Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Tak dneska olej Valvoline 5W-40 Synpower a zase na chvíli klid. A mám prosbu na někoho s etkou...potřeboval bych zjistit čísla tady toho nahoře, z čeho mi docela nehezky prolíná olej ...
WP_20160322_001.jpgWP_20160322_002.jpg

A potom dotázek, z čeho to prolíná tady? Těsnení vývěvy jsem zkoušel měnit a nepomohlo...

WP_20160322_003.jpgWP_20160322_004.jpg

Odkaz ke komentáři

To mi nepomohlo právě :(

Lukas605: a s olejem jsem spokojenej, už jsem ho zkusil předchozí výměnu ... na magnatec jsem moc neslyšel chválu, hlavně když jsem dělal tu rozborku motoru, tak ať se mu dobře vrní :) ... tak tento by měl být v pohodě podle dieselpower fora a i mě se zdá, že to má kultivovanější chod

Odkaz ke komentáři

Ketys: díky za info :) mě bylo ještě přímo od jaknaauto.cz doporučen tento olej: http://jaknaauto.cz/Produkty/MOTOROVE-OLEJE-C54/DLE-NORMY-Mercedes-Benz-C144/MB-229-3-C165/Sunoco-Synturo-Gold-5W-40-5L-P132/ prý je ještě o něco lepší než Valvoline 5W-40 Synpower, tak nevím no. Každopádně budu v červnu měnit a už nechci Castrol, tak se ptám po jiných, méně známých a myslím, že budou ještě lepší než předražený Castrol nebo Shell :)

Odkaz ke komentáři

Hmm, tak ten vůbec neznám :D ... taťka s bráchou si právě lejou valvoline do motorek, doporučil jim to machr přes motory, když se bráchovi pokazil na R1čce, tak jsem se díval po alternativách do aut a na DP foru ho doporučujou taky, tak myslím, že s ním chybu nedělám :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...