JoeLippinezzi Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Já mám zase nejlepší zkušenosti s Vredesteinama :) Ale když mám 4 nové Pirelli za 5 tisíc, tak se asi dlouho rozhodovat nebudu :D Takový kup se jen tak nepovede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 I kdyby hučely sebevíc, tak za takové peníze se ty gumy nedají odmítnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Tak a je to tady :) Jak jsem psal u fotky předtím, nejsou to ty DARK, ale stříbrné..i ty jsou ale super! I ty Pirellky jsou parádní...chlapi..já mám dneska takovou radost! Věříte mi? :pivo: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Paráda, octě to moc sluší PS: a s tou radostí ti to věřím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 kola dělají auto - k tý modrý je ta stříbrná super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Co se týká těch volantů, tak to perfektní obšívání dělá firma volantech http://www.volantech.cz/ a není to ani drahý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak..k volantu jsem se přes samou práci ještě nedostal, tak dojíždím ten modrý hnusný :D Octávka má po koupi a servisu najeto něco kolem 5 tkm a šlape výborně :) Hrozně mě teda štve pípání, když dochází benzín nebo prostě když to na něco upozorňuje..to je tak hlasitý pípanec, že se kolikrát i leknu :D Jinak klasika, tah 74kw už nestačí, už se to zdá líné :D Spotřeba nic extra, mám přece jen težší nohu, tak jezdím kolem 6-6,5...když se ale snažím, vejdu se i do 5,3 :), ale snažím se nerad :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Buď zdráv kolego :) Octa je krásna. Vozit si prd*l v takových sedačkých bych si nechal líbit ! :D Jinak ať slouží co nejdýl a hlavně bez nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 No na léto ta černá kůže není úplně top no :D Kolikrát už jsem si tu prdel spálil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Tak dnes objednány bílé LED pásky :) Půjdou pod dveře na osvětlení prostoru při nastupování, osvětlení SPZ a do kufru :) Uvažoval jsem i o modrých, když je Octa modrá, ale zase z toho nechci dělat cirkus :) Bílá je přece jen taková elegantní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 konkrétně za osvětlení spz modrýma ledkama dostal známej 500 od pomahačů a jedný chráničky :lool: hned příští den to dával do bílé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 No modrou bych dal jen pod dveře :D Nad SPZ jedině bílá :)) Tady po tom taky jdou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Tak k LED páskům jsem ještě přiobjednal nové výbojky 6000K, tak to snad bude svítit líp..ještě rozebrat světla a vyčistit čočky a bude :) Už jsem koupil i origo škodovácké textilní koberce.. :) Teď ještě dořešit řadičku a volant a bude to krasavice (aspoň zevnitř) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Čočky vyčištěné, rozdíl je poznat okamžitě! Čočka byla před čištěním taková mléčná, zakalená. Teď je krásně čirá :) Stačil suchý hadřík, žádná chemie :) Teď ještě počkám do večera a vyzkouším rozdíl ve tmě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Tak přišel první průser :D Nejde mi stahování oken, dálkové ovládání, osvětlení interiéru a lampičky.. Údajně by to mohla být odpálená nějaká Komfortní jednotka (nevím co to je..). Než to začnu shánět, může to být i něčím jiným? Ale pojistky jsem vizuálně zkontroloval a jsou OK... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Tak je to komfortní jednotka A když bůh dá, možná ji zítra seženu...jen ta výměna bude zajímavá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Po montáži rádia jsem měl úplně stejné chyby jako ty. U mě nakonec stačilo důkladně projít pojistky (1 byla spálená) a přes diagnostiku smazat chyby. Nic nového jsem nekupoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Pojistky jsme propípali a všechny OK. Diagnostika hlásila potíže s tou jednotkou i po promazání chyb, tak je to jasné..snad ji seženu ještě dneska.