Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Je to doma :) jsem překvapenej, jaká to byla rychlost!

attachicon.gifWP_20140211_001.jpg

a došel navíc balíček s LEDkama z ebaye (poděkování patří Bajlovi, kterej poradil s výběrem), jsem vcelku spokojenej, všechno krásně svítí, ale budu muset objednávat ještě jednou, protože ve středovem svetlem mam tu prostrední sufitkou takovou, teplejší a já jsem takovej detailista, že mi to vadí :-D

A provedu test LED do zpáteček, zatím nejslabší světlo vydává 27 SMD vpravo, takže tu někomu daruju. Mezi zbylýma dvěma se nemůžu rozhodnout, obě svítí opravdu pěkně, takže to vyhodnotím až večer, za tmy :)

attachicon.gifWP_20140211_002.jpg

Jo má ho koukej :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Nic moc se u nás neděje, máme jen plynové vzpěry kapoty... začne zkouškový, dělám semestrálky, takže Octa jen slouží a zlobí. Vytekl mi radiátor, takže probělh servis. Pořád mi něcou bouchá v nápravě při zatočení doprava a už je skoro všechno kromě hřebenu vyměněný :-/ Příští pondělí jde do servisu znova ...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Tak to bude ono a je to uplne normalni, to dela u kazde klimatizace. Je to vlastne zkondenzovana voda z vymeniku, ktera potom pres tu trubicku kape pod auto, takze kdyz budes chvili stat na miste se zapnutou klimou, tak budes mit pod sebou louzi vody, ale jak jsem psal, je to uplne normalni a klimu muzes vesele pouzivat dal ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...