Konny Odesláno Prosinec 23, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2016 Takže si je zabalíš a budeš dělat pod stromkem překvapenýho, jo? :D Nechal sis pustit i nějaké reproduktory na tom jejich panelu popř. ty vytlumený/nevytlumený dveře z OI? Ohledně zadních výškáčů, tak ty jednoznačně odpojit, protože už z výroby jsou nesmyslně umístěný a pak by jsi měl zadek převýškovanej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 Jo, měli tam 3, ty Match, Renegade a ještě něco .. ale stejně jsem vzal Gladen :D Vytlumeny dveře jsem si pouštět nenechával, protože to budu řešit až na jaře, tak pak si to nechám pustit :) Jinak repráky jsem teda pod stromečkem našel, takže je můžu instalovat :D :D Má cenu tam dávat MDF podložky? Na ahifi dozadu žádný nemají, tak nevím ... a existují nějaký redukce, abych nemusel ty kabely stříhat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2016 (upraveno) Měl sis nechat pustit ty dveře, aspoň by jsi měl brouka v hlavě a těšil se, až budeš mít vytlumený dveře, protože když jsem slyšel ten rozdíl, tak jsem tam stál s otevřenou hubou a nevěřil vlastním uším ;) Renegade mám ve předu a nehrají vůbec špatně, ale pokud někdy budu měnit ještě předky, tak půjdu určitě do Gladenu, protože jsem si je nechal pustit na tom panelu a fakt bomba :palec: Ohledně podložek, já je teda mám a řekl bych, že je to s nima lepší, ale kde se dají teď koupit netuším (jestli vůbec). Já jsem je kdysi bral od Fancarhifi http://www.fancarhifi.cz/MDF-redukce-c40_201_2.htm a ty kroužky dřív vyráběl brácha toho prodejce. Mám od něj i přední MDF podložky, které jsou kvalitou někde jinde než co se prodává, ale ty už ten jeho brácha asi taky nevyrábí :( . Nevím jaký koncovky vzadu jsou (já tam mám normálně fastony), ale některý z těchto redukcí https://www.ahifi.cz/adaptery-k-repro-konektoru-skoda/ pasovat určitě budou ;) Pak dej teda vědět, jak jsi s nima spokojenej ;) Upraveno Prosinec 26, 2016 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 hele kluci zapojil jsem to, ale byly tam vlastně 2 konektory (celkem teda 4 drátky), takže jsem to napíchl na 2, na který hrály ty původní ... ty 2 další, to je jen pro výškáč ve dveřích, že? to můžu normálně nechat slepý...ono to teda obojí má stejnou barvu vždycky, tak jsem moc nevěděl, ale kdybych to zapojil špatně, tak by to asi nehrálo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Tak jsem využil akce na Ahifi 3+1 tlumení zdarma a nakoupil jsem matroš na přední dveře, že si to schovám a pak dokoupim podložky a repro, až to budu na jaře dělat :) 16x https://www.ahifi.cz/tlumici-material-silent-coat-m2.html a 1x https://www.ahifi.cz/tlumici-material-gladen-aero-wave.htmlza pěkných 1 287 Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Parádní materiál za fajn cenovku ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2017 Jojo, už jsem si to přivezl :D teď se ještě musí udělat venku teplo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Kdyby někdo měl zájem o moje letňáky, tak je asi pustím do světa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Už máš náhradu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Asi jo, vybíral jsem mezi 2 variantami, tak uvidíme ... jestli třeba vůbec budou dostupný :) a taky jestli prodám kola :) ... a hlavně jak jsem včera na sraze říkal, že na to seru :D :D achjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 (upraveno) No jo, člověk míní, život mění... Co jsi vybral? Já budu dávat Tomasony TN1. Sice jen 17", aby byl trochu snesitelnej komfort, ale i tak se na ně už těším. Upraveno Březen 12, 2017 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Tomasony jsou krásný kola, taky jsem je kdysi chtěl, ale v 18" jsem se bál 8,5J ET30 :D Parádu to určitě udělá :) Co jsem vybral asi ještě neprozradím, leč bych nechtěl být za tlučhubu, kdyby se to nepovedlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Tajemnej jak hrad v Karpatech :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Díky ... hele vůbec to nešlo, vždycky mi prasklo to plexi (u první sady), takže jsem objednal ještě jednu sadu a u té jsem tu zadní část rozřezal a odlepuju po kouskách, abych to plexi neprasknul :D Zdarec! Prosimte, kde jsi sehnal ty plexi na blinkry? Nemůžu je nikde sehnat.. nebo jsi kupoval komplet blinkry, rozlepoval to a použil jen plexi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 2. varianta je správně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HunGry Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Uuhh... tak to abych si koupil radši tři :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 já koupil 4 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 To jsem neslyšel, že na to sereš....a to máš štěstí, protože bych ti to vysvětlil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Co bys mi vysvětlil? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Že to jsou jen řeči, kterým sám nevěříš ;) Víš kolikrát jsem to už říkal já, a že to prodám, a tak....a pořád mi to nedá a něco s tím vymejšlím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Za to může ten sraz :D kdybych zůstal doma, tak nevymejšlim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 jasny, sved to na nas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 Nějakej Brňak s cestou do Prahy nebo Pražák s cestou do Brna? Potřeboval bych z Prahy stáhnout spojku na stage II [emoji1]diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 kola fuč ... jedna éra končí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 A co náhrada, máš vybráno ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 jj, snad budou skladem teda ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Budeš napínat nebo nahodíš nějaký foto předem ? :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 nn, říkám, že nevím, jestli budou :D ale budou to 8.5x18 ET 35 teda ... chvíli jsem měl nutkání dozadu dát 9.5, ale mám to moc vysoký na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Už se těším na nějaké fotečky ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Tak nenapínej a ukaž něco :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.