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Tak nová komfortní jednotka na místě, vše funguje :) A když už jsem se v tom rýpal, tak jsem udělal osvětlení SPZ a ostřiky světel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Dneska došly nové D2S 6000K, tak jsem zvědavý, jestli bude rozdíl :) (teď tam jsou vysvícené 5000K) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Chlapi.. Jde nějakou lehkou operací docílit toho, aby se nevypínaly potkávačky, když zapnu dálkové? S xenonama je to peklo, když jedu někde po skoro polních cestách s dálkovýma a pak přepnu na xenon, tak než se zase nastartuje, to je tak na nabourání... Šlo by to nějak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 To sis asi montoval sám že, správně má xenon svítit furt a dálkový se k tomu připínají a odepínají.Máš aspoň automatické naklápění? :) at žijí kutilové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Pokud sis to delal sam jako ze asi ano, tak musis na pacce propojit kablikem jeden pin. Ted ale z hlavy nevim jakej. Take me to tenkrat delaly a mel bys to tu na foru i najit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Nene chlapi, to jsem nedělal já. Jsou tam origo xenony, ostřiky, naklápění.. Já jen dodělával ty stříkací čudlíky :D protože byl měněn nárazník. Jinak je právě vše původní.. Ale světla se rozsvěcí automaticky, je pravda, že jsem je nezkoušel zapnout klasicky a pak zkusit dálky :) Zkusím a napíšu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Heh..tak jsem zjistil, že jsem šulin Mám tam denní svícení, tak se mi světla zapnou automaticky..a když přepnu na dálky, tak xenon zhasne :) Když světla ale rozsvítím po staru, tak svítí xenon i s dálkama, tak jak jste psali :D Ještě se asi mám co učit :D Jinak dodělávat xenony je pěkná hovadina, když vezmeš co všechno musíš udělat...ostřiky, aut. náklon..to se nemůže vyplatit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Dnes objednány zimní patnáctky od Vredestein (Snowtrac 3) :) Mám je vyzkoušené na Zafiře a na to, že je Zafira jen předokolka, tak to v zimě vyjelo slušné kopce, tak není co řešit :) Teď už jen nějak vyčistit ty pekelně zasrané origo 15"...bývalý majitel jim dal co proto..jsou celé černé..snad to půjde nějak dolů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 pěkný to osvětlení SPZ, taky mám v plánu...jinak ty Vredesteiny Snowtrac 3 mámtaky v hledáčku, na testech dopadly dobře, takže to asi vyhrajou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Nad tou SPZ je obyčejný 30cm led pásek :) Na Ebay.com koupíš za pár korun..a práce byla asi 10 minut... Jinak ty Vredesteiny fakt doporučuju..odjel jsem jednu zimu na předokolce a fakt jsem čuměl, co to vyjelo bez prohrábnutí. A to jsem zkoušel Googyeary, Micheliny, atd atd... Za 1300 kus je to fakt pecka. Na čtyřkolce to bude masakr totální :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tak jsem vzal ty původní 15" se kterýma jsem Octu koupil... Jsou teda extra špinavé, zapečené prskance od destiček, atd... No trochu se mi povedly vyčistit..ale na zimu to nijak asi hrotit nebudu že jo : Hlavně že 17" se lesknou na kilometr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Tak gumy dorazily... Vredestein Snowtrac 3 195/65/15 :) Za ty peníze absolutně nejlepší zimní gumy! :) Loni jsem je kupoval na Zafiru a letos jsem se vykašlal na nákup letních na Zafiru (není to bezpečné, ale co už..), takže jsem na těch zimních Vredesteinech odjel i celé léto :D A vzorek drží parádně, nesjíždí se tolik jako sra*ky typu Goodride, Barum Polaris 2, atd.. A perlička na závěr: V těch parnech, co nás donedávna sužovaly, mi začala pouštět modrá barva z přední části kapoty...takže bouchnuto a špatně stříknuto :( Zkusíme rozleštit, třeba se s tím něco povede udělat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.