Radim84 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ahoj, dovolil bych si přidat jednu ostravskou 1.8 TSI... Je vyrobena 7/2007 najeto 98.000km. Výbava je Elegance, tzn. aut. klima, el. okna, zrcátka, tempomat, kožený paket... Nechystám se provádět nějaké velké zásahy, ale rád bych tyto drobnosti: - prahové lišty - koncovka výfuku - originál letní koberečky Co by se mi časem líbilo: - boční lakované lišty - alu kola na zimu - zadní rs křídlo (možná manželka jednou povolí :D Tohle auto si mě získalo opravdu skvělý motorem, výbavou a prostorností. A hlavně motorem :) Ještě čekám jaká bude dlouhodobější spotřeba, zatím jsem na 8.2l/100km, což je přiměřené, protože jezdím hlavně město. Foceno na zímních kolech. Na léto mám koupeny 16ky alu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ten interiér sa leskne jak psie gule Veľa šťastných km :) Máš tam xenóny alebo len halogény s čočkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Díky Gracho. Jsou to jen halogeny, ale svítí dobře. Jsem si taky pořádně máknul než jsem to tak naleštil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 já myslel, že před FL se čočky dávali jenom xenonům :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 cierna je krasna planujes neake upravy???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 a tady nekdo fotil u ostravice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Nějaké razantní úpravy nechystám, jen to co je popsáno výše. Určitě neuvažuju o chiptuningu, spíše by se mi líbolo nějaké vizuální vylepšení, popřípadě funkční změny v interiéru (multf. volant, maxidot, rádio swing z faceliftu O2). Nevím na kolik je to reálne, ale podle toho co jsem četl tady na fóru, tak je to možné akorát na to musí být finance :) Černá je fakt super barva, ale špiní se jak prase. Je to makačka opucovat to. Auto myju wapkou a pak voskuju ručně, práce na půl dne :D Jj, ostravice byla blízko, tak jsem to hned využil a něco nafotil. Bohužel teď je ještě takové pochmurné počasí, tráva není zelená, tak ty fotky ještě nejsou úplně tak jak si přestavuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Vítej mezi Ostraváky a třeba se k nám připoj každou první neděli v měíci na pravidelném srazu u KIKY naproti Avionu vždy ve 14:00 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Taky zdravím ostraváka. Když už koberečky, tak by to chtělo rovnou RS a k tomu i pedály + nášlap a hned to pak vypadá líp http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/koberecky-vany-kufru-site/ http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-3-ks-id:2006.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-rs-05-podpera-leve-nohy-original-tmava-id:3013.eshop Taky to mám v autě a vypadá to Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Taky te to vítám Jj Černá je dobra ale trošku náročnější na myti .....auto jinak pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Hoši, díky za uvítání :) Martine, dal jsi mi brouka do hlavy, určitě nad tím budu uvažovat. Super vědět, že tady fungují nějaké srazy, snad bych se někdy ukázal. S tou černou barvou to je pěkně na ho... Po včerejěím dešti je to špinavé jak prase :( Nevěřím, že to jde dlouhodobě udržet čisté :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jj da se :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 taky jsem zastancem toho ze to jde pokud budes mit nekdy cestu kolem porubskeho toraxu tak se klidne stav. Jsem tam skoro kazdou noc. Poznas to podle auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Taky Tě vítám, tak hlavně ať auto slouží. Motor chválím je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Máš to pěknou šipulenku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 tak bílá barva co mám já už není taky vůbec výhra :-D jinak osobně se mě líbí jenom brzda + spojka v RS pedálech, ostatní se mě líbí černý :) Jinak je pěkná a ať slouží po předchozím majiteli. popřemýšlej o FL volantu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Díky za kladné reakce! První co se chystám koupit jsou ty prahové lišty. Zbytek půjde postupně a pomalu... Jsem spíše zastáncem originálního vzhedu s minimem úprav, ale je fakt, že se mi líbí RS vzhled + různe vychytávky jako např. parkovací kamera, zrcátka z FL nebo multifunkční volant Tady na fóru je spousta pěkných aut, takže spousta inspirace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Hoši nedá mi to a musím se pochlubit spotřebou. Je to cestou z Ostravice -> Ostrava (cca 30km) a trochu z kopce, ale i tak na 1.8 TSI pro mě neuvěřitelná spotřeba. Hehe, samozřejmě řídila manželka. Taky už jsem chytl nějaké odřeniny na parkovišti Lidi jsou občas pěkné k... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Manželka umí jezdit s lehkou nohou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Jj umí, až se občas divím jakou spotřebu vykouzlí :) Mě se to moc často nedaří :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 tak to klobouk dolů že umí tak jezdit :)... takových moc není, většinou mám opačnou zkušenost - proto taky auto nikomu nepujčuju :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Bylo už fakt horko, tak jsem přivola déšť :D Dneska umyto a asi po půl hoďce začalo pršet... Ale je fakt, že ta umytá černá vypadá parádně. - nalepeny prahové lišty + výplň madla - nové koberečky (bohužel ne RS) - vyměněna výplň řadičky, použita RS bez emblému - a nasazeny letní kola - Lyra 16" Konečně taky vyměněn chladič klimatizace za nový Hella :) Na narozky by pak mohla přibýt koncovka výfuku B) btw. jaký typ té koncovky je lepší, navařovaný nebo ten na přišroubování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Pár vychytávek na zimu... Od neznámého jsem dostal krásny dáreček k vánocům kvůli obyčejným světlům za pár stovek. Fakt to nebyly xenony :( Ještě ty kopyta přestřihli kabely k jednomu ze světlometů. Stalo se to v Ostravě na Lechowiczove ulici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 to už za par drobnych su schopny urobiť 3 nasobnu škodu je to chore ruky olamať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 tak to vem z jiné stránky, bud rád že tam to auto stojí sice bez xenonu ale furt stojí... ale škody hodně no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 ty jo!To je sila to je mi fakt lito! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) a koukám, že asi nemáš safe systém ne? vymlátili okno, otevřeli kapotu? kvuli halogenum omg... Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 tak toto už je fakt na hovno.. keď sa ulakomia na obyčajné halogeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Tak to bych se posral!! :angry: :( Ale ber to z tý stránky, že jesti máš pojištěno, tak na tom ještě třeba něco trhneš.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Sice to nebyly xena, ale byly to lampy s čočkou a fekta ví prd, co to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.