jikjik Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 ahoj dnes v noci v Karvine novem městě mi zcizili křidlo z octavie popis polepene černym karbonem ze spodu natřene černou barvou plu karbon dolepen tavnou pistoli dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 foto by nebylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 foto by nebylo... no kde jakou kokotinu s prominutim cvaknu ale to křidlo bohužel ne je to tento tip v černem karbonu http://www.sbazar.cz/peven/detail/1895144-skoda-octavia-i-kridlo-prodam-kridlo-na 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Nechápu, jak to někomu může stát vůbec za to ukrást křídlo. Banda debilů. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wasp Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 (upraveno) je to hrozný co se děje poslední dobou. mne sice vždy zmizí položky za pár stovek, ale v Praze 18. dubna mi ukradli z auta znaky a ze včerejška na dnešek v noci sklíčko ze zrcátka Vše Praha Velká Ohrada :( Edit -> sorry za OT, ale potřeboval jsem si ulevit Upraveno Květen 28, 2013 uživatelem Wasp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 By ses divil co lidi čórnou. Když jsem měl Favorita tak mi vyřízli zadní sklo z pátejch (zatmavený) jinak nic nevzali. Z Octy mi sebrali blbou krytku z tažnýho. Jednu mi sežrala myčka a tu druhou mi právě čórli. Pak jsem se na krytku vys***. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Panthymaeus Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Nám v loni někdo dloubal taky křidélko - origo - takové to první kulaté... Alarm ho vyrušil, ale i tak už stihl poničit dveře i křídlo :( Pojistka se zase hodila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.