Přejít na obsah

Ford Mondeo kombi MY2014, Titanium Plus 120kW

TomasB

Doporučené příspěvky

Kdyby to, ale ti co to používali, tak měli třeba problém zařadit a podobné srandy. Takhle se třeba stalo, že ženská zaparkovala čumákem ke zdi a když chtěla odjet, tak nešla zařadit zpátečka :smich: Prostě je to jen k vzteku. Já to nepoužil ani jednou a byl klid. Jen to teda museli promazat, protože po instalaci to dělalo rambajz a blbě se řadilo. Celou dobu se mi pak ozýval zvuk při řazení 4°, kdy nějaká tyčka drncala do plastu. Sice nic strašného, ale vadilo mi to celou dobu.

Odkaz ke komentáři

Tomasi, ja mam v octe Construct téměř 16 let a funguje, naši maj Defend 12 let a taky cajk :) Btw, mas SZ

Já jen říkám, že v předešlé generaci Mondea to zlobilo. Měli jsme to v autech všichni a všichni nadávali. Já jedinej jsem neměl problémy se řazením, protože jsem to nepoužíval jako jedinej. Montováno v různých Ford servisech, takže problém systémový, nikoliv v neumětelství konkrétního servisáka či servisu. Něco tam měli soudruzi špatně.

Jo, ve fabce mám taky Defend, ale asi tak 4 roky už jsem ho vůbec nepoužil :D

Do auta bych to už asi nedal.

Já taky ne, ale majitel firmy je jiného názoru. Tak se jen modlím, ať to v novém Mondeu nedělá píčoviny. Dneska jsem se byl juknout a stahuju fotky .-) Je to fešák, mnohem lepší jak to stávající!

Doufám, že nebude prokleté jako to současné a bude bez problémů. U toho současného byly problémy už když jsem o něj musel bojovat, abych ho měl. Tady jsem jen poslal nabídku co chci a hned bylo odsouhlaseno a záhy objednáno, tak věřím, že tohle mi je přáno a nebudou ani jiné potíže. Jsem přesvědčený, že to tak je.

Odkaz ke komentáři

Já ne, protože jsem je nikdy neměl. Ale tak třeba příště. Pochopil jsem totiž, že jsem si mohl vybrat i něco ještě lepšího, ale já jsem nechtěl bejt moc oprsklej hned ze začátku. No a druhý fakt je, že ono toho skladem nic moc lepšího nebylo. Ono opravdu těch lépe vybavených na sklad moc neberou, protože se většinou prodává nějaký základ.

Odkaz ke komentáři

Járo, automat zatím ne. A jak jsem už psal, ze skladovek toho moc s lepší výbavou nebylo k mání. AutoIn nemělo vůbec nic takového a tak to brali z centrálního skladu Forda v Mladé Boleslavi. A ani tam s lepší výbavou moc výběr nebyl, tohle bylo asi tak jedno z nejlépe vybavených co tam měli. Ty lepší výbavy se fakt berou na sklad málo, protože to pak ve výsledku musí prodávat s velkýma slevama, aby se toho vůbec zbavili.

A čekat 3 měsíce to prostě nešlo.

Jinak naše spolupráce bude zjevně pokračovat a zakázky budeš mít stále. Teď tam jedna je, kterou by bylo potřeba udělat v lednu. Tak pospěš s tím co děláš teď a můžeš hned bleskově navázat na spolupráci s novou firmou.

Odkaz ke komentáři

OK :)

V Passatu B5 jsme jí taky nikdy neošetřovali - tehdy jsem myl doma brigádně celý auto kartáčem na kola :D a slušná byla i po 160tkm.

Ale může začít žmolkovatět a přestože výborně odpusuzje vodu, už ne tak například mastnotu a ráda to sebe tahá různý zbytky aviváží a pracích prášků + má určitou životnost z pohledu počtu "otěrů".

Ale v pohodě, já jsem trochu postiženej. ;)

Odkaz ke komentáři

Já teda nevím, ale v předešlém modelu jsem najezdil 300tkm a sedačka řidiče byla furt hezká a bez ušpinění. O ostatních nemá cenu mluvit, protože drtivou většinu jsem odjel sám bez spolucestujících. A to s tím jezdím i na ryby. Jen prostě dávám pozor.

tak nemá, není to tvoje auto :)

O tom to není. Papírově to sice není moje ale chovám se k tomu jako kdyby moje bylo, protože s tím stejně jezdím jen já a jak si to pokurvím, tak s takovým budu jezdit. V předešlé firmě mně měli za pacienta, kdokoliv jiný na to sral a podle toho ty auta vypadaly. Snad jen jedna klegyně ho měla krásný. Jeden debil i klidně nechal čokla drápat karoserii a od svého čokla měl i pokousanou kastli na Octavce! Jsem nechápal a ptal jsem se ho od čeho to boha jeho má? Odpověděl, že mu čokl okusuje auto.

Já když si mám třeba něco dát do auta, tak vozím deku a nejdřív roztáhnu deku a pak až na ni něco teprve pokládám. Ostatní to nejdřív hezky položí třeba i na zem vedle auta, otevřou a mrd s tím na sedačku a hezky posunout a krásně sedačku podrápat a hezky to rozmazat. Tohle ale dělá asi většina lidí i s vlastníma autama a vůbec to neřeší.

Odkaz ke komentáři

no jo, tak to si jeden z mála, když vidím jak se k tomu kolegové chovají třeba i bratr ke svému za svoje peníze, tak bych blil...

já mam v kufru gumuvou podlahu i kvuli psovi, takže tak. jojo, tohle hold nechápu. proč dávat věci na sedačky, když mám na zemi volno nebo v kufru, na co ten kufr je?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...