Kyselinka Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Baumax, Hornbach? Take nieco tam urctie musia mat 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 našel jsem to googlem tady http://shop.elnas.cz/1799-WOLFCRAFT-3253000-Sada-3-frez-stopka-do-vrtacky.html akorát v sadě s dalšími dvěma nástavci, já mám jen jeden, viz. http://www.narzedziak.pl/wolfcraft-frez-pilkowy-do-drewna-45x1-2-mm-3270.html 0 Quote Link to comment
marian.marcin Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 V Hornbachu ju majú určite, pred včerom som ju tam kúpil Wolfcraft s tromi nádstavcami ;) 0 Quote Link to comment
Petmen Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 skousel je nekdo rozlepit v troube?? mlhovky na fl jsou. ze by to pak byla cistejsi prace nez to rezat :-) a delal nekdo xenony? 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Já jsem to zkoušel, ne přímo v troubě, protože tak velkou troubu nemáme, ale horkovzduškou. Ten tmel nebo lepidlo nebo co to je, na teplo vůbec nereagoval. Měl jsem zkušební rozbité světlo, tak jsem s ním mohl dělat různé pokusy (teplo, kyseliny, odstraňovač silikonu) a nic nepomohlo. Rozřezání je prostě nutné. Co se týká xenonů, tak postup je stejný. 0 Quote Link to comment
Tachos Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=JgcjZPD9MQ4 Tady to borec dela v papirove krabici s nejakyma prepazkama a horkovzduskou. 0 Quote Link to comment
Marťas Trotl Bellinda Amok Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Ahoj... Můžu se tě zeptat jak jsi na tom s mlžením světel při deštivém počasí??? Mám taky vylakovaný světla do černo-žlutý, akorát xenony, od tý doby co se do nich šáhlo tak se mlží... Podařilo se je rozlepit bez řezání, postupným vydlabáním silikonu... 0 Quote Link to comment
Karbi 69 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Ahoj, co se týče masky, tak to je pouze v horní části přelepené nebo jeto takový typ?? 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=JgcjZPD9MQ4 Tady to borec dela v papirove krabici s nejakyma prepazkama a horkovzduskou. to jsou francouzsky lampy, to je jina liga.. 0 Quote Link to comment
Tachos Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Zkousel jsem v troube nebo v te papirove krabici rozlepit vice svetel. Jdou snad vsechny rozdelat jen ne z dvojky facelift. Tam se to musi opravdu vsechno manualne rozlousknout. Jeste je sance si koupit činy za 1700kc a ty urcite nebudou lepeny timhle tvrdym lepidlem. Po upravach ty svetla vypadaji fakt hezky. Policajti me spis zastavovali aby se podivali? . 0 Quote Link to comment
Tachos Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Trosku jsem si zase hral. Chtel jsem jeste vybrousit napis Skoda co je na boku ale to je sakra pakarna tak to asi necham tak. Jeste jsem vymenil hlavni cocky z fabie2 za bi 7 a dal do nich cervene Devil krouzky tak snad do tydne predvedu vysledek. Tady uz konecne svetla v provozu. 0 Quote Link to comment
Vladimír Vráb Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Mozem sa opytat co tam mas za ledky? Ja som si dal ledky z chiny tie 60cm pasiky ale cez den je to slaboticka :((( 0 Quote Link to comment
Stackle Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Dokázal by jste mi někdo poradit, kam zapojit ty ledky co svítí červeně v té čočce ? Odkud to napájíte ? Děkuji 0 Quote Link to comment
Papik Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Tak jen pro info ohledně PČR a pojišťovny při nehodě: Stala se mi menší nehoda kdy jsem nedostal prednost a při ni prasklo i plexi od světla. Každopádně dopravka nic netěšila, likvidátor jen konstatoval ze dostanu nové origo světlo. A hotovo :) 0 Quote Link to comment
Enemy5 Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Jak se na tvojí úpravu LEDek ve světlech tváří řídící jednotka kontroly praské žárovky ? A jak je řízený blikání směrového světla ? Dělá to jednotka, že posílá impulsy a nebo je ve světle nějaká elektronika která si to řídí ? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts