Cardomain Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Představuji své vozítko,jsme spolu od konce Února, něco jsme už spolu zažily..např. svatbu,ale také i reklamaci.. Je to 1.4 TSI ve výbavě Elegance Plus, na origo 18" s velkorysou příplatkovou výbavou, Bezklíčové odemykání, Samo zaparkuje, Webasto na DO, výhřev sedadel i vzadu, výhřev čelního okna, Xenony s LED + zadní LED, Kůže+Alcantara, Hudba CANTON, Vše v El. to vše stojí opravdu za zmínku...motor postačí až až, na zabití mám Fabii I RS 166,2kw DYNOTECH, pro výlety s rodinou OIII v této kombinaci ideál. Stihl jsem již také Fólie na všechny okna, Sportovní podvozek H&R, alu kola Barracuda KARIZZMA 8,5x19" ET45, podložky vzadu 5mm H&R Auto považuji za nejlepší co kdy škodovka vyrobila, mohl jsem si koupit za ty peníze i jiné,ale proč? Snad se líbí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 krásný povoz, výbava tež nemá chybu. Ať slouží jak má :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tak tohle je nádherná kombinace barvy jak exteriéru tak i interiéru ! To by se mi taky moc líbilo. Špičková výbava ! Co jsi musel reklamovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 nádherná , ať slouží.... Takhle to vypadá krásně ale není to trošku hopsačka po těch našich silnicích??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Jó tohle jóó 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Je moc hezká ale psát že to je to nejlepší co ŠA vyrobila? No nevím,nevím.Ukážou prodejní čisla během několika měsiců :) At Ti to dobře slouží bez vážnějších poruch P.S jen pro zajimavost-s jakou pruměrnou spotřebou ten motor dokáže jezdit? Myslím tim dlouhodobý průměr.Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Vzhledove je ten exterier moc povedeny, pekne sladeno...Hned to vypada jako poradne auto, kdyz je to na pruzinach H&R...At slouzi Jinak bych zredukoval ty napisy na zadi...az moc nalepek A dal bych zadni drzak SPZ pryc a ten predni tam ani nema spravne byt ne!!Kvuli aktivni kapote... Btw zda se mi to nebo sedacka ridice uz je spinava? Ta alcantara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Naaadherna okta a jeste k tomu uz poladena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Asi první ponížená O3 v ČR :) Má to styl. Taky se mi tohle auto moc líbí. Vypadá užasně! Skvělá barva. Jen bych asi nechtěl světlý vnitřek, ale to nemění nic na tom že je krásnej. Tak přeji hodně štěstí a ujetých km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 pekna vyzera super vela stastnych km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Jestli tech km bude jeste mnoho netusim.. z duvodu prodeje tohoto vozu.. skoda, skoda. link 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cardomain Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Všem aktivním děkuji.. Reklamaci jsem řešil ve škodě s Předním světlem, nesvítila pravá strana osvětlení vč CORNER funkce, ALE POZOR!!! Jelikož jde o nový model, auto vám v servise škoda NEOPRAVÍ!! Čeká se na příjezd techniků z Boleslavi kteří sbírají informace o vozech a závadách,takže 5dní bez Auta! Nakonec to byl jen vypadnutý PIN z řídící jednotky,asi špatná montáž. Je to trošku motokára ale dá se zvyknout, jsem spíš překvapen že se mi podařilo tak brzo podvozek koupit v DE na Ebay. Na denní ježdení mám jiné firemní auta, toho je mi škoda když je nové :-D Je moc hezká ale psát že to je to nejlepší co ŠA vyrobila? No nevím,nevím.Ukážou prodejní čisla během několika měsiců :) At Ti to dobře slouží bez vážnějších poruch P.S jen pro zajimavost-s jakou pruměrnou spotřebou ten motor dokáže jezdit? Myslím tim dlouhodobý průměr.Diky. Myslím si že je to velký skok,tudíž to považuji za nejlepší co vyrobila když porovnám s OII FL nebo Superbem, prodal jsem