Přejít na obsah

Blbne centrál za řidičem

x-law

Doporučené příspěvky

Zdravim lidi, potřeboval bych pomoct. Mam octavii 1 2003 a když zamykám dveře DO normálně se zamknou, ale když zamknu znova, tak ve dveřích za řidičem se mi dveře odemknout. Zámek jsem měnil, ale chyba neodstraněna. Nevíte čím to může být? Mám nastaveno, když jedu 20 km/hod tak se mi auto zamkne, ale ty zadní dveře se zamknou a hned odemknou. A když na DO odemknu jen kufr, tak se mi taky odemknou i ty dveře vzadu :-D Prosím o radu.

Odkaz ke komentáři

Čau

Tak přesně tenhle problém jsem měl do včera na LZ dveřích taky. Stejné dveře stejný problém. Mám nově aktivováno rovněž zamčení za jízdy a při zamykání auta zvenku jsem musel klíčem (nemám dálku) otáčet třikrát než se rozblikala kontrolka na řidičovejch dveřích.

Ovšem začnu trochu odzadu :rolleyes:

Na PZ jsem problém nemě, ale řekl jsem si že i tam dám novější zelenej zámek. Po výměně mi dveře po zamčení a odemčení centrálem nešly otevřít zvenku. Zjistil jsem, že mechanismus (viz foto) má krátkej chod (nechával jsem zámek vyvěšenej na dveřích jen připojenej na kabelu a byl tam značnej rozdíl oproti starýmu). Vrtal jsem se v tom dvě hodiny a pak spíše ze zoufalství jsem prohodil onen mechanismus včetně pružinek ze starýho zámku a ono to začlo fungovat.

Teď k tomu LZ: Zde se závada vyřešila výměnou zámku za zelenej, ale drobnej problém tam asi je a možná stejnej jako u toho novýho PZ. Vypadá to, že má taky kratší chod jelikož kolík u okna nevyjíždí tolik co by měl a tudíž budu prohazovat rovněž onen mechanismus.

Možná stačí přehodit pružinky.

Tak pro inspiraci ... můžeš to taky zkusit třeba ti to pomůže :palec:

(Na fotce je jen pro náhled fotka předního zámku)

EDIT: Tak jsem prohodil mechanismus i na LZ a zámek má rázem delší chod a vše již funguje normálně. :palec:

post-17696-0-01949600-1367767810_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...