cosby Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Jde jako u Audi.Musíš mít generátor kódu pro login do přizpůsobení a tak pak nastavíš omezení. Jinak píšeš,že Touareg nemá pádla pod volantem?Četl jsem to dobře? 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Vzdyt u Audi to jde pres skryte(zelene) menu ne? Staci aktivovat tedy skryte menu a pak to v nem zapnout. 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 http://trick77.com/tools/mmi3g_vimcode.php http://www.audigh.com/vag-com/video-in-motion-vim Ale asi jsem to popletl, aktivoval mi pres to skryte menu neco jineho nejspis, je to asi tak jak rika cosby, omlouvam se 0 Quote Link to comment
cosby Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Tam jde povolit aby el obraz za jízdy? To hledím.U Q7 to nejde 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 R-line by měl mít pádla pod volantem :) 0 Quote Link to comment
cosby Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Ono totiž přehrávání DVD za jízdy je zakázáno-alespoň u orig.přístrojích z výroby namontovaných a zvlášť v cizích zemí,tak jsem pochyboval,že by to šlo jen tak aktivovat. 0 Quote Link to comment
Atrix24 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Ked si das full vybavu, tak nemas padla pod volantom, lebo nejaky luxusny packet ich vytlaci 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 No ja jsem si to popletl. Ale skryte menu je prece stejne tovarne zakazane, takze se prvni musi povolit, tak jsem si myslel, ze tam jde aktivovat i VIM. 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 Bylo mi receno ze u moji motorizace nejsou padla. Je mozne ze to nejaky paket vytlacil ale nenasel jsem to ani v konfiguratoru na webu. Dival jsem se jen na v8. TakZe muj to nema. Nahote je komplet vypsano co mam ve vybave a padla tam nejsou. P.s. a dokaze to tu nekdo to aktivovat a co by to stalo. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Nevim jak u koncernu ale u BMW mám udělaný odblok DVD za jizdy.Podle mě by to mělo jit ;) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 (edited) Ked si das full vybavu, tak nemas padla pod volantom, lebo nejaky luxusny packet ich vytlaci R-line paket je má, jsou přímo jeho součástí, nic ho nevytlačuje, jak u konfigurací před úpravami, tak dnes po zavedení Exclusive modelu , píšu o V6, kde je zároveň volant vyhřívaný a díky paketu memory2 i elektricky seřiditelný včetně pamětí řidiče ale upřímně, s tímhle motorem a převodovkou jsou stejně tak trochu zbytečné,protože 8 stupňový aisin řadí rychleji a nemá problém ani s podřazováním, podle potřeby i tři kvalty naráz dolů, což je ve spojení už s V6, natož s V8, možná ho právě proto vůbec V8 nemá Edited May 23, 2013 by jar_da 0 Quote Link to comment
Atrix24 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Mám kompletní provedení v černé. Je to vidět i na videu co jsem tam vkládal. jedná se o čas 0:14 Ne klimatizované sedačky se do tohoto vozu nedělají. Mám pocit že to umí pouze masážní sedačky u CC (respektive u passatu). Nejprve jsem plánoval CC R36, ale nakonec mě uchvátila V8. + Akční paket "SOUND&STYLE" v hodnotě 165.000 Kč - soundsystem "Dynaudio (Zvolená příplatková výbava nahrazuje sériovou výbavu stejného charakteru, i když to není u jednotlivých položek uvedeno.) Confidence" 620W - paket R-Line Plus a R-Line Exterieur (4 kola z lehkých slitin Mallory Volkswagen Eclusive 9Jx20 se zajištěním proti krádeži s pneumatikami 275/45 R20, pedály z ušlechtilé oceli, sportovně laděný podvozek, nástupní lišty z ušlechtilé oceli s logem R-Line, multifunkční kožený vyhřívaný 3ramenný volant s možností ovládání řazení automatické převodovky Tiptonic s vykládáním z černého klavírního laku a s logem R-Line, vnitřní výbava v dvoubarevné kůži Nappa - potahy sedadel a horní část loketní opěrky v kůži Nappa, sportovní sedadla vpředu, memory paket pro sedadlo řidiče a vnější zpětná zrcátka, černý strop, vykládání přístrojové desky, horní části středové konsole a dveří v designu Silver Lane, 2 oválné chormované