boda82 Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Dobrý den,chci se zeptat jestli když si dodatečně namontuji xenony do auta jestli mi to zničí pruhledný faceliftoví světla? Protože na návodu té sady je že hrozí zešednutí díky vysoké teplotě..máte to někdo a udělalo to něco?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 jako asi myslíš přestavbobou sadu HID... Jsem myslel že tenhle tuzing se dává max do dvojkovejch golfů a felicií... Ne, tohle tam opravdu nepatří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Pokud to bude HID sada tak s největší pravděpodobností ti to oddela jednotku steracu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 HID to je prasárna největšího kalibru, vykašli se na to, navíc s tím budeš mít problém na STK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boda82 Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 A proč ne HID sadu? todle je špatný montaž hid xenonů a dal bych to do octavie r.v.:99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Taky se zeptám, a proč HID sadu? O HIDkách najdeš na netu hodně, je to prasárna ale bohužel se u nás najde spoustu neohleduplných. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boda82 Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 a je něco jinýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Jak píši kluci pokud chceš xenony, tak tam dej originál a na HID se vyprdni. A to proto, protože ta parabola na to není konstruována a tím pádem se tam bude světlo jinak odrážet, čímž způsobíš to, že ostatní účastníky budeš oslňovat. Ty pak můžeš zavinit jejich nehodu a nebo tě můžou rovnou čelně sestřelit. A to za to nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Dám ti příklad. Pojedeš jak máš a z protisměru proti tobě vyjede jiný řidič. Narve to do tebe a budeš si říkat " v pohodě, on vrazil do mě, jeho chyba" Ona ale bude "vyčůraný a znalý" a uvidí, že máš ve světlech HID sadu. Přijedou policajti a stačí aby řekl "Ale tady pán mě oslnil a já jsem nic neviděl" a nediv se potom, že s tebe jako poškozeného bude ten, kdo celou nehodu zavinil. Protože s HID sadou se dá vozidlo uznat jako "technicky nezpůsobilé, zvlášť závažným způsobem, jelikož způsobuje oslnění ostatních účastníků silničního provozu". Na místě můžou klidně zakázat další jízdu. A teď si polož otázku "Stojí ti to za to ?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 :lool: To je blbý příklad, hodně nepravděpodobné. Ale co je dost pravděpodobné, že tě zastaví policie a dostaneš pokutu a pak také neprojdeš stk. Takže za ty problémy to nestojí. Takže HIDky jedině na nějaké tuning srazy, ale na silnici ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Kámoš dostal 1000kč pokutu,dal si na Passata xenony,ale bohužel né ostřiky světel,tak že to hned poznali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Tohle pravidlo s ostrikem je picovina bohuzel :( Ale hid je prasarna a basta Presouvam tam, kam patri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 staci se podivat na zarovku a poznas to jned ze to je hidka.Za me rozhodne ne.sem rad ze me takove napady uz davno presli.Jinak policajti to maj strasne radi a smlsavaj si na tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boda82 Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Ale svítí to nádherně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NomadS90 Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Nevin esi je vhodne to napsat sem,ale mam moznost koupit komplet xenony i s tema nivelcnima blbinkama nebo co to je co se montuje na napravy , muze mi nekdo poradit kde bych nasel nejaky navod na zapojeni ?pokud to tu teda je ?Dik moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.