TomasB Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Díky králi Miroslave Až budu v DL nebo v okolí, dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Zas to nezvelicuj Tome, ten voice control je otazka 2-3 jizd a uz to clovek ma v maliku. :) Zkus, jestli ti povel "Fuc* off" funguje jako "Command cancel" :) Me to do aktualizace FW fungovalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Ale jasně, už to normálně používám a rád. Jen vytočit volaného hlasem je nepoužitelné, tohle prostě to auto nedává, což je dáno určitě diakritikou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak máme spolu najeto necelé 2tkm a zatím průměrná spotřeba dle tankování(píšu si do aplikace v mobilu a koresponduje s palubákem, který nuluju s tankováním) vychází 5,95. Ke konci dnešní cesty jsem tankoval a od pumpy domů 43km jsem telefonoval a poslední asi 2km před barákem jsem čuměl jak puk, co na mně vypadlo na palubáku. Jak jsem kecal, tak jsem moc cestu nesledoval a prostě jel. Tohle u starého z roku 2007 nebylo vůbec myslitelné a ani u toho stříbrného se snad nedalo ani kdyby se člověk posral. Takže ta silnější verze je bomba bombovitá. Mimochodem dojezd 1399km k již ujetým 43km Jinak jsem ho už nechal nahlédnout krátce na minutku-dvě i přes 200. Ale jasně, už to normálně používám a rád. Jen vytočit volaného hlasem je nepoužitelné, tohle prostě to auto nedává, což je dáno určitě diakritikou. BTW, dneska jsem zkoušel hlasem vytočit jméno Holas a tohle jméno to identifikovalo suprově. No prostě nesmí tam být diakritika nebo něco takového. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 njn moderní naftová V4, nic neobvyklého :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 čumím a nechápu. Ještě o litr méně a žere to jak fichtl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 nebudu tady mlžit :) taky jsem na to koukal, když u oktavek / superbu přechod z PD na CR, spadla krásně spotřeba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Nejlepší by bylo kdyby to tu naftu vyrábělo, co? :) hh Nejlepší na tom je, ze cim mensi spotřebu ty auta budou mit, tim dražší to palivo bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Zatím sice moc nejezdím, protože mám co dělat u NTB, ale něco přeci najedu. Od posledního tankování mám takové hezké obrázky. A to se rozhodně neloudám. Je v tom hodně poskakování po Praze, dálnice i kombinace obec-mimo obec. Když sečtu to co jsem už ujel a to co zbývá na dojezd, tak bratru 1430km na nádrž :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Kolik to má nádrž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 70 litrů, takže to i sedí průměr versus dojezd na těch 70 litrů. Navíc mám ověřeno, že spotřebu to ukazuje přesně. Nevěřil bych, jakej je rozdíl mezi 103kW verzí a touhle 120kW verzí. Jede to líp a jako bonus je tam citelně nižší spotřeba. Rozdíl v ceně mezi těmito dvěma motory je bratru 40 tis. A není to jen rozdíl v softwaru, ale je i jiná převodovka a to je to kouzlo nižší spotřeby. Díky vyššímu výkonu tu převodovku hoši asi mohli poladit jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Dneska tankování. Dle PP průměr 5,0 a dle tankování 5,13. Průměrná rychlost 78km/h. Včetně poskakování po Praze a podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 (upraveno) Tak to je hodně luxusní na to jakej to je kočár Upraveno Únor 13, 2014 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 tyjo to je průser pánové, to mondeo se mi začíná líbit :)) http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/mondeo/14145379?goFrom=list 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Hezky auto, spatnej bazar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Máš s nima špatný zkušenosti jo? Auta maj pěkný z DE, brácha tam před x lety kupoval mazdici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Osobní zkušenost ne, ale hodně dávno se mi u nich líbilo jedno auto a na netu jsem našel ne moc hezké reference 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Hezky auto, spatnej bazar Jirko tak na půl...zajímal jsem se tam o pár fordů....bouraný byli snad všechny..na dva jsem psal do němec podle jejich servisky odkaď je mělo auto RE...km seděli na oba dva a fotky bouraného na jedno seděli..blatník a haubna+nějaký věci u motoru..nic vážného...druhé bylo dle mě bourané dost..celý bok +podběh...do toho bych já už nešel....asi se tam koupit dá...ale prověřovat a prověřovat...ale prostě já bouračku a lakování nějak nezkousnu... tyjo to je průser pánové, to mondeo se mi začíná líbit :)) http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/mondeo/14145379?goFrom=list WF0EXXGBBE9M62369 E13*2001/116*0249 18.03.2009 Mondeo 2007- 5 Dveřový Sedan Série 60 / TITANIUM Vznětový 2.2 4V CPI T/TC 175 k 6stupňová manuální přev. - M66 LHD FWD Emise stupeň IV + DPF Dvouprost.A/C s auto. říz.teploty (+)"D" Černá Panther (met) Alcantara / Ebony prva registracia: 03-04-2009 diagnosticke zaznamy - stav km: pocet zaznamov - 5 zarucne opravy - stav km: pocet zaznamov - 7 docela dost záručních oprav ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Spolupracujou s bazarem, kde jsme měli vyhlidnutyho Maxe. A nakonec jsem se tam nejel ani podivat, pote, co jsem nasel na netu, vozej bouračky. Ale na autazdovozu.cz nemaji, to je jina liga v sejdirstvi :) Jinak to Mondeo, ten motor je dobra volba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Tak ten bazar podle referencí patří ještě k tomu lepšímu. Povětšinou se jedná o auta, která byla nějak ťuknutá, aby byla cena za kterou by to mohli prodat. Stáčení asi není úplně jejich doména, ale taky bych tuhle možnost nevylučoval. Jinak Mondeo je dost podobný tomu mému. To že je více záznamů na záruku, to vůbec nic neznamená. O to lépe, protože se dá mnohem účinněji ověřit historie km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Upřímně se mi teda líbí až ten FL s novou palubovkou :) ale to už je zase cenově jinde. Nedával jsem konkrétní kus, jen obecně. Zatím nic nekupuju ale moji favoriti zatím nikde, tak brousím i do jiných značek Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Tak absolvujeme prvni vetsi vylet, aktualne si valim sunky v Italii. Udelal jsem nejake fotos na San Bernardino a nemuzu si odpustit foto pokoje, ktery dnes obyvam. Pecka, postel s nebesy a pred ni vana, kam se chystam nalozit a cucet u toho na telku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Se do ty vany chystas s kolegou, co postava u auta? A pak te veme do nebes?:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Se do ty vany chystas s kolegou, co postava u auta? A pak te veme do nebes?:-))Ne Jirko, to je servisak co jsem ho vzal na zacvik a ma tento pokoj.Jinak myslim na romantiku super hotylek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Btw, jel jsem kousek od tebe Jirko a premysleli jsme jestli se nestavit, ale tolik casu jsme nemeli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Tak aktuálně natočeno skoro 9tkm. Příští týden přibydou další 2tkm určitě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Pekne si uzivas :) za chvilku me dozenes s kilackama :))) Jinak dnes probehnul osobni kontakt s tim chlapkem od tebe. Dobry pristup # spokojenost. Diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 To jsem rád Romane, že to klaplo. Dneska mi přišlo vyúčtování elektriky, tak tě asi poprosím o zkouknutí, jestli má smysl s tím něco kutit a co. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Neni problém.Dej mi čislo elektroměru do sms.Zařídim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Tak už jsem na téměř 11 tkm. Dali jsme další "výlet" do kraje Rolexek, Omegy a dalších. Nevím proč, ale nějak mi nejdou vkládat fotky, píše to undefined. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.