před touto octavií SII 3,6 v6 Elegance a zdaleka auto nemělo výbavou a funkčností na OIII, miluji bezklíčové startování a odemykání,už žádný stres "kde zase ku*va mám ty klíče" a spotřeba např. 2x Praha na 18" Alu kolech, tam a zpět 4,9 a druhá jižda 5,2, vždy kolem 130-140km/h, pak Trutnov - Dresden naložený na 19" Alu kolech a kopce přes Jablonec/Zittau 6,2, takže Diesel mi už nesmí do baráku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Môj názor - tie čierne kolesá sa tomu autu vô§bec nehodia, so sériovými aspoň pre mňa vyzerá lepšie. Spotrebu z PP si porovnal s tým, čo vychádza výpočtom? Tie čísla pri tak vysokej rýchlosti sa mi zdajú zázračne nízke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 1.6 TDI pri 140km/h na 1200km pisala 4.1L, podla mna nerealne a odchylka bude velmi velka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Aspon u me 1.4 TSI mi prijde cim jedu rychlej (v ramci) tim to ma mensi spotrebu :D Priklad - 120km/h spotreba rekneme 6.5l, 140km/h spotreba 5,8l. Jestli to je setrvacni silou.. Lip se udrzuje vetsi rychlost s mensi spotrebou, tohle jsem spozoroval nekolikrat jizdou po dalnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Tak to mas potom zazracne auto. Pri 210km/h to pojde za 2.0L/100km :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Rikam v ramci :D Ale jo, je vyjimecny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 asi foukalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 To se ti nikdy nepovede přesně odečíst - tak rovnou a dlouhou silnici budeš těžko hledat. Musel bys ten stejný úsek jet různou rychlostí za stejných podmínek,aby se to dalo poměřit. Okamžitá spotřeba je mrška. PP mají běžně odchylky,brácha měl např. na OII 1.8 TSI podle PP dlohodobou spotřebu o cca 0,4 - 0,5 l menší,než skutečnost podle tankování. Pomohlo až "seřízení" v servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 jj, chápu, že je to logicky blbost. ;) Jen to byl subjektivní dojem, že se vyšší rychlost líp udržuje při nižší spotřebe :) Samo, že tam figuruje hodně vlivů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest glob Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Ahoj, prosím poraďte mi, má Octavia III. rozteč 5x100 nebo 5x112. Děkuji Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 glob: chces delat podlozky pod kola? Taky o nich premyslim :) Jakej prumer mas vybranej? Cardomain ma vzadu 5mm az se mi to nechce verit, ze tech 5mm dela takovy rozdil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest glob Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 díky moc glob: chces delat podlozky pod kola? Taky o nich premyslim :) Jakej prumer mas vybranej? Cardomain ma vzadu 5mm az se mi to nechce verit, ze tech 5mm dela takovy rozdil. ahoj, ne auto nebudu nijak tunit, mám ho hlavně na ježdění pracovně, běžně dávám tak 80 tis ročně, po cca roce a půl kupuju nová auta, na rozteč se ptám, protože chci koupit celá kola na zimu, auto mám z továrny na 17 palcích, zvažuju že zimáky koupím 16 palců, protože mám motor 1,6 TDi, a s tou úžasnou zadní nápravou byla cesta do Brna fakt zážitek.(Brno - Praha jezdím 1x týdně) Nevím jak Ty, ale celkově mi připadá, že při jízdě po nerovnostech je podvozek hlučnější a v autě to nepřijemně duní. Srovnám s Fabií TSI kterou taky mám a která je podvozkově na dírách a záplatách dle mého srovnání tišší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Závidím :) moc krásná :) interier,exterier nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 http://auto.bazos.cz/inzerat/26122837/NOVA-SKODA-OCTAVIA-III-2013-ELEGANCEBIXENONWEBASTOALU.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Ta uz je na prodej asi po desaty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.