Přejít na obsah

Jordův Bubák 320d

Jord

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

no potřebuju se trochu připravit na zimu a peníze dát do bydlení. Takže buď přes zimu pořídim nějakou plechovku spolehlivou - civic, accord a na jaře se uvidí, nebo bych to vyměnil za 330xd, potřebuju jezdit, mpacket a podvozek mě omezují (chaty, apod.)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

zítra jde ke kupujícímu na zvedák, ale nic nenajde, takže víkend na to jde pravěpodobně pryč :-)

jinak co se mnou. Najel jsem za půlrok 4tis km, takže diesel zavrhuju, pokud teda nebude 330xd :lool: plány jsou různý. Buď něco na zimu na popojížděčku (starej japonec) nebo už rovnou civica 8g ufona 1.8vtec v benalu ve stejný cenovce co prodám mazla.

Druhá varianta že počkám na jaro, kolik se přes zimu našetří a koukal bych po 330xd (už se dají pořídit kolem 250tis)

Třetí varianta, že bych si vzal něco novýho typu ceed, G7 - samozřejmě řešit úvěrem..a k tomu se časem vrátit k bmw v benzínu pro radost..

Sám nevím jak to dopadne :huh:

Odkaz ke komentáři

Ufo mě láká, slyším na něj samou chválu, hodně spolehlivý auto.

Jinak jirko mrkni se, ono to za těch půl roku spadlo hoodně dolu a kolem 250 je tak 80% aut, samozřejmě že ty s menšim nájezdem a udržovaný jsou pořád přes 300, ale to máš jako já s mým 2litrem, kde se za tuhle cenu prodávají 330d, neli xd

Tak buď si počkám na dobrej kus, ale chtěl bych ho v automatu no..

Odkaz ke komentáři

to je otázka, pokud jetý kolem 200, pokud se rozhodneme pro nový (málo jetý) tak uvidím, kolik mi udělají cenovku v salonu, ale počítám tak 350..

Raději bych první variantu, protože nevím, zda za dva tři roky nebudu potřebovat větší nebo naopak benzín/diesel, je takových faktorů, že ta první varianta převládne.

Jak jsme se bavili, tak to asi padá, ale našel jsem zánovní s60, taky s d5, ale ten bude pryč, protože takový kus se objeví jednou za rok.

Ono to je strašně těžký, kor já, když jsem nerozhodnej, ale chtěl bych pořádný větší spolehlivý auto, který zvládne min. 2x do roka alpy a v létě moře. Bude vysoký, v automatu a spolehlivý. Na druhou stranu 80% roku jezdím v ČR, zvlášť po praze, a tady je diesel nepoužitelnej a zbytečnej. Tohle nějak spojit - velký benzín v automatu mě sežere.

Pro mě by bylo nejlepší :lool: (ale uvidíme, žena si konečně dělá řidičák po 7 letech :lool: , tak bychom ji pořídili nějaký benzín, se kterým bysme jezdili ty couračky a až budou peníze na druhé auto, tak se pořídí nějaký tank na dálky..

1) s60, 330xd, x3, accord (diesel) + auris, civic, ceed (benal)

Upraveno uživatelem Jord
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...