koncovky výfuku, rozšířená čelní maska, rozšířené prahy v barvě vozu, nárazníky vpředu i vzadu v R-Line designu, horní spojler na zadních dveřích) + Akční paket KOMUNIKACE s paketem Asistentní systémy řidiče - navigační systém (Zvolená příplatková výbava nahrazuje sériovou výbavu stejného charakteru, i když to není u jednotlivých položek uvedeno.) RNS 850 s DAB, s barevným 8'' dotykovým displejem - 8 reproduktorů - možnost hlasového ovládání - doporučení trasy hlasové a optické - zobrazení mapy 2D/3D přehrává hudební CD a DVD (i při aktivované navigaci), MP3/MP4 a WMA formát, při stojícím vozidle i DVD - harddisk 42GB k ukládání navigačních tras a 18GB k ukládání hudby - 2 šachty pro karty SD a SDHC (pro přehrávání hudby) - paket Area View: kamera v předním nárazníku, kamery ve vnějších zpětných zrcátkách a zpětná kamera Rear Assist (monitorují okolí vozu a usnadňují jízdu nepřehledným terénem, nabízí i pohled z ptačí perspektivy) - příprava pro telefon Premium - Adaptive Cruiser Control (ACC)s funkcí Front Assist a funkcí City Break (automatická regulace odstupu od vpředu jedoucího vozu pomocí radaru na přídi vozu a adaptivního tempomatu, dle situace i zastavení vozu) - Parkpilot (zvuková a optická signalizace vzdálenosti směrem dopředu i dozadu) - Lane Assist - asistent pro změnu jízdního pruhu, sleduje situaci za vozem a na bocích, světelná výstraha ve vnějších zpětných zrcátkách palubní počítač "Premium", barevný (v kombinaci s pakety SOUND&STYLE, "R- Line", "R-Line Plus" či "Interiér vozu" odpadá řazení pod volantem) + Dynamic Light Assist - dynamická regulace dálkových světel (při zapnutých dálkových světlech zachycuje zvláštní kamera od protijedoucích a před vámi jedoucích vozidel světlo a automaticky přizpůsobuje sklon světlometů tak, aby ostatní vozidla nebyla oslňována) + Boční airbagy vzadu - včetně předepínačů bezpečnostních pásů pro vnější zadní sedadla + Boční skla vzadu a zadní sklo zatmavené 65% absorpce světla + Kolenní airbag pro řidiče + Ochranná sluneční roleta pro boční okna vzadu + Rozšíření sériové 2zónové klimatizace na 4zónovou - objem tankovací nádrže 100 l + Vyhřívané čelní sklo + Zimní výbava 3 - přídavné topení s dálkovým ovládáním a časovým spínačem - objem palivové nádrže 100l + DVD měnič na 6 DVD - v zavazadlovém prostoru + TV přijímač - analogový i digitální příjem - obraz pouze při stojícím vozidle + Zimní výbava 2 - vyhřívané přední a zadní vnější sedadla - vyhřívané trysky ostřikovačů předního skla + Koncová světla a osvětlení SPZ pomocí LED-diod + Bez označení motorizace na víku zavazadlového prostoru 0NA později + Hasicí přístroj - pod sedadlem spolujezdce + Zásuvka 230 V na středové konzole vzadu + Podélný střešní nosič stříbrně eloxovaný - 2 příčné nosníky stříbrně eloxované Doplňkové balíčky (každá mezera je jeden zakoupený balíček) Cena vozu a výbavy s 21% DPH: 2 270 724 Kč Sleva: -424 118 Kč Cena vozu a výbavy po slevě: 1 846 606 Kč DPH 21%: 320 485 Kč Cena celkem bez 21% DPH: 1 526 121 Kč (a toto je pro mne konečná cena) V tomto výpise vidím, že odpadajú pádla pod volantom tak to bude asi nejakým packetom nie? PS: Označil som to hrubým písmom. 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 To je ale ptave jen u V8 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 u V6 to bylo taky tak, ale byla to chyba konfigurátoru, ono těch zmatků je tam víc ..... 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 No to mas pravdu. 0 Quote Link to comment
