Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 :D máš lepší :) Hezké, rád vidím, když je o auto dobře postaráno Já si teď v době volna také hraji s detaily - Např. dnes jsem rozebral původní, origo tapec řidiče a vložil do něj chrom kliku + dveřní světélko + koženou výplň, protože na tom koženém tapecu (vyměnil jsem ho původně kus za kus celý) se začala objevovat na horním plastu ta typicky bílá místa, zatímco ten můj původní tapec má najeto tak málo, že je pořád jako nový. Jsou to všechno detaily, ale auto ti to vrátí Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Denis dakujem Lauru by som nevymenil veru, aj ked niekedy mam take stavy :D Ano detaily tvoria celok :) a preto dnes prisiel balicek v ktorom bola farba na brzdy od Foliatec ;) Povodnu cervenu som poslal dalej jednemu NEMENOVANEMU clenovi :D a objednal som trosku netradicnu fialovu Z fialovymi parkovackami to snad bude vypadat fajn a je to len farba takze premalovat sa da vzdy :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Sice trošku přiteplené , ale bude to zajímavé a určitě lepší, než červená k elegantně pojatému autu Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Tak ono v reali ta farba parkovaciek vypada slusne :) som zvedavy na tie brzdy, no dufam som to neprestrelil :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) pawouku zrovna v Praze je na výběr Rolbař nebo Garny... Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Pawouk myslel asi Skoda servis :) Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Tak Rolbař dělá škodovky, tam bych šel určitě s elektrikou. Ale já s Milanem docela dost komunikuji na SH a připadá mi velmi ochotný, až bych řekl obětavý a znalosti a zkušenosti má jistě také.S tím RSem bych taky odjel raději. :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 tak pawouk rozhlašuje o svém autě, že je to už starý vrak :D(takže škoda servis už asi nepotřebuje) však rolba dělá i mechanický práce, to samý i gárny.. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) Ja som myslel ze mu ide o razitko v serviske aby mal od Skoda servisu ;) A jj Rolba robi aj mechaniku Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 To víš Máro, nový auto vypadá jinak. :) Copak razítko, to chci taky. Platí slovenské i u nás? ;) Vzhledem k "povedenému" řetězu bez razítka ani ránu, to bych přišel o případnou kulanci. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) mě zase přijde že tvoje auto je furt v klidu :). Jasně, že platí u všech autorizáků... no s tou kulancí, zeptej se Suriho. Třeba rok po záruce nebo více km, pak už nic moc nedávají... Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Hm, tak to mám ještě necelý rok na výměnu rozvodů na účet ŠA. Teď stojí asi dva týdny v garáži, teda doufám, že tam ještě je. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Lumi vyber barvy pecka na jednicku!Bude vypadat dobre na aute,jsem rad ze se nebojis hrat s barvama je to ted hodne rozsirene ;) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Povodnu cervenu som poslal dalej jednemu NEMENOVANEMU clenovi :D ^_^ :D :P Z fialovymi parkovackami to snad bude vypadat fajn a je to len farba takze premalovat sa da vzdy Parkovacky by mali kazdu chvilu uz prist. Sam som zvedavy ako budu svietit Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Presne tak Luki treba skusat ;) Miso sa moc nesmej resp. sa nemusis hned priznat :D Inak nas vozovy park Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Pekny park...ale fuj, ake su tie neptuny spinave ...alebo to su antracit? Milanovi sa asi este neprestalo stikutat, kolko ho tu spominate :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Tak ked je take pocasie co cakas ale staci owapovat a su jak nove ;) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Mišo, aj ty budeš fialový? či ty ideš do ružovej? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Neblazni, ja som len sprostredkovatel :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 (upraveno) Michal si musi vymyslet vlastnu farebnu variaciu :D vsak Stano Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Kedze mam v poslednej dobe strasne malo casu na auto tak aspon nejaka mini zmena :) Dnes som odstranil nalepky z praveho zadneho okienka a nahradil ich klubovou nalepkou :) A vytunil som aj Fabianku :D dostala kratky prut anteny Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 No kedze som mal nalepku snad pol roka doma, konecne som jej nasiel miesto na aute :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 tak jeste ze si ji nasel proto jsem te na Sk nemohl najit sakra Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Wow! ty jo, úplně jiné auto! :lool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) Luki mna nenajdes ani s nalepkou, chodim v utajeni :D Denis no ono to je fakt ine auto ted :D Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) Kedze casu stale malo tak aspon davam dokopy nejake tie vecicky na auto :) Dnes som si vyzdvihol predne zasterky Style, ferrous dueller a zopar pasok :D Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Tak jsem měřil :) 37,5 cm předek a 38,5 cm zadek. U Sticklera ve vlákně naměřil Kyselinka vzadu na seriovém podvozku 38 cm, tak nevim, nějaký divný :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 taky máš PD a dvojspojkovou převodovku :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky