že air-free nebude dělat tolik vzduchových bublin :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 no co som nasiel tak by s tym mala byt lahsia praca a bez bubliniek ako vrvis... ale niesom si isty ci tam nejde nejake lepidlo, ale to by asi bola hlupost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Buble air free je super, práce s ní je opravdu snadná. Imitace broušeného titanu byla jedna z mých kandidátů, no nakonec jsem se rozhodl jinak :) Každopádně také jsem přemýšlel, že bych chromový rámeček masky potáhl třeba fólií v imitaci hliníku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 foliu som v zivote nemal v ruke, takze som aj zvedavy na to, ako mi to pojde... takze odporucas tu air free pred obycajnou? teda tie brusene su asi vsetky air free :) no neviem ci sa s anglanom dorozumiem ohladom toho akym smerom ide vzor :D keby na listach sli ,,ciarky" zvislo, tak by to asi vyzeralo o dost horsie vsak? ja nad maskou rozmyslam este o ciernej matnej, alebo ciernej lesklej pred tymi brusenymi... bojim sa nasledneho cistenia z tych drazok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 No vertikální čárky by byly hnusné :) Jinak údržby se bát nemusíš, drážky jsou téměř neznatelné, proto se v nich nebude usazovat ani špína ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 a vertikalne na maske? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Těžko říct.. Asi by to bylo lepší, ale i tak bych dal radši horizontál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 pre niekoho mozno trosku tuzing, no je to prakticke :) osvetlenei kufra(na roletke cez konektor) a nastupneho priestoru pomocou led pasika ... vsetko je spravene tak, ze to kedykolvek vyhodim bez akychkolvek trvalych nasledkov inak farba pod dverami a interietu mi pride +- rovnaka aj ked to na fotke tak nevyzera, mam taky pocit ze to skresluje hlavne dlazba ktora je do cervena :) este budem prirabat osvetlenie nad nohami, akurat musim kupit pin do bsg jednotky, a na ten kablik v kufri pride cierna zmrstovacia buzirka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 vie niekto, ako je originalne zapojeny osvit popolnika? ja tam nemam ani naznak toho ze by to malo svietit, tak rozmyslam kam to potom najlepsie zapojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 osvit kluciek, popolnika, nove uvitacie logo na columbuse a jedna fotka ako vyzera auto v zime :D rozpracovane mam osvetlenie koliesok na strednych ofukoch, bohuzial iba na zvislych... vodorovne sa mi jaksi nepodarilo spravne nasvietit, no mozno vsetko prerobim :) ale rozoberat tie stredne ofuky je jak za trest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 hh dalsie pracovne :) no tahalo sa to len 2km, a zvladla to bez problemov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.