Hydraulik Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 asi bych nechal origoš Feki.... vzhledem k tomu že nemáš auto jen na parádu, tak bych se přiklonil k origu :) jinač, měnil si už něco na zadní nápravě? nějaké silentbloky nebo tak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 ja by som chcel nieco v zmysle rovnakej vysky, no mozno vyssej tuhosti, ale tuhost vraj robia hlavne pruziny vsak?.... a nie mame ju od 150t, a nemenili sme na podvozku jediny diel okrem prednych brzd co ma caka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 já mám ted 180 000km, a plave mi zadek :( takže asi tohle budu muset udělat http://www.cc-autodily.cz/tyc-ridici-leva-1 ... a abych pod tím autem neležel furt, tak asi ještě nějaké silentbloky vyměním a možná i pružiny - jak něco dám do kufru, tak to jde strašně k zemi :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 musim zaklopat ale zatial je to ok, akurat idem objednat olej a filter, najblizsie to vymenim :) bude nasledovat vymena kabinoveho a vzduchaca, ktore uz mam kupene, a potom kontrola a doplnenie klimy :) no a potom asi budem moct riesit tie tlmice... na skodadiely maju teraz akciu na tlmice na 164eur za vsetky 4, no ci by pasovali, neviem ci mam rovnake... kolko veci je vlastne vzadu? resp coby vysla taka mala generalka napravy? a pruziny myslis silnejsie? alebo len nove, aby neboli vytahane? moja tiez klesa, ale myslel som ze je to vlastnost :) napr dneska sa zas tahal bager, tak sedela pekne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 no, nevím... mám pocit že octavia má prostě slabší pružiny na zadku :( jinak vyměnit celou zadní nápravu i s tlumičema vyjde cca na 10 000kč (cca 400€?), když seženeš dobře díly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 ja hlavne cakam kedy sa odporuca spojka :) to tiez nie je mala polozka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 no su sportovejsie tuhsie,ale aj kratsie,takze asi bude fakt blbost riesit sportove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 konecne pisane 60w, 12x5w cree, cca 19eur z aliexpresu :) zatial chybu nehlasili, ale neskusal som za mrazov :D + uz prisli aj olejceky s filtrom, no mam ich na prevadzke ... kazdopadne realny vykon podla odberu prudu je niekde okolo 8w tusim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Hezké, já jsem zvědav, zda si někdy z aliexpresu koupím, ty komplet mlhovky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 daju sa dokodovat denne ledky spolu s normalnymi svetlami jak na rs? so znizenou intenzitou... viem ze by to bola farebna katastrofa :D ale ci sa to da teda bez hardwarovej upravy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 No tak bych to právě chtěl. Myslím, že by to jít mělo, ale vůbec ani netuším, jak mají Číňani na těch mlhovkách vymyšlené zapojení . z fotek poznám jen kably, nic víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 u mna by to v kombinacii s nightbreakermi asi vyzeralo hrozne, na druhu stranu v obrysovkach mam tiez ledky, mozno by sa to dalo prekusnut, kto vie... myslim ze by sme mali zamierit ale do ineho vlakna :) alebo otazku smerovat napr priamo na igora :) kabliky upravis podla potreby :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Tak ani v mých světlech by to nebylo 100%, ale ty mé Xenesysy už by toho snesly asi více :) Zatím to není moc podstatné, teprve v dubnu se konečně trošku finančně otřepu, protože poslední 2 měsíce jsou docela krizové a až pak mohu pokračovat s hovadinami na auto. Poněvadž ale v pátek jedu přezout, co nejdříve bych rád nabarvil třmeny, proto bude duben asi spíše v duchu malých úprav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Hydraulik tak to nevim ja mel cenovku 4300kc abych byl presnej za bilstejn ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Princes ale myslis, iba ciste tlmice, bez ulozenie atd ne? A stickler, xenesisky by toho fakt zniesli viac, to mas pravdu :) asi pisnem igorovi, alebo lubinovi ci je to mozne :) alebo to mozno pan taxikar uvidi a ozve sa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 No nevím, zda by to mělo smysl tak, jak to máš ty. Já myslel spíše ten LED pásek, takto těžko říct, jak by to teď u tebe vypadalo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Ak by to bolo jednoduche dokodovat, tak preco to neskusit no nie? ;) ale vyzeralo by to asi ako cirkus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 jo jen tlumice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Si piš, ještě červený nos a bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 ked sa dari :) odbabrana nozicka na drziaku filtra... este ze som to menil na 15k a nie 30... a filter vzduchu po 30kkm, neuvadza sa mu zivotnost dokonca 60k? budem uz menit pekne s olejom na 15k :) + moja rampa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Nechápem,ako môže ten vzduchový filter hentak vyzerať . Ja som menil síce po 24 000 a vyzeral takmer ako nový,keby nebol špinavý od prachu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 asi prasnejsie prostredie :D :D ono nedam ruku do ohna ze bol pred 30k meneny, nakolko som pri tom nebol, no bol tam otec ked sa vraj menili vsetky filtre a rozvody, vratane palivaku, mozno ho nemenili ak bol vtedy ,,ako novy" ... ale nemyslim to ako odrb, mechanik je znamy, takze mozno ho fotrik nedal menit :) ale odvtedy ratam vsetok servis.... samozrejme este na jednu vymenu oleja som bol... ten drziak na olejovy filter stoji cca 23e, nie malo :/ snad este nieco zbijem, dnes som ho len objednal a zajtra idem pon, auto mi stoji rozobrate na dvore... ale nikto netusi ako sa to mohlo stat? a kde su teraz tie plastove ulomky?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 tak vzducháč se mění po 90k km v autorizákách, neskutečná hodnota... to seš dobrej, že se ti to podařilo ulomit :D nebo to mohlo být vadné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 ja som to urcite nezlomil... uz som to takto vybral, zlomene je to davno, vidno to na spojoch a chybaju kusky plastu ked som to k sebe prikladal... jedine, ze to zlomil ten nas mechanik pri skladani, no co viem tak ma dobru robotu, este som bol aj pri aute, ocumoval som ako menit olej... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 tak mohla to být vada materiálu, není se čemu divit... ale je jasné, jestli mu to spadlo, nebo za to bral že se to mohlo poškodit...ale ještě sem to nezažil no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 zrejme viem kde bol problem... mali sme s otcom aj problem to nasadit z5, tak aby sa nestalo to iste...na filstri sme museli vyrezat trosku vecsi otvor, aby mal filter kam sadnut, kedze ten filc na filtri prekryval dosadaciu hranu, ktora bola zapustena... keby to nevyrezeme, tak mam pocit ze pri pritahovani sa stane zas to iste... bez toho ten filter nechcel sadnut, sice ta spodna hrana mi prisla vcelku ostra, ale nemam pocit, ze by sa pretlacila cez ten hruby filc takze na 95% vinu hadzem na mechanila ze to zlomil pri predchodzej vymene oleja... ved stacilo zobrat za golu a pritiahnut a ono by to pekne puklo, ak to nasadil zle... fakt sa s tymto nikto nestretol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 a koupil si správný filtr po CR motory? já měl sice 2.0 TDI, ale je to stejný že jo... mě to tam bez problému sedlo, olej sem měnil 2x. http://www.cc-autodily.cz/filtr-olejovy-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 vyzeral rovnako ako ten predchadzajuci ktory to zlomil :D ale minule mechanikovi doniesol chlapil filter tiez presne pre mna, ako jedinu vec v donaske... a ja som objednaval od firmy presne podla typu motora, a na pohlad vyzera tak ako ten z linku... prakticky sme museli orezat tu bielu cast, ktoru vidno aj na fotke... ale ak teraz rozmyslam, ze ak filter dobre dosadne do matice, tak ho tlaci matica voci tej spodnej hrane velkou plochou, nie tym kolikom ktory je v strede filtra... takze mozno sme spravili blbost a teraz ta spodna hrana nebude tesnit? mozno bol vtedy len naopak a preto to rachlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 (upraveno) no je takovej malej, bez tyčky...ono to tam musíš prostě dorazit.. vem si ten kryt šroubovací a do toho pořádně ten filtr zandej, pak ho vlož do té nádobky a utáhni(namaž klidně WD), musí to jít!!! já bych nic tedy neřezal... Upraveno Březen 29, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 jj tak nejak sme postupovali, ale na tu spodnu cast nam to volne nechcelo sadnut, tak sme tomu dopomohli, po preskumani-rozrezani stareho filtra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.