Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Dával jsem Ate + Ate Ceramic, abych nemusel tak často mýt kola :D Ještě si to nesedlo, pak to zajedu a dám vědět, jaký cítím rozdíly :) Díky chlapi :) Jinak kdyby někdo chtěl ... mám 288 držáky (a zimmerman sport kotouče, co ještě něco odjedou) :D ale to asi nikdo neshání

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Omastuju Ipou, sředěnou s vodou tak 1:3-4 cca [emoji846] konny ja s tím autem taky jedním každý den, holt včera jsem udělal přípravu před lestenim, byl s tím pryč a dneska jsem lestil a vosk [emoji1] jinak zítra další vrstva a interiér [emoji41]a diky za slova chvály, těší mě to [emoji846]

Odkaz ke komentáři

Ja tam teda vidim nedokonalost laku je teda obrovska pomalu pres cely foto :D jinak pekny zrcadlo ;) jinak kdyby si mel zajem o autokosmetiku tak mam moznost sehnat znacku Pedzold's za rozumnej price a dela se s tim suprove sam jsem mohl otestovat ted na svym ;)

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak včera mrcha trosku pozlobila, dostal jsem pod plným plynem do kopce nouzak ... tak jsem zastavil na nejbližším parkovišti, koukám a vidím, ze jedna prepadova hadicka uz docela solidně propouštěla naftu (zteřely uz byly všechny...). Tak jsem ještě po cestě stihl mechanika na dílně, poprosil jsem ho o výměnu a uz je zas všechno vpořádku [emoji846] tak jen doporučení, kdo je ma uz taky dost špatný, preventivně vyměňte [emoji846]

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...