Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Takže si je zabalíš a budeš dělat pod stromkem překvapenýho, jo? :D Nechal sis pustit i nějaké reproduktory na tom jejich panelu popř. ty vytlumený/nevytlumený dveře z OI?

Ohledně zadních výškáčů, tak ty jednoznačně odpojit, protože už z výroby jsou nesmyslně umístěný a pak by jsi měl zadek převýškovanej :)

Odkaz ke komentáři

Jo, měli tam 3, ty Match, Renegade a ještě něco .. ale stejně jsem vzal Gladen :D Vytlumeny dveře jsem si pouštět nenechával, protože to budu řešit až na jaře, tak pak si to nechám pustit :)

Jinak repráky jsem teda pod stromečkem našel, takže je můžu instalovat :D :D Má cenu tam dávat MDF podložky? Na ahifi dozadu žádný nemají, tak nevím ... a existují nějaký redukce, abych nemusel ty kabely stříhat?

Odkaz ke komentáři

Měl sis nechat pustit ty dveře, aspoň by jsi měl brouka v hlavě a těšil se, až budeš mít vytlumený dveře, protože když jsem slyšel ten rozdíl, tak jsem tam stál s otevřenou hubou a nevěřil vlastním uším ;)

Renegade mám ve předu a nehrají vůbec špatně, ale pokud někdy budu měnit ještě předky, tak půjdu určitě do Gladenu, protože jsem si je nechal pustit na tom panelu a fakt bomba :palec:

Ohledně podložek, já je teda mám a řekl bych, že je to s nima lepší, ale kde se dají teď koupit netuším (jestli vůbec). Já jsem je kdysi bral od Fancarhifi http://www.fancarhifi.cz/MDF-redukce-c40_201_2.htm a ty kroužky dřív vyráběl brácha toho prodejce. Mám od něj i přední MDF podložky, které jsou kvalitou někde jinde než co se prodává, ale ty už ten jeho brácha asi taky nevyrábí :( .

Nevím jaký koncovky vzadu jsou (já tam mám normálně fastony), ale některý z těchto redukcí https://www.ahifi.cz/adaptery-k-repro-konektoru-skoda/ pasovat určitě budou ;)

Pak dej teda vědět, jak jsi s nima spokojenej ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

hele kluci zapojil jsem to, ale byly tam vlastně 2 konektory (celkem teda 4 drátky), takže jsem to napíchl na 2, na který hrály ty původní ... ty 2 další, to je jen pro výškáč ve dveřích, že? to můžu normálně nechat slepý...ono to teda obojí má stejnou barvu vždycky, tak jsem moc nevěděl, ale kdybych to zapojil špatně, tak by to asi nehrálo :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Díky ... hele vůbec to nešlo, vždycky mi prasklo to plexi (u první sady), takže jsem objednal ještě jednu sadu a u té jsem tu zadní část rozřezal a odlepuju po kouskách, abych to plexi neprasknul :D

Zdarec!

Prosimte, kde jsi sehnal ty plexi na blinkry? Nemůžu je nikde sehnat.. nebo jsi kupoval komplet blinkry, rozlepoval to a použil jen plexi?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...