romariooo Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Jo hochu...srovnávaš ale uplně nesmyslně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 no jo, tak já se za pár dní uklidnim, stačí jedna dlouhá štreka a těch 5l / 100 mě přemluví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 na spotřebu si opravdu nestěžuju :lool: sice klobouk předpisová jízda, 50km 30% po praze (měcholupy - mělník) ale i tak krásnej údaj pro rejpaly: ano, je to palubák a nějaká odchylka se tam najde, ale i tak +0,5l je to krásný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Jojo, tyhle common raily jsou na spotřebu perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) KONEČNĚ jsem si našel čas na ten můj slavnej "detailing" :lool: tady je výsledek, až bude čas, tak na něj vytáhnu zrcadlovku Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 (upraveno) zrcadlo vytaženo :-) víc fotek na přání, stejně to nikoho nezajímá :lool: Upraveno Říjen 5, 2013 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Hrozne povedeny a krasny auto pekny sis pohral s lestickou :lool: Jinak fotis asi pevnou rourou ne, je to hezky "hluboky" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Lestickou ne, vsechno rukou :D jojo pevna 50mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 fešák bude na prodej :( pokud by někoho zajímalo víc info, než sesmolim inzerát, tak SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Skoda ho, jen tak ze zajimavosti proc jde pryc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 no potřebuju se trochu připravit na zimu a peníze dát do bydlení. Takže buď přes zimu pořídim nějakou plechovku spolehlivou - civic, accord a na jaře se uvidí, nebo bych to vyměnil za 330xd, potřebuju jezdit, mpacket a podvozek mě omezují (chaty, apod.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Kdybys chtěl něco na zimu, budu v listopadu prodávat Octu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Me hodne tahnou japonci tak asi cilene pujdu do accorda, pokud se nenaskytne 4kola :) a zda se vubec mazel proda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 tady to je :) http://www.rajaut.cz/77246-bmw-3-e46-320d-mpacket-ii-praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Ja myslim ze na kupce dlouho cekat nebudes na rozdil od nekterych nesoudnych inzerátu na netu...preju hodně stesti při prodeji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 zrcadlo vytaženo :-) víc fotek na přání, stejně to nikoho nezajímá :lool: Poznávám místo první fotky, jezdím tam do výborné restaurace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Ja myslim ze na kupce dlouho cekat nebudes na rozdil od nekterych nesoudnych inzerátu na netu...preju hodně stesti při prodeji! Jojo 3hodky po vlozeni inzeratu se ozval zapalenej fanda, tak uz jedname :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 (upraveno) Tak co? holka uz je pryc? Podarilo se? Upraveno Říjen 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 zítra jde ke kupujícímu na zvedák, ale nic nenajde, takže víkend na to jde pravěpodobně pryč :-) jinak co se mnou. Najel jsem za půlrok 4tis km, takže diesel zavrhuju, pokud teda nebude 330xd :lool: plány jsou různý. Buď něco na zimu na popojížděčku (starej japonec) nebo už rovnou civica 8g ufona 1.8vtec v benalu ve stejný cenovce co prodám mazla. Druhá varianta že počkám na jaro, kolik se přes zimu našetří a koukal bych po 330xd (už se dají pořídit kolem 250tis) Třetí varianta, že bych si vzal něco novýho typu ceed, G7 - samozřejmě řešit úvěrem..a k tomu se časem vrátit k bmw v benzínu pro radost.. Sám nevím jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 já jsem za Ufo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Jestli ti můžu poradit, tak si myslím, že e90ka 330xd za 250 tis. bude pěkná kasička a budeš do toho sypat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Ufo mě láká, slyším na něj samou chválu, hodně spolehlivý auto. Jinak jirko mrkni se, ono to za těch půl roku spadlo hoodně dolu a kolem 250 je tak 80% aut, samozřejmě že ty s menšim nájezdem a udržovaný jsou pořád přes 300, ale to máš jako já s mým 2litrem, kde se za tuhle cenu prodávají 330d, neli xd Tak buď si počkám na dobrej kus, ale chtěl bych ho v automatu no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Tak v pondeli jde k novemu majiteli, dneska placnuto :) musim zaklepat, ze s prodejem aut nemam problem, staci pece a trochu toho stesti a spravne nacasovani :) jdu koukat po autem at muzu co nejdriv zalozit dalsi topic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Kolik do toho chceš dát? Půjdeš do toho co jsme diskutovali? Jen s tvým nájezdem bych šel do benzínu a větší kubaturu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 (upraveno) to je otázka, pokud jetý kolem 200, pokud se rozhodneme pro nový (málo jetý) tak uvidím, kolik mi udělají cenovku v salonu, ale počítám tak 350.. Raději bych první variantu, protože nevím, zda za dva tři roky nebudu potřebovat větší nebo naopak benzín/diesel, je takových faktorů, že ta první varianta převládne. Jak jsme se bavili, tak to asi padá, ale našel jsem zánovní s60, taky s d5, ale ten bude pryč, protože takový kus se objeví jednou za rok. Ono to je strašně těžký, kor já, když jsem nerozhodnej, ale chtěl bych pořádný větší spolehlivý auto, který zvládne min. 2x do roka alpy a v létě moře. Bude vysoký, v automatu a spolehlivý. Na druhou stranu 80% roku jezdím v ČR, zvlášť po praze, a tady je diesel nepoužitelnej a zbytečnej. Tohle nějak spojit - velký benzín v automatu mě sežere. Pro mě by bylo nejlepší :lool: (ale uvidíme, žena si konečně dělá řidičák po 7 letech :lool: , tak bychom ji pořídili nějaký benzín, se kterým bysme jezdili ty couračky a až budou peníze na druhé auto, tak se pořídí nějaký tank na dálky.. 1) s60, 330xd, x3, accord (diesel) + auris, civic, ceed (benal) Upraveno Říjen 20, 2013 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Benzín zase koupíš kus s málo km, chrochtly budou mít všechny najeto hafo. Ještě by jsi to mohl zplynovat, i když já to nerad. Bych to viděl na V70. A nebo co Mondeo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Mno prave ta s60 ma najeto kilo a majitel byl blazen, ze auto je jak novy a udrzovany, servisovany casteji nez psany intervaly...hodne me to lakalo :) V70 muze byt a s plynem v praze nevim jak moc a tim muzu do zakazanejch podzemek :)) asi to ale nebude tak horky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Co jsi mel v merku za S60ku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.