xshreck Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 tak jsem si vcera koupil boty Alpine pro a triko Klimatex na lyze a popripade i na kolo tak jsem zvedav na funkcnost, kterou u obojiho vyzkousim hned v patek :-) Máš foto botů? .-) a cenu? Já teď poslední dva roky míval alpinky s Vibramkou ... perfektní boty žádné tolik nevydržely. A nevím co si koupit teď Jestli merely, alpiny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Není to oblečení ale na Outdoor se to hodi..:( co na to rikate..? mate nekdo nejaky jiny tip..? STAN Spacák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Kdyz stan, tak Jurek. Kdyz spacak s dutym vlaknem, tak Primu. V tomhle bych do supermarketovych znacek typu Husky, Loap ale i Hannah nesel. Zvlast u stanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Já teď můžu doporučit tenhle spacoš Mám ho doma chvilku,ale co zkoušeli kluci tak naprosto super. Kor za ty peníze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Kdyz stan, tak Jurek.Kdyz spacak s dutym vlaknem, tak Primu. V tomhle bych do supermarketovych znacek typu Husky, Loap ale i Hannah nesel. Zvlast u stanu. No ..stim stanem byl znamy uz nekolikrat v Tatrach.. i Alpach..a pak projel i Norsko.. a nikde nebyl problem..pri silnem vetru drzezl..pri prudkem lijaku nepromokl..tak nevim..a LOAP neni supernmarketova znacka..nebo jako myslis nekde TESCO apod..? tak to sem tam nikde nevidel... A navic je to pro me dobre v tom ze bych to mel za polovic..vse co bych chtel z LOAPu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Kdyz stan tak Pinguin nebo Jurek Spacak ... zalezi na jeho vyuziti kam to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Psal jsem to uz treba z toho duvodu, ze cokoliv se ti na stanu od Jurka podela - proseknes podlazku (treba mackou), zlomis prut, kus tropika ti chytne od varice a ja nevim co jeste, tak ti u Jurku obratem a za par susni opravi. Uz ti vyrobce ktery sije - resp. nakupuje - u sikmookych soudruhu - bohuzel neposkytne. A opravdu - LOAP, HUSKY, zcasti i Hannahn u mne jsou supermarketove znacky. Aspon jedna rada - podivej se zejmena na parametry podlazky - tj. nepropustnost. To byl treba duvod proc, kdyz jsem kupoval expedicni stan do hodne vyskokych hor, vyhral Jurek nad nejlepsim Hannahem. Jo a jeste jedna vec - u tech Jurku si muzes nechat usit stan na zakazku (barva tropika,....) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Volovec : souhlas ... jinak to same plati pro znacku Pinguin, proste ceska firma co dela kvalitni zbozi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Jeste jeden tip : http://www.outdoorforum.cz Jsou tam sekce venujici se jak spacakum stanum atp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jasne ja to beru..ale ten stan stoji 5tisic.. ja ho budu mit za 2a pul tisice..a v teto cenove kategorii pochybuji ze bych sehnal lepsi.. do vysokych hor uplne ani nechodim.. spise jen tak turistika atd ale kdyz mam moznost mit v LOAPU 50% slevu na cely nakup tak si to koupim tam asi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 (upraveno) Pinguin mohu jen doporučit, kupoval jsem tenhle: http://iqsport.cz/item/pinguin-base-camp/c...any/group/stany http://www.pinguincz.cz/index.php Upraveno Duben 10, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jasne ja to beru..ale ten stan stoji 5tisic.. ja ho budu mit za 2a pul tisice..a v teto cenove kategorii pochybuji ze bych sehnal lepsi.. do vysokych hor uplne ani nechodim.. spise jen tak turistika atd ale kdyz mam moznost mit v LOAPU 50% slevu na cely nakup tak si to koupim tam asi.. Pak je zbytecne se tu ptat, kdyz si stejne rozhodnutej pro neco u ceho pisou ze dostavas 50% slevu. Nekdo kouka na cenu nekdo na kvalitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 ..A znas lepsi stan za 2500kc nez je ten loap: hod sem odkaz..rad se podivam..rozhodnuty nejsem.. a prednejsi je pro me kvalita jenze kdyz nebudu jezdit na expedice tak to nemusi byt az zas tak velka kvalita... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Tak je to tu pekne dlouho mrtvy, proto ozivim, premejslim o nejakejch novejch slupkach na nohy, protoze Garmonty co sem mel vyreklamovany a penize vraceny, s toudle znackou ma cim dal tim vice lidi problemy, takze shanim neco noveho. Co mate v cem chodite ? Premejslim o Meindl Vakuum GTX : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Mám tyto botky, nosil jsem je v zimě a jsem spokojen : http://www.sport-lyze-kola.cz/outdoor/boty...packer-mid-gtx/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 no nevím srovnávat Solomony s Meindlem snad ne !! Meindl Vakuum je trošku jinde. Osobně jsem na Meindlovky neslyšel negativní názor, chodí v tom i Šimánek na cestách. Rozhodně výborná volba na Dolomity, Tatry apod.. Mám staré LaSportivy celokožené s GTX maximální spokojenost a nově Reichle (kůže/textil), ale ty mi sedí méně střihem. Bral jsem je jako lehčí boty na podzim/zimu a lehký terén max. denní výlet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Jojo to souhlas, Salomony jsou skutecne pouze tak na zimu do toho mesta, sou to hrozne mekky boty, do hor dost nepouzitelne. Na ty Meindly se zkusim zajet podivat do PHY, mela by tam byt podnikova prodejna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 přesně jak píšeš. mám Solomony běžné sportovní boty a ta měkkost je až příliš velká. Příští boty Solomony nebudou :D Jinak Meindlovky používala Německá armáda a také SUI celní správa apod.. Na duho stranu negativum je vyšší cena :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.