ketys Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) Tak jsme v sobotu večer zdárně dorazili s Octou z Chorvatska, najeli jsme celkem 2017 km a bez chybičky :-) Druhý den na to jsem ji alespoň za tu dobře odvedenou práci umyl A ještě jedna fotka, jak to bylo na chvilku složeno :D To je jen se zavazadly, pak do toho ještě sedli dozadu 2 lidi a nebyla tam skoro mezera A ještě špionážní z místa Upraveno Srpen 26, 2013 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Parádní fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Luxusní zásoba na dovolenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Staropramen v kauflandu před dovčou za 7,90 :D tak jsem vzal 2 bedny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 A RUM - rozumně uložená měna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tož to je jasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak je rozebrana / připravená na montáž tempomatu, kterej dorazí zítra, tak snad všecko pujde a něco ještě před Žamberkem neposerem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Tak vše proběhlo vporadku a mužem to umyt na Žamberk! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Čaute chlapi, potřebuju se zeptat na radio (nebo spíš DVD přehrávač). V Žamberku vedle sebe stály 2 jedničkový octy s radii Pioneer, byly to LCDčka a parádně pasovaly do toho prostoru místo stávajícího radia a odkladacího prostoru. Týpek mi říkal možná i co to přesně bylo zač, ale měl jsem něco v krvi a vůbec si to nepamatuju, jen že to bylo Pioneer :D Nevíte někdo, co je to zač? Nebo nějaké jiné alternativní rádio, které do toho prostoru pěkně sedne a nikde nic moc nečouhá atd? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Už jsem si to našel, jsou to 2DIN rádia. Pěkná pálka celkem Jinak přemýšlím, co udělat s lištama vozu. Mám je takový zašlý už, naprd. Mám 3 varianty, buď je dát do barvy vozu nebo do černého matu anebo co si myslíte o černé klavírové?? Ta mě láká nejvíc, ale nevím, jak by to vypadalo na černým autě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 maš to pěkny fakt chybely jen ty kola, kola delaji auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 to je jasny, příští sraz to už bude :) já teď ještě zbytečně nechtel zahazovat dobry gumy, takže na příští sezonu jsou kola a podvozek jasná investice Ty máš Octu parádní, hlavně ten lak, co já bych za něj dal Ale radši mi poraď s těma barvičkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 ja nevim me se libi v laku mam předek zasek v laku sice predek od kaminku už u řidiče trefeny a zadni me nekdo odřel takže pujdou znova do laku, doma čekaji na lak boční lišty a par veci do interieru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 A co zkusit černý plastidip? Já do toho určitě půjdu, tak jsem zvědavej na výsledek. Jinak pokud lak, tak buď do barvy auta nebo černý klavír ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 (upraveno) Jo, ten plastidip je v úvahu, to je ta cerna matná uvidím,asi ho vyzkouším, zas tolik nestojí a když se mi to nebude líbit, tak hold lak Sent from my Nokia Lumia 720 using Tapatalk Upraveno Září 3, 2013 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Chlapi, kdo má EGR OFF hlásí mu VAG taky: 19561 - Prepinaci Ventil klapky v sani (N239) Preruseni/zkrat ke kostre P3105 - 35-10 - - - Sporadicky Nebo je někde připečenej drát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Chlapi, ještě jsem to teda nezkoumal na autě, ale jak vyberu zámky když je mám zaslepené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 EGR mám off a všechno v pohodě Pokud ti to píše sporadicky, tak myslím že jde o závadu, která tam byla, ale už není. Takže stačí vymazat přes VAG a už by se neměla objevit A zámky by měly jít vyndat úplně stejně. Povolíš ten šroub z boku dveří a pak to jde samo. Nemusíš nic študovat, rozebere to i děcko. Akorát potřebuješ dlouhej šroubovák, tuším že je tam torx. Edit: pokud jsi teda myslel vložku zámku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Jasně, myslel jsem vložku :) k EGR ta chyba právě vymazat nejde, musím se na to podívat jestli ty kabely nejsou nikdě připečený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Mě zase říkali že záslepka na egr by se dělat neměla,prej kvuli tomu že na turbo jde pak mnohem vetší teplo než normálně,a to prej nedělá dobře.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Spaliny jsou stejně teplý, akorát tam jde menší množství těch spalin, ale teplota je stejná. Takže si myslím, že tomu určitě neuškodíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 mi zase radil mechanik nezaslepovat pokud nejezdíš jako důchodce, stačí to čas od času prohnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Tak jsme s kamarádem podsvětlovali kliky. Mám to bílou, protože o dlouhých zimních chvílích si budeme hrát i s tlačítkama a všechno dávat do bílo-červené kombinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 To už je o hodně lepší , uděláš i foto za tmy jak to svítí? Věřím ale že to bude svítit perfektně a podle tvých představ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 luxus práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Ve tmě to svítí docela dobře, ještě teda nemáme dodělanej předek, ale asi o vikendu doděláme :) Vyfotit vam to nemuzu páč je holka v servise do zítřka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Tak Octa si zas vesele chrochtá ... jen mě serou ty kotouče. Kopou do volantu celkem fest. Zkusím ještě jednou ty Brembo Max, ale ted je vezmu od Jeldy a ne od pochybnýho Poláka Sice ma fakt levné díly, ale tady na tom šetřit nebudu. To zas bude pálka, 4x kotouč, destičky textar, krycí plechy co mam prohnilé ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 dej vetší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 O tom jsem taky přemýšlel, ale zas neseru prachy Libore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Doporučuju Ti pořádně zkontrolovat celou přední nápravu (ložiska, čepy, silentbloky) a až pak měnit brzdy. A při výměně nezapomeň koupit nové vodící čepy s manžetkama, pak perfektně očistit dosedací plochy pod kotoučema no a dobře kotouče zajet. Větší brzdy 288mm jak píše Libor jsou velice dobrou volbou, ale zase musíš sehnat těhlice a třmeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.