LUKY-OO7 Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 myslim ze tej podobnosti tam je ... predne svetla palubovka (sportage 3) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 http://www.autoweb.cz/skoda-kodiaq-objednavky-od-rijna-ceny-srovnatelne-se-superbem-a-bude-i-sportline/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Tady moc pekne video: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 tak Rasťo je najlepší. Jeho videa pozeram najradšej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Jsem vazne zvedavej az ho uvidim zive. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Je to pěkný, na ryby akorát, nemusel bych ani sklápět sedačky, když mám delší pruty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 V te cervene vypada na prvni pohled paradne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Dneska jsem ho viděl na živo a je to mazec. Sice měl pravostranný řízení ale málem jsem si krupnul. V první chvíli a z profilu jsem myslel že je to Fiat Freemont nebo jak zmínil Cosby Jeep Cherokee ale potom se ke mě natočil čelem a byl tam. Jen škoda že mi zakázali používat autokameru a fotit jsem nestilh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 ta cervena je nejhezci, v ty barve seda / modra se mi vubec nelibi. cerny bude skoro o nicem podle me. no jsem zvedav, takovy cerveny nebo jinak vyrazen barevny ve sportline by se mi libil v roce 2018 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Září 7, 2016 Sdílet Odesláno Září 7, 2016 je to ozaj taky mix roznych znaciek.. nevyzera zle, ja mam rad take farby ako cierna a seda na aute, ale tato skodovka v sedej je des.. :-S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Naživo to nevypadá vůbec zle !! Musím říct že bílá a červená je asi nejhezčí . Nejvíc vyniknou proporce a linky toho auta . Ale sto lidí sto chutí . Proháněj se kolem nás pořád viz. odkaz . http://orlicky.net/?id_zpravy=11547167091473368287 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Teda ty svtla v tom narazniku sou teda ale fakt hnus ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 asi bych Michale taky volil jinak ..... Tiguan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Tiguan je ale mensi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 to sice ano, ale jen na délku a na rozvoru, konkrétně rozvorem je delší o 10 cm, takže pak i kufrem na délku, šířkově jsou stejný, já bych třeba tohle neřešil ..... protože Tiguan má cca rozvor jako oktávka, což je dost místa vzadu a posuvnou zadní lavici, která kufru prospívá ...., ale to jen na okraj, prostě se mi Tiguan líbí víc jak zvenčí, tak zevnitř a hlavně má kulatý výřezy blatníků pro kola,což se mě osobně líbí víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Září 11, 2016 Sdílet Odesláno Září 11, 2016 mne sa osobne veľmi nepáčia tie plasty v prednom nárazníku. Príde mi to ako nedorobené a trebalo rýchlo auto predstaviť tak to nejako poplatali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 tom tak to je vec nazoru mne to pride ako kombinacia viacerych aut dokopy. Originalita sa tam dako straca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 12, 2016 Sdílet Odesláno Září 12, 2016 asi bych Michale taky volil jinak ..... Tiguan Ten se mi taky líbí víc, v bíle je super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindrous Odesláno Září 16, 2016 Sdílet Odesláno Září 16, 2016 https://www.novinky.cz/auto/414939-skoda-kodiaq-ma-byt-v-evrope-k-mani-za-662-tisic.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 Mne se to auto libi. A ten bezovej interier paradni;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 béžovej interier je parádní, skoro na všech autech, škoda těch "velkých" výdechů vedle navi, které ji tak trochu odsunují do pozadí, na tý boční fotce je přesně vidět, proč se mi nelíbí lichoběžníkové výřezy blatníků v podání Kodiaqa, resp. umístění kol v nich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 Ty kola vypadají divně hlavně z toho důvodu, že jsou jednak brutálně utopený a navíc vzhledem k obrovskýmu autu maličký. Jako kolečka od kočárku. Ale s tím by se dalo pracovat. Nebál bych se auto o 5 cm zvednout, hodit pořádný podložky pod disky a dát na to nějaký pěkný AT gumy (lehce offroad stylizace), nebo podstatně větší disky s výrazně menším ET a nízkoprofilovou gumu (sportovně-SUV stylizace). A byla by to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2016 Sdílet Odesláno Září 17, 2016 Ty kola vypadají divně hlavně z toho důvodu, že jsou jednak brutálně utopený a navíc vzhledem k obrovskýmu autu maličký. Jako kolečka od kočárku. Ale s tím by se dalo pracovat. Nebál bych se auto o 5 cm zvednout, hodit pořádný podložky pod disky a dát na to nějaký pěkný AT gumy (lehce offroad stylizace), nebo podstatně větší disky s výrazně menším ET a nízkoprofilovou gumu (sportovně-SUV stylizace). A byla by to pecka co sem viděl ve Kvasinách, tak tam měli připravený 20" a 19". ale jestli budou v realitě, těžko říct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Jako 20 kola bych viděl jako max., víc tam asi dávat nebudou, nakonec i Tiguan má max 20-ky, jenže ani rozměr kola příliš nepomůže tomu asymetrickému výřezu blatníku vůči ose kola, podobně to má i Yeti, ale ne tolik a zbytek karoserie to maskuje, předchozí Tiguan to měl taky tak, naštěstí nový - současný to má už dokulata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 20" budou normálně volitelný v konfigurátoru a dokonce by do budoucna měli být na přání i 21", ale zatím to není jistý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Ten se mi taky líbí víc, v bíle je super. . Ale musi to byt v R-linu. Bez toho je to auto takovy nezajimavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Jako 20 kola bych viděl jako max., víc tam asi dávat nebudou, nakonec i Tiguan má max 20-ky, jenže ani rozměr kola příliš nepomůže tomu asymetrickému výřezu blatníku vůči ose kola, podobně to má i Yeti, ale ne tolik a zbytek karoserie to maskuje, předchozí Tiguan to měl taky tak, naštěstí nový - současný to má už dokulata. no hlavně pak to bude mít dynamiku jak trabant :D šírka pneu by měla být 235/50 a u 20" 235/45. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 18, 2016 Sdílet Odesláno Září 18, 2016 Máro, ještě si v tom nejel a už víš jakou to bude mít dynamiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.