fencl.tom Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Dobry den.Lze dolit olej do prevodovky u AEE pres otvor po vysroubovani toho spinace na zpatecku ktery je ze zhora na prevodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Vsetko ide!!!!! Len nechapem preco ho chces liat TADIAL!!!!!????? :) Ved na prevodovke mas nalievaci srob aj kontrolny srob. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 No to sice jo, ale kde je ten nalévací šroub???? Mám za to že se tam olej nalévá po vyšroubování snímače tachometru-podobně jako u feldy a zároveň slouží jako měrka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fencl.tom Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Prevodovka u AEE ma pouze otvor z boku na 17 imbus ktery je jako kontrolni-ma z nej vytekat olej,a vypousteci otvor dole na hvezdicku.Nechce se mi tak olej rvat krkolomne bokem tak jsem nasel na vrchu prevodovky podle me jedinou moznost- spinac zpatecky.Proto se ptam jestli ten olej nenatece nekam jinam kldyz to budu lit tudy?Mozna se ptam blbe ale znam spis starsi motory a prevodovky a temhle novejsim moc nerozumim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Ved tadial z boku sa ma liat olej. Ako presne zistis ci mas dost oleja v prevodovke ked to nalejes cez spinac. ;) :) A ked tu prevodovku prelejes olejom tak ako to zistis??? Potrebujes 0,5l flasku od coca coly +1,5m hadicky priemer 8mm a tymto pripravkom nalejes olej z boku do prevodovky cez srob. Kluc cislo 17 imbus. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 No lít to tam zboku je vážně trochu nepohodlný. Kdyby to šlo tím čidlem tachometru bylo by to určitě o dost pohodlnější. A hladina oleje se zjistí právě při vyšroubování toho bočního šroubu. Ten je totiž kontrolní-akorát v německu to vymysleli tak, že je i nalévací...což je blbost podle mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas k81 Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Zdarec, prosim vas neni tu nekdo šikovny a mohl by sem dat nejake fotky ohledne doplneni prevodoveho oleje. Popripade jak zjistim kolik tam toho mám a kolik by tam toho melo byt. Mám pocit že mi unika olej prevodovy- mám fleky pod autem a motorovej olej to neni. Moc dekuji za jakou koli radu. Hm no nevim ale radeji napisu , že mam felicii, možná je to jedno možná ne. Dik za pochopeni. Tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 přimlouvám se za fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Ahoj nic na té výměně není lehneš pod auto a po levé str.(u řidiče) máš imbusový šroub je krásně z boku povolíš a pokud stojíš rovně a máš dost oleje tak ti tam tudu bude vytékat potom povolíš šroub přímo na převodovce a necháš vytéct v klidu všechen olej .jinak při nalévání nového oleje si pořiď nějakou "špricku" stříkačku většího objemu prostě cokoliv a tou tam dostaneš novej olej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Chlapi máte to tady viz odkaz, není to 1,6 je to na převodovce u 1,8 Turbo, bude to asi podobné ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=418 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Krásný návod, když to vidím, tak bych to zvládl taky. Chtěl bych ho taky vyměnit. Ale jestli je to stejné i naši převodovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas k81 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Zdarec chlapaci, přispěji taky k diskuzi ohledně převodovky. Mám felcku 1,6 a tak po 3 mesicichod koupi auta v bazaru ( neřešte proč jsem koupil feldu-krize) mi nějak špatně šlo řadit....myslim jen lehchce se to zhoršilo. Potom se k tomu přidala 5. převod. stupen.Když jsem ho zařadil, tak nějak divně chrastil...byl jsem u mechanika...ten řekl , že s převodovky teče olej s pilinami!! Že bude potřeba vymenit převodovku. měsic jsem s timto jezdil a po cestě z práce domu mi se rozsipala uplne. Ted dávám zgenerálkovanou převodovku + spojku dám taky novou a doufám že na 5-10 let budu mit klid!!!! Taky jsem se chtěl nejak dopracovat k tomu, že budu dolivat olej do převodovky,ale nebyl jsem schopen, nějak na to přijit, kam!!! Tod muj problem s převodovkou :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Přesně jak psal PROCHY603. Já sem u Oktávky převoďák ještě neměnil, ale v mym předposlednim autě, byl to Renault R19, byl u převodovky taky jeden šroub na nalévání a zároveň kontrolní. Byl to docela velkej průměr, proto sem si koupil hadičku která se do toho vešla, jeden konec zasunul do převodovky a do druhého konce, kterej sem vytáh normálně až nad motor sem narazil malej trychtýřek a za 5. minut byla převodovka plná. Jen to musíš ke konci častějc vytahovat abys to nepřelil, lepší je dělat to ve dvou, jeden lije a druhej kontoluje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 (upraveno) Potřeboval bych odbornou konzultaci. Chci vyměnit olej v převodovce. Kudy ho lít to už vím, ALE.... kamarád měnil na Oct 1,8T a dával tam tento: Castrol TAF-X 75W90 a je to specifikace GL4+ :) To je prý obchodní označení-jinak je to: SAE 75W-90, API GL 4+ Prý je to přesně takový co prodávají u škodovky jako originální. Akorát že u škodovky mi říkali 800Kč za litr a tento stojí něco kolem 450Kč za litr. Ale má to být jeden a ten samý olej. Tak nevím jestli je to ono ale předpokládám že když to dal do převodovky 1,8T, tak ta naše kolečková almara snad nemá jiné požadavky :) Upraveno Duben 16, 2010 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 (upraveno) Klidně ho tam dej, hlavní je specifikace G 005 000 SAE 75W90 GL4, možná GL4+. Já teda kupoval v Havexu a se slevou to bylo asi těch 450,- za litr. Upraveno Duben 16, 2010 uživatelem stihacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Tak myslím že tam nesmí přijít GL5 Takže GL4+ by měla být v pohodě. Kamoš ho měnil jak už jsem psal na té 1,8T po 300 000Km a je spokojený-prý řadí jako nová ;) a právě se o tom bavil, že je to podle specifikace přesně ten který tam má být. No 2 litry mi budou stačit ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 (upraveno) Jj, dva litry a ještě ti zbyde, správná náplň je 1,6+0,1, takže max 1,7, ale klidně tam dej 1,8. Upraveno Duben 17, 2010 uživatelem stihacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Ja mam sice Tdi ale myslim, ze olej je do vsech 5 kvaltu stejny ,no a ja kupil ten u nas v Karvine za 195 kc litr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 To jsi ho koupil za levno http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g060...er-octavia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Má trošku jiný objednací číslo, ale asi to bude v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Na těch stránkách skoda-dily.cz jsou dvě specifikace toho převoďáku, ta co je v odkaze od Iguky (G06 072 6A2) a pak ještě jedna a to G05 251 2A2. Jakej je v nich rozdíl? Co mám koupit do 1.6 75kw r.v. konec 01 (5-ti kvalt, ani nevim jestli jsou taky 1.6ky 6-ti kvalty). Jinak to množství je stejný, těch 1.7 litru? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Mam uz vymeneno, zmena zadna, ale kdyz jsem vypustil ten original, tak se mi udelalo spatne jaka to byla hneda mazlavina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bery Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahoj Vzpomněl jsem si na to když jsme měnili ramena atd tak tady jen tak hodím 2 fotky s vypouštěcím a napouštěcím šroubem z boku který slouží zárověň i jako kontrolní. Jak už někdo psal vleze se tam cca 1,7L oleje. Musí být specifikace SAE 75W-90, API GL4+ NESMÍ BÝT GL5 TEN OLEJ NIČÍ SYNCHRONY JE DO JINÝCH PŘEVODOVEK VÍCE ZATĚŽOVANÝCH. SYNCHRONY PAK SICE FUNGUJÍ,ALE VÍCE SE OPOTŘEBOVÁVAJÍ A ČASEM JSOU KO A NUTNÁ VÝMĚNA. Olej doplňovat do výšky než začne vytékat. pak když tak trošku ještě rychle dolít,ale rozhodně tam nelít přímo 2 litry oleje. Převodovka pak špatně řadí,jde to časem doslova přes zuby. Synchron stojí nový cca +-700kč (měnil jsem 2 a 3 stupeň před 3,5 léty ve škodovce) + práce. Olej mi tam dali Castrol TAF-X SAE 75W-90, API GL4+ jede krásně, převodovka jede nádherně,ale až budu časem zase měnit koupím ten originál kvůli ceně. Ten TAF-X stojí zbytečně víc. Jinak kolem manžet to není převodový olet to jen občas šrouby prostříknu védéčkem ať je to mastné než aby spodek auta chytala rez :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Je tento olej on do naší převodovky? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g052512a2-prevodovy-olej-1l-octavia-octavia-2.html anebo tenhle http://www.cc-autodily.cz/olej-synt-prevodovy . Chystám se na výměnu taky, protože se mi nyní zhoršilo řazení jedničky. EDIT: Tak dnes koukám pod auto a vypouštěcí šroub mám Torx, a tuto velikost nemám Navíc šroub je pěkně prorezlý, tak jsem zvědav jestli ho nestrhnu. Jinak z boku to půjde po oddělání plastového krytu a sundání lehce, snad Soudím podle fotky výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 jj to by měl být on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 a jedno který? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 nejsou oba stejný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 podle škodovkovýho čísla jsou jiný, ale možná že budou stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 psal jsem do škodovky a převodový olej Castrol stojí 210,- Kč + práce, takže celkem 700, -Kč, tak to nechám vyměnit tam, protože kvůli ušetřeným třem stovkám se s tím drbat nebudu a bez tak bych ten vypouštěcí torx protočil :lool: Edit: dneska jsem ještě koukal na převodovku a jsem jarin, protože jsem si ten vypouštěcí šroub spletl. I vypouštěcí šroub je Imbus 17. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 do škodovky jako do Boleslavi? nebo do servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.