cabic Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Cau lidi, marne shanim cerny tapec do O1, tak se ptam zda by pasoval z O2 do O1?? taky uz me napadlo to dat do laku ty puvodni sede nebo flock..ale ten vyjde draz a musel bych i palubku aby to vypadalo.tak poradte a pokud nekdo vite o nejakych tapecech sem s nima... diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 (upraveno) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=389 Upraveno Říjen 30, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 NA JAKOU VERZI OCTAVIE SHÁNÍŠ TY TAPECY ? KOMBI NEBO LIFTBACK ? POKUD KOMBI, TAK TADY JEDNY JSOU http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=389 AHA TEĎ SEM SE DÍVAL, ŽE UŽ SI PO NICH KOUKAL, TAK TO TI NEPORADÍM, ALE ČASEM SE URČITĚ NĚCO NASKYTNE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 jj koukal shanim na sedan...no doufam ze se neeco naskytne muze to byt i bez klik a ovladani el.oken.ale hlavne cerne a vcelku jeste v dobrem stavu.a co z te O2? by to neslo?asi ne e zhe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 NO Z TÉ 02 TO ASI PASOVAT NEBUDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Na O2 tapecy do O1 klidně zapomeň. Nikdy neříkám nikdy, ale zrovna v tomto případě ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Na O2 tapecy do O1 klidně zapomeň. Nikdy neříkám nikdy, ale zrovna v tomto případě ... no jo ale je to skoda z O2 se daji sehnat mnohem levneji a snadneji... a jak to vypada s zpetnyma zrkadlama a zadnima lampama uz jsem to taky zahlid...jde to bez extremnich uprav..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 (upraveno) :P takhle to dopada, kdyz si nekdo poridi OI a pak z ni udela paskvil, kdyz na ni haze veci z OII. Videl jsem OI, ktera mela predni svetla z OII, a vypadalo to fakt hodne divne. Kdyz chces mit tapecy, svetla, zrcatka... kup si rovnou OII :) ja jsem si koupil Skodovku a chci z toho mit Lexuse ;) Upraveno Listopad 2, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Přitom interiér OII je příšernej :lool: Všude samé přihrádky, záhyby, je to všude členité, nenavazující..fuj fuj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 :P takhle to dopada, kdyz si nekdo poridi OI a pak z ni udela paskvil, kdyz na ni haze veci z OII. Videl jsem OI, ktera mela predni svetla z OII, a vypadalo to fakt hodne divne. Kdyz chces mit tapecy, svetla, zrcatka... kup si rovnou OII :) ja jsem si koupil Skodovku a chci z toho mit Lexuse :lool: heej no jo takhle to dopada..nic z O2 na me O1 nemam jen jsem se na ty svetla eptal zda to jde a mel jsem namysli zadni ne predni...takze pokud neznas odpoved na mou otazku tak si svuj azor nech pre seba frajar... :D ale jinak dik... ;) ,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Proboha z 02 do 01 octavie jo no to by musel být extra bastl ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 cabic: ses moc malej pan na to, abys mi rikal "frajar" - to jen tak pro priste pokud se ti tady nelibi diskutovat, tak sem nepis, jednoduchy jako facka jen mi to proste prijde uhozeny, nic vic Neco jinyho je, kdyz predelas predface na face, ale davat z novyho modelu veci na stary model, to uz je trochu mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 houmik : vim ze jsem tu novej ale to nic nemeni,otazka znela zda neco z toho jak jsem se ptal pasuje na O1 nic vic nic min...a taky jssem psal ze na me O1 nic z O2 nemam a neminim tam davat.to byla jen otazka ktera vysla z prizpevku : ze shanim cerny tapec do me O1 a ne z O2.ale nebudu ti to vysvetlovat .mas to tam napsany... ale kazdy mame svuj nazor ten ti neberu a taky mi to pripadne ujety delat z O1 O3. takze tak... vse ok. ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Sakra tady se to rozjelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Sakra tady se to rozjelo ani nee jen jsme si nerozumeli :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 já dával do fáčka palubku z feldy a bylo to super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 já dával do fáčka palubku z feldy a bylo to super :D :) jasný kdo né dyt to byl hitt....a taky to slo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 No, třeba zadní stěrač z O2 sedne na O1 jak prdel na hrnec... ale myslím, že tím jsou rozumné možnosti záměny +- u konce (pokud jsem na něco zapoměl, doplňte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 tak dají se použít i přední stěrače, anténa z faceliftu (ploutev) .. pak nějaký takový drobnosti .. sluneční clony jsou tvarově stejný .. náhodou je tam dost věcí co pasují, ale výplně už jsou trošku něco jinýho .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 No, třeba zadní stěrač z O2 sedne na O1 jak prdel na hrnec... ale myslím, že tím jsou rozumné možnosti záměny +- u konce (pokud jsem na něco zapoměl, doplňte... uz ho tam mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 tak dají se použít i přední stěrače, anténa z faceliftu (ploutev) .. pak nějaký takový drobnosti .. sluneční clony jsou tvarově stejný .. náhodou je tam dost věcí co pasují, ale výplně už jsou trošku něco jinýho .. Seth : a jak je t stema tvyma nabizenyma tapecama...?mas je jeste a pujdou do sedanu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 včera sem je prodal .. ale jinak z kombika tapecy do sedana dáš, přední jsou stejný, u zadních je problém, sedanový jsou nahoře na konci do špičky a kombikový jsou zakončený jinak, ale dá se dodělat .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest loly Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 uz ho tam mám ;) Mozes sem hodit foto. Ako to stiera ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 já dával do fáčka palubku z feldy a bylo to super :( facko bylo luxus lepci nez ta ctvorkolak tvoje a jaky to melo dobry pruziny ze?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Prucha Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Já měl na octavii I zrcátka z octavie II. Musím říct že to tam šlo uplně bez problémů. s minimální úpravou. A octavii to velice slušelo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driver Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Já měl na octavii I zrcátka z octavie II. Musím říct že to tam šlo uplně bez problémů. s minimální úpravou. A octavii to velice slušelo:-) Neměl bys prosím tě foto?Musel si vrtat nové díry?A ten plast je stejně lícovaný?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabic Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Já měl na octavii I zrcátka z octavie II. Musím říct že to tam šlo uplně bez problémů. s minimální úpravou. A octavii to velice slušelo:-) dej sem foto !!! Prosím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 sluselo by se rict alespon prosim... jsme na verejnym foru a neni nici povinnost ostatnim pomahat, delame to ze svy vlastni vule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 No taky rad nemicham veci z dva ruzne modely ale treba sedacky, volant, radicka, sterace, zrcadka, alu.kola a rovnou mate Tour facelift a to poradnej (ne jako ten z tovarny) a vypada to (aspon podle mich predstav) skvele. Takze takovemu michani se nebranim a pokud finance dovoly mnelo by to tak byt. Ale ted k tematu, tapeci tam narves urcite jo, ale je treba hodne predelavani, rezani, zuzovani, a dodatecne tvarovani a pak nakonec vse to pretahnou nejakymmaterialem aby se zakrily vsechna ta upravovana mista ale ze by slo tak to jo. Jen nevym jak se to viplati delat, to radsi bych penizki smeroval na nejake kvalitni potahovani latkou, kuzi nebo necim inim seriovecho interieru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 presne moje slova proste ty stary vzit a bud je nechat nove potahnout nebo neco podobnyho, ale bastlit tam neco, mit s tim praci a ve finale zjistit, ze je to horsi nez lepsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.