header009 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Neznáte někoho šíkovného na airbrush. Mám malou představu co bych chtěl... Celé auto by mělo být jako oceán a na přední kapotě čelisti žraloka a na bokách plovoucí žralok a manta Ahoj, potkávám tady v okolí několik aut které dělal pan Detlef Potch a je to luxusní práce kontakt na http://www.detlef-design.com/ 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Super ... diky za kontakt a jsem si jist ze tady by mi mohli pomoci... 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 tak tereni schopnosti tohohle auta jsou omezeny uz jen tim ze si clovek pripadne nekoupi verzi Terrain Tech ktera tusim nejde kombinovat s R-line. Na druhou stranu nezalekne se to urcite toho z ceho se X5 a Q7 jen pri pomysleni polozi na zada. 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Myslel jsem to na současnou generaci ta předchozí to mela ve všech verzích. S rlinem by se mi do toho co tam předváděcí fakt nechtělo. 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Mohu tě ujistit že si na pneumatickém podvozku mohu nastavit i přepnutí do režimu off-road a nastavit si režim terén a těžký terén. (toto koleško které je vedle kolečka pro pneumatické nastavení podvozku) bylo také za příplatek. Umí to i verze R-Line. Toto nastavení se dokonce u režimu Těžký terén dá uzamknout tak aby se podvozek automaticky nepřizpůsoboval podle rychlosti a zůstane v nejvyšší možné poloze uzamčené do doby než je zámek odblokován. Myslel jsem to na současnou generaci ta předchozí to mela ve všech verzích. S rlinem by se mi do toho co tam předváděcí fakt nechtělo. Byl jsme na něčem podobném a super. Jinak pokud se podíváš na to video u kterého je vypsaná ta výbava tak na 14 a 15 vteřině je záběr na středovej panel.To kolečko u řidiče není vždy standardem. Musí se připlácet. A zde se dá nastavit režim silnice a Off-road. V režimu silnice se dá používat potom válečku pro přednastavené normal, comford a sport a pomocí pravého klečka jde nastavit tvrdost. U režimu off-road se dá pomocí tohoto kolečka nastavit pouze režim terén a těžký terén. Na panelu nad klimou se pak dá tento režim pevně uzamčít a tím se vypne ono automatické řízení pneumatického podvozku, kdy se nastavuje podle rychlosti. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 (edited) hele, my oba dva s Ol@fem víme jak to u Touarega je :D ..... B), to "kolečko" = vždy, když je vzduch , navíc verze Terrain má ještě navíc uzávěrku zadku Edited May 27, 2013 by jar_da 0 Quote Link to comment
Neználek Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 (edited) Jojo Touareg je autičko a to kolečko mám i já :lool: a odzkoušeno Edited May 27, 2013 by Neználek 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 a ty máš ještě ty uzávěrky všechny :D 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 jsem rád, že mám jen Tiguana a tudíž nemám o kolečko víc :-) auto moooc pěkný, ať slouží.. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 kolečko navíc? na D1 a části D11 k nezaplacení 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 a ty máš ještě ty uzávěrky všechny :D Mam pouze pernamentni 4x4 nic jineho nejde nastavit. Tady to neni jak me ukazoval znamej na v10 jak si nastavuje uzaverky... ja mam pernamentne 50:50. Nebo budu muset jedine smatrat v nastaveni vozidla v pocitaci na palubovce 0 Quote Link to comment
V8 R-line Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 a ty máš ještě ty uzávěrky všechny :D Mam pouze pernamentni 4x4 nic jineho nejde nastavit. Tady to neni jak me ukazoval znamej na v10 jak si nastavuje uzaverky... ja mam pernamentne 50:50. Nebo budu muset jedine smatrat v nastaveni vozidla v pocitaci na palubovce jsem rád, že mám jen Tiguana a tudíž nemám o kolečko víc :-) auto moooc pěkný, ať slouží.. Dekuji 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Mam pouze pernamentni 4x4 nic jineho nejde nastavit. Tady to neni jak me ukazoval znamej na v10 jak si nastavuje uzaverky... ja mam pernamentne 50:50. Nebo budu muset jedine smatrat v nastaveni vozidla v pocitaci na palubovce to s těmi uzávěrkami to totiž nebylo na tebe, ale na Neználka a jeho Turka, kterého tak "trochu" znám, ale to je jiná historie, všechny Touaregy mají trvalých 4x4 a mezinápravovej diferák, někteří mají ještě uzávěrku na zadku (podle výbav, modelových roků, příplatků anebo u současného podle výběru typu. 0 Quote Link to comment
Neználek Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Ten R line je krasavec já jsem spokojen s tím co mám :D 0 Quote Link to comment
Recommended Posts