Jump to content

Rozebrání světel OII FL

Libor F.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...

Já jsem to zkoušel, ne přímo v troubě, protože tak velkou troubu nemáme, ale horkovzduškou. Ten tmel nebo lepidlo nebo co to je, na teplo vůbec nereagoval. Měl jsem zkušební rozbité světlo, tak jsem s ním mohl dělat různé pokusy (teplo, kyseliny, odstraňovač silikonu) a nic nepomohlo. Rozřezání je prostě nutné. Co se týká xenonů, tak postup je stejný.

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Zkousel jsem v troube nebo v te papirove krabici rozlepit vice svetel. Jdou snad vsechny rozdelat jen ne z dvojky facelift. Tam se to musi opravdu vsechno manualne rozlousknout. Jeste je sance si koupit činy za 1700kc a ty urcite nebudou lepeny timhle tvrdym lepidlem.

Po upravach ty svetla vypadaji fakt hezky. Policajti me spis zastavovali aby se podivali? .

• 1 month later...

Trosku jsem si zase hral. Chtel jsem jeste vybrousit napis Skoda co je na boku ale to je sakra pakarna tak to asi necham tak. Jeste jsem vymenil hlavni cocky z fabie2 za bi 7 a dal do nich cervene Devil krouzky tak snad do tydne predvedu vysledek.

Tady uz konecne svetla v provozu.

post-45048-0-16693900-1468780046_thumb.jpg

post-45048-0-18347200-1468780064_thumb.jpg

post-45048-0-06060100-1468780082_thumb.jpg

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Tak jen pro info ohledně PČR a pojišťovny při nehodě:

Stala se mi menší nehoda kdy jsem nedostal prednost a při ni prasklo i plexi od světla. Každopádně dopravka nic netěšila, likvidátor jen konstatoval ze dostanu nové origo světlo. A hotovo :)

• 4 months later...

Jak se na tvojí úpravu LEDek ve světlech tváří řídící jednotka kontroly praské žárovky ?

A jak je řízený blikání směrového světla ? Dělá to jednotka, že posílá impulsy a nebo je ve světle nějaká elektronika která si to řídí ?