Přejít na obsah

Fekiho greenlinovka

Doporučené příspěvky

az teraz som si pozrel co kolko vazi, a odhadom tam mohlo byt k 2.5t :palec: (1600 bager, 800-1000 vlek)

lubino, kto tuna na fore dava octavke zabrat viac ako ja? alebo teda, kto sa k tomu priznava? :D ved uz som tu mal debatu, ked som tu v lete daval fotky s kvadrami, dlazbou, vanou a pod :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

octavka sa ma stale rovnako, onedlho ju ale caka vymena oleja a filtrov :)

no doma pribudol ,,novy" maznacik, ktoreho budem mat pod palcom hlavne ja. Felda 99 ,1.6 55kw, s 46tkm overenymi, podctivimy, 2airbag, abs, vyhrievane sedadla, zrkadla, KLIMA :D el okna- ktore musim dat dokopy, alarm, central s DO, nove zimne na plechacoch, letne na r14 atlantach na jednu sezonu minimalne, folie .... farba cervena :) zatial mam na nej asi 30km, no ten motor je slusna raketa v takom malom auticku :) na svoj vek kazdopadne, uz sa tesim ked nahodim tie 14stky :palec:

fotku este nemam, a inzerat uz chalan zmazal :)

Odkaz ke komentáři

Octa je ,,domaca", mam ju samozrejme k dispozicii, no prevazne na nej chodi otec. Zaroven v lete otvaram zase donasku pizze, tak potrebujem druhe auto :) jednu feldu holu v horsom stave uz mam, tuto budem sedlat dufam ze z 90% iba ja :) jasne ze ju nechcem dat donaskarom :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tiez mi to nejak nesedi, pozeram staru ponuku od mata88, na lowtecy, a tam vychadza predok+zadok cca 270e... zas na ob autodieloch je stavitelny jom za 5000, no stavitko vobec nepotrebujem

rozmyslam co ziskam trebars lowtecom voci origo? ale to asi uz nepatri sem, pozriem temu podvozok :)

Odkaz ke komentáři

vdaka, auto by malo v rodine ostat, tak myslim ze by sa aj oplatilo trosku priplatit :) mato mi odpisal, ze v cene 270e, niesu zaratane dorazy ulozenia a ani prachovky, takze este k tomu nieco priatat :) idem pozriet co to stoji...

mimochodom, na skusku som dneska natrel zadne brzdy ciernym lesklym hammeritom, sice sa mi prv vysledok nepozdaval, ale jak to schne tak sa mi to zacina pacit, ladi to k autu, zaroven som tie malicke brzdy nechcel nejak zvyraznovat, a inu farbu na aute nemam :) stale lepsie ako ta zidena farba, z casti zoxidovany hlinik, a hrdzave drziaky :) pricom som to natieral iba malym plochym stetcom, velkosti asi 12? :D

priprava, este som to trosku po fotke zacistil

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/7/7798/7798419_9d471465f8eeab6ad6b03518203201be/images/IMAG1618.jpg?ver=0

fotka po, sice z druhej strany, ale viac sa podarila

http://img16.rajce.idnes.cz/d1602/7/7798/7798419_9d471465f8eeab6ad6b03518203201be/images/IMAG1642.jpg?ver=0

akurat neviem, natriet nanovo aj ten ochranny plech? nebude to nejak velmi kricat?

Odkaz ke komentáři

a ak to mam uz kusok origo znizene tak som vlastne na com? ja som z toho debil... dole s vyskou nechcem ist za ziadnych okolnosti, uz toto mi pride nizke :D tuhost si uvadzal ze je tiez trosku vyssia, ale ak by slo iba to to, ze je to vhodne pre znizenie tak neviem ci by sa to oplatilo

Odkaz ke komentáři

greenline je o kusok kopnuta k zemi voci originalnym octaviam, samozrejme ak sa bavime o predokolkach, combikoch. na prvej stranke to riesime, papierovo vraj 1.5cm( co je takmer nic), no namerane to vychadza trosku viac, samozrejme nemam potvrdenu povodnu mieru :) asi to skusim zistit :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...