culda Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Ahoj , potřebuju radu . Dneska se při jízdě ozvala rána a spadlo zadní okno do dveří . Můžete poradit jak opravit? Zatím jsem dveře nerozebral . Díky , zejtra auto potřebuju :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 odišla ti sťahovačka...ak to potrebuješ narýchlo,tak zhodiť tapacír,okno vytiahnuť ručne nahor a podložiť,aby nepadalo...to je len ako núdzový stav.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 odišla ti sťahovačka...ak to potrebuješ narýchlo,tak zhodiť tapacír,okno vytiahnuť ručne nahor a podložiť,aby nepadalo...to je len ako núdzový stav.. super díky ta radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Je to jak píše libero, praskl ti plastový držák ve stahovačce. Buď se dá ten plast koupit (v případě že není zamotané lanko) a nebo vyměnit celou stahovačku. Minulý týden se to stalo sousedce na Seatu Cordoba, tak jsem jí to provizorně opravil způsobem, že jsem sklo vytáhl a podepřel deskou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 jakou koupit stahovačku ? mam octu 2003 , kupujete origo nebo něco bez značky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 To ti neporadím, ale sám za sebe jsem vždy za originál díly. Čína u Jeldy stojí cca 600,- a origo cca 1200,-. Rozdělej to a uvidíš co tomu je, ale pokud to bude ten plastový vodící díl, tak ho pořídíš za pár korun (v případě že jsi se nesnažil to okno vytáhnout nahoru, to se většinou zamotá lanko a tím je celá stahovačka KO) :) http://www.cc-autodily.cz/spoustece-oken?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 To ti neporadím, ale sám za sebe jsem vždy za originál díly. Čína u Jeldy stojí cca 600,- a origo cca 1200,-. Rozdělej to a uvidíš co tomu je, ale pokud to bude ten plastový vodící díl, tak ho pořídíš za pár korun (v případě že jsi se nesnažil to okno vytáhnout nahoru, to se většinou zamotá lanko a tím je celá stahovačka KO) :) http://www.cc-autodily.cz/spoustece-oken?brand=SKODA&model=OCTAVIA okno vezmu dam nahoru a drží , jen je nahoře asi 2cm mezera , nyní už nepadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Ono ti to teď může držet nahoře, ale pak ti to bude čím dál víc padat (tak se to dělo i té sousedce). Každopádně rozebrání tě nemine a podle mě bude stačit vyměnit jen ten plastový vodící díl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 já dával čínu za 700 a drží již 2 rokem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 zatím jsem to rozdělal , né teda úplně a chci se zeptat jestli je to ten plastovej dílek co může bejt špatnej .V případě , že ano , kde najdu postup na jeho výměnu ? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Presne to plastové vodítko sa ti zlomilo...výmena nie je zložitá...len musíš vybrať vonku z dverí celú sťahovačku Inak ...nezabudni si potom naspäť na dvere dať ten igelit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Presne to plastové vodítko sa ti zlomilo...výmena nie je zložitá...len musíš vybrať vonku z dverí celú sťahovačku Inak ...nezabudni si potom naspäť na dvere dať ten igelit tak to je super , je to hodně složité ? A na co si dát pozor ?Jak to řesíte s oknem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 opraveno ,práce na cca 10 minut :D , cena opravy 31,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 a čo tam bolo??....teda,ak to nie je tajné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 libero: řekl bych, že jen vyměnil to vodítko stahovačky, ale počkejme si až se k tomu vyjádří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 jj jen vodítko a vše maká jak má :D . nyní řeším , jake tam dát igelit , původní je KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 určite nový,lebo ti môže cez to zatekať.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 jakej radíte použít , nebo se dá objednat ve škodovce origo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pegl Odesláno Duben 14, 2020 Sdílet Odesláno Duben 14, 2020 Pokud nejsou poškozeny ostatní plastové díly, nebo lanka, vodítko se dá koupit v AK za cca 40 Kč. Pozor na umístění, prodává se PP/LZ nebo LP/PZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alex.333 Odesláno Duben 24, 2020 Sdílet Odesláno Duben 24, 2020 Ne za cca 40, ale za 39,- přesně :-). Teď jsem to na LZ okně měnil a rovnou jsem si objednal po jednom náhradním. Prodávají jen originální díl, takže počítám, že ve Škodovce bude cena stejná. V AK mají většinou stejné ceny orig. dílu jako v Šáde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.