Přejít na obsah

Difuzor OII

Doporučené příspěvky

na přední boční skla dávat nebudu. z výroby to je jakoby tónovaný lehce do zelena a na to už žádná folie být nesmí, policajti po tom jdou jak po uzeným...

Svého času neměli policajti certifikované ony měřáky, myslíš, že už mají??

Připadá mi dlouho klid po měření propustnosti fólií :D

Odkaz ke komentáři

no třeba všichni policajti nemají ty měřáky, ale na technické myslím jo a mohlo by se stát, že auto díky tomu neprojde technickou kontrolou. Řeknu to takhle, nevím proč u nás to každý furt nějak obchází, jednou je vydanej zákon na ty folie, tak se má dodržovat. V Německu nebo Rakousku, když tě chytí s foliema, tak ti odstaví auto a hotovo, tam se s nikým neserou...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj ještě k těm foliím na Octu to budu dávat příští týden všude i do předu + černé sloupky. Mám to tak na myšákovi ke kterému to tam prostě patří a musí být (jsou fakt tmavé a dovnitř skoro nejde vidět) policajti čuměj ale nikdy nic no a technickou jsem dělal s foliema v dnešní době žádnej problém :-)

post-16531-0-41549100-1384962111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Za mě ano. A ještě 2 koncovky vpravo a zvednout výkon. Kdyby někdo testoval, jestli to není jen opti paket. :lol:

:lool: No vykon mam uz zdvyhnuty ale s vyfukom asi nebudem experimentovat (resp. nemam momentalne peniaze nazvys). Myslis ze keby som ten difuzor dal do laku neposkodili by ho horuce vyfukove plyny resp. vyfuk?? samozrejme dik za kazdy nazor :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...