peteres Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ahojte všichni, sháním pro kolegu pružinu dorazu zámku O1 asi i F1 bude mít stejnou, která je uvnitř zámku, kde jsou mikrospínače, po dlouhém hledání problému se zamykáním jsme přišli na to, že jedna ze dvou pružin je na maděru a není k sehnání, určitě někdo z Vás, kdo měnil zámky má doma nefunkční zámek, tak bych prosil o pomoc, abych kvůli takové drobnosti nesháněl nový zámek. Díky této pružině nejsme schopni dveře zamknout. Děkuju moc Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Určitě možno i Seat a Audi ... nikdo nemá zničený zámek po výměně? Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Stále aktualní ... Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 up, navrhněte cenu ... Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Jakej zámek? Faceliftovej zelenej nebo předface černej. Každej má trochu jiný střeva. Zámky tu mám pokud by to byl černej můžu poskytnout. Nejlíp by bylo mi hodit nějaký foto co konkrétně potřebuješ. Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Ahoj, je to OI r.v.2003 tzn. face, nicméně zámky by měly snad být stejný krom elektroniky, pružiny dle obrázku z netu, kde jsem označil ty pružiny,stačí mi jedna, nebo i celý nefunkční zámek ... Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Rozdíl je snad jen v těch ozubenejch kolečkách (velikosti) Můžu ti poslat celej ten plastovej díl i s pružinama co jsi označil. Je z černýho předface zámku. Pošlu ti to i s tím plastem jen bez tý šroubovice s kolečkem to by bylo moc velký do obálky. Pošli mi do PM adresu kam to poslat. Poštovný bude pár korun, tak peníze neřeš nic za to nechci. Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Velké dík Fextovi, pružiny jsou na místě a auto už jde zamknout ... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky