marekczek Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 díky moc pane, určitě si to taky časem pořídím. no já jdu do toho RSplus asi opět taky časem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 jo vypadá to super, asi do toho půjdu, ale první okna zatmavit, střechu dát do černé lesklé a potom nad tím začnu vážně uvažovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 proč vůbec chceš tmavit, k čemu to je dobré? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 tak je to vzhledově pěkný, v horkách v létě se to uvnitř tak nepřehřeje a je v autě víc soukromí...ale nechal bych zatmavit jen jak dělají ve škodovce originál, když zatmavujou. Ne nějaký extrém.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 a to jde někde koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 tak jsou firmy co to dělají, i ve škodovce ti zatmaví sklo, je to folie, třeba tohle http://www.autofolie-tonovani-autoskel.cz/znacka/skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Bez toho už bych svoje auto nechtěl, měl jsem to na posledních 3 autech a na každém dalším budou, jinak si tam připadám jak v akvárku. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 sice se tady odbočilo od tématu, ale nevadí :D No proto to taky chci zatmavit, jak říkáš, jako v akvárku si tam připadám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 asi do toho pujdu taky časem... předpokládám že musejí mít nějakej atest an přední skla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 na přední boční skla dávat nebudu. z výroby to je jakoby tónovaný lehce do zelena a na to už žádná folie být nesmí, policajti po tom jdou jak po uzeným... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 na přední boční skla dávat nebudu. z výroby to je jakoby tónovaný lehce do zelena a na to už žádná folie být nesmí, policajti po tom jdou jak po uzeným... Svého času neměli policajti certifikované ony měřáky, myslíš, že už mají?? Připadá mi dlouho klid po měření propustnosti fólií :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 no třeba všichni policajti nemají ty měřáky, ale na technické myslím jo a mohlo by se stát, že auto díky tomu neprojde technickou kontrolou. Řeknu to takhle, nevím proč u nás to každý furt nějak obchází, jednou je vydanej zákon na ty folie, tak se má dodržovat. V Německu nebo Rakousku, když tě chytí s foliema, tak ti odstaví auto a hotovo, tam se s nikým neserou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 uz se to tu rikalo!Meraky nejsou schvalene pro CR Ani na STK ani policie! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 přesně tak, pokud se někdo bojí at to nedělá, letos mě to nezajímá a příští rok, třeba možná, ale mám je tam a budu je tam mít pokud to pujde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Presne tak me ceka STK v cervenci a taky folie a ani nic jineho dolu nepujde! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Mám jen tuhle z mobilu :( . Zatím nebyl čas trochu to nafotit, tak snad to bude dostačující. Ahoj, musel si pri montazi predneho spoilera a zadneho difuzora davat dole narazniky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Ahoj ještě k těm foliím na Octu to budu dávat příští týden všude i do předu + černé sloupky. Mám to tak na myšákovi ke kterému to tam prostě patří a musí být (jsou fakt tmavé a dovnitř skoro nejde vidět) policajti čuměj ale nikdy nic no a technickou jsem dělal s foliema v dnešní době žádnej problém :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Aky mate nazor na tento difuzor?? Konkretne na ciernej Octavii ako je na obrazku. Dik za nazory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Za me ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Nikto viac?? Ide mi vlastne o to ze difuzor co som mal predtym mi zena zrusila a neviem ci sa bude dat demontovat bez nejakych stôp na narazniku alebo budem musiet kupim podobny tomuto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Za mě ano. A ještě 2 koncovky vpravo a zvednout výkon. Kdyby někdo testoval, jestli to není jen opti paket. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Za mě ano. A ještě 2 koncovky vpravo a zvednout výkon. Kdyby někdo testoval, jestli to není jen opti paket. :lool: No vykon mam uz zdvyhnuty ale s vyfukom asi nebudem experimentovat (resp. nemam momentalne peniaze nazvys). Myslis ze keby som ten difuzor dal do laku neposkodili by ho horuce vyfukove plyny resp. vyfuk?? samozrejme dik za kazdy nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Tak to nedokážu posoudit. Asi záleží na kvalitě provedení, jestli je trubka holá, nebo s kocovkou. Nafta nebo benzín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 No chcem original koncovku skoda a ide o naftu (1.9Tdi). Skusim sa spytat aj lakyrnikov u nas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Tady to je OK. 3.0 TDi, 230 KW, 650 Nm a má to i tažné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 difuzor ti neposkodi a pokud muzu poradit dej origo skoda difuzor a ne tento hnus! Ty mas predfl?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Jj mam predface .... s tym difuzorom to zatial vyzera 50/50 neviem sa rozhodnut, uvidim ked odoberiem ten prasknuty co pod nim bude :( Original Skoda asi na predface nerobi ziadny difuzor ze?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 A co ten praskly opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 A co ten praskly opravit Ten sa neda da dat dokopy, som rad ze zadny naraznik